Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kırmızı gul olmadan da her yerde tanırım bu guzellıgı masallah san a41 kere hıc o kadar gostermıyorsun cnm benım had bakalım bu guzellıge yakısır 65
boyun kactı senın ?

canım benim çok teşakkür ederim senin çocularda çok tatlı yaa oyy kurban olurum onlara yerim ben yerim canlarım benin.ben o resimde 69-70 arası gidip geliyodum.boyum 1.68 canım.

ayyy aynıyız ıkı saattır gecmısı yad edıyorudm eskı gunlere hamılelık oncesı gunlerımızı okuyordum da gelmedım buraya daha takılıcaktım da gamze ılgı ıstıyor bırak adı vıcır vıcır ben cok acıkmay aasladım ya ama yamıcam salata yıcem yesıl cayımmı ıctım sımdıde tatlı ıstıyor cnm cok ya naoıcam sımdı ben kuduryorum ya :))))

tavuk göğsü çok hafif bi tatlı bence nazlıbahar.onu yiyebilirsin.bence arada sırada bi porsiyon yemekten bişey çıkmaz.masumane bi şekilde tatlı isteğimizi bastırabiliriz

bugün öğlen ne kötü bişey yeptım yaaaa....komsular cağırdı kek börek ve kısır vardı hepsindende yedim
ahh kendimi çok kötü hissediyorum
aksama sadece cacık yerim herhalde

kızlarherkese slm.mervecim yarın bildrimde bulunamıcm şimdiden haber vereyim dedim.hem tartım yok bakamıyorum demiştimhemde buaralar giremiorum misafirlerimz var.inş pztesi devam edicm burda paylaşımda bulunmaya çok öpüyorum siziopuyorumnanaktan merve bekle beni pztsi sıkı bişekilde dönüyorum haberin ola:))

günaydın kızlar bütün yazılar uçmuş ya klava:
kahvaltı:1 kk peynir yarım salatalık ve çay.sabahtan beri temizlik yapıyodum.şimdide kardeşimle biraz yrüyüşe çıkcqaz kızlar.gelince ot çayımı içcem.

bugünkü menüm
kahvaltı:1 kk peynir,3-4 kaşık fasulye dible,çay (canım bişey istemedi )
öğlen:1 salatalık,1 dondurma(154 kl)
akşam:1 tabak türlü,keyif çayı 2 petibör

gün boyu:sabah saat 10dan öğlen bire kadar ev temizledim ter burnumdan damladı resmen.baya kalori yakşımımdır.sonrada yarım saatlik bi yürüyüş yaptım.bütün gün 1,5 lt u içmişimdir.yine dewam etcem yatana kadar.2 kupa ot çayı içtim.ve birazdan bi kupada form çay içerek bugünümü tamamlicam canlarım

aldıgım kalori:yuvarlak 400-450 kalori kızlar (internetten aldıgım oranlarla yarım yamalak bi hesap)

Son düzenleme:

az değilmi canımya almamız gereken 1200 sanırım nasıl dayanabiliyosun böyle gerçi dondurma eşitlemiş gibi sanki..

benimde bugünkü menüm
sabah geç kalktım eminimki kilo yapmmıştır buda.öğlen yaptım kahvaltımı 1dilim beyaz ekmek.2br şekersiz çay,1domates,2 biber ve melemen
ara-2armut 1lt su
ikindin yürüyüş yapştım kızlar baya bi ter attımkaydirigubbakcemile2 3.30 gibi çıktım evden 6ya geliyodu eve geldiğimde. gelir gelmez 1dilim karpuz yedim
akşam yemeğindeyse 5 y.k makarna,çok az patates kızartma ama yağsız kızlar hani şu tefalin fritöz varya 1kaşık yağ falan filan onunla yaptım hiç kızartma gibi değil ama yinede az yedim ben tuttum kendimi ardından da bol salata.şuanda hafif hissediyorum kendimi.normalde çok yürüdüğüm zaman tutamazdım kendimi çok yerdim bu hafta kararlıyım ölçülü yicm herşeyi..mervecim menüm nasıl bakayım??

buaarada kızlarhala 65 kilodayım geçen hafta hiç dikkat etmemiştim ama hareket halindeydim hep.budefa korumuşum Allahtan..ne almışım ne vermişim buda güzel benim için..

gunaydın kızlar.benım kılo vermem durdu 4 gundur 57.9 ne ılerı ne gerı tartıda gram oynama yok moralım bozuluyor sızlerınde oldumu duraklama boyle.ayrıca aranızda plates yapan varm dun ıtıbarıyle basladım ben bakalım ne olucak.

menün güzel canım.makarnayı 5 değilde 3 kaşık ye bence.sporun dahada faydasını görürsün.form çaylarını ot çaylarını ihmal etme güzel gidiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…