- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #13.261
bugünkü menüm
kahvaltı:1 kk peynir,3-4 kaşık fasulye dible,çay (canım bişey istemedi )
öğlen:1 salatalık,1 dondurma(154 kl)
akşam:1 tabak türlü,keyif çayı 2 petibör
gün boyu:sabah saat 10dan öğlen bire kadar ev temizledim ter burnumdan damladı resmen.baya kalori yakşımımdır.sonrada yarım saatlik bi yürüyüş yaptım.bütün gün 1,5 lt u içmişimdir.yine dewam etcem yatana kadar.2 kupa ot çayı içtim.ve birazdan bi kupada form çay içerek bugünümü tamamlicam canlarım
aldıgım kalori:yuvarlak 400-450 kalori kızlar (internetten aldıgım oranlarla yarım yamalak bi hesap)
benimde bugünkü menüm
sabah geç kalktım eminimki kilo yapmmıştır buda.öğlen yaptım kahvaltımı 1dilim beyaz ekmek.2br şekersiz çay,1domates,2 biber ve melemen
ara-2armut 1lt su
ikindin yürüyüş yapştım kızlar baya bi ter attımkaydirigubbakcemile2 3.30 gibi çıktım evden 6ya geliyodu eve geldiğimde. gelir gelmez 1dilim karpuz yedim
akşam yemeğindeyse 5 y.k makarna,çok az patates kızartma ama yağsız kızlar hani şu tefalin fritöz varya 1kaşık yağ falan filan onunla yaptım hiç kızartma gibi değil ama yinede az yedim ben tuttum kendimi ardından da bol salata.şuanda hafif hissediyorum kendimi.normalde çok yürüdüğüm zaman tutamazdım kendimi çok yerdim bu hafta kararlıyım ölçülü yicm herşeyi..mervecim menüm nasıl bakayım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?