Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

sabah kalkar kalkmaz ot çayımı içtim sonra kahvaltı
1 kk beyaz peynir,yarım salatalık,2 incecik dilim salam ve yarım simit.he bu arada haftasonu piknikti yok ödüldü derken pazartesi sabah tartıldıgımda 80i görünce şok oldum ama üzülüpde kendimi yemeğe vermedim dünü çok hafif geçirdim ot çaylarıyla kaçamaklarımı hallettim ve sonuç bu sabah yine 78,5 sempatiksalakcinni çok şükür kilo yerleşmeden attım hemen.haftasonuna daha çok var.bu hafta hedef 1 kilo.perşembe bulgur lapası cumada pirinç lapası düşünüyorum katılmak isteyenleri beklerim

merve çok ii gidiyosun sende 1değil 2kilo irden verirsin..kaydirigubbakcemile2buaradkaydirigubbakcemile2a birikte yapalım lapayı :lepi:sositososito

bügünkü menüm sabah-ılık su,2br şekersiz çay,1domates,1biber,1kk peynir,4tane zeytin,1dilim kepek ekmek
ara-1şeftali
öğle-1dilim kepek ekmek,melemn buaralar bundan vazgeçemiyorumya.
ara-1lt su

ben sabah kahvaltısından sonra bişey yemedim sadece ot çayı içtim.şimdi pazara gdip gelcem.ondan sonra belki bi meyve yerim ot çayımıda içerim.akşamda ürlü yerim bi taak.tamamdıırrr.keyif çayı içerim tv karşısında keyif yaparım günü böyle tamamlarım

kevsercim bulgur lapasıda çok güzel ya.hemde pirinç gibi iğrenç değil.

bende öyle yapayım canım pirinç gibimi pek yapılışı.buarada karpuz detoksuda yapalım istersen duymuşsundur belki nette bi bak.3gün sürüyo 24ağustosta başlıyo.vücuttaki toksinleri atıyo ben yapmay düşünüyorum onuda.sositososito

evet canım ölçüleri yapılışı aynen.karpuz detoksunu duydumda nası oluyo bilmiyorum araştırırım.şimdi çıkıyorum.gelince araştırırım.24 ağustosa gerek yok kız pazartesi başlarım ben çarşambaya kadar yaparım perşembe cuma da lapa yaparım :)))))))))9

kız o detoksun belli tarihleri oluyo istedin günde yapamyosun işe yaramıyo.görüşürüz canım :hulya:

bugünkü menümü tam gün olarak yazim.
kahvaltı:1 kk peynir,yarım salatalık,yarım simit,2 incecik dilim salam
(kahvaltının peşinden bi kupa ot çayı)
öğlen:2 erik,bi limonlu soda
akşam bi tabak türlü
bi kupa form çayı

akşamda 8y.k bamya yemeği yedim 1tanede biber dolması ve bol salata..hiç ot içmedim daha ya yarında ona başlıycam egzerszilerle birlikte.

gitmemiştir aysemm.melemende bişey yokki.ekmeği abartmadıysan sorun yok.
kevser bu tür detokslar bende çok etki ediyo.pirinçte ve bulgura bunu gördüm ben.buda eder eminim.bu arada akşam menün güzel.bi biber dolması yerine yarım ye canım.içinde pirinç var nede olsa.e yağıydı tuzuydu baya kalori.

bende saat 9 da 1 bardak nescafe içtim o kadar.menümün dışına hiç çıkmadım çok şüür.mısır hastasıyım ve evde bi tencere var şu anda.ben naptıımm yemediimm şimdide buzluga atcammm yaşasın inaaatttttttt delikafadulden

slm kızlar kac gündür bildirim yapamadım ya temizlik yapıyodum bi günlüğüne de köye gittik
kahvaltıda haslama yumurta ve peynir ve 2 dilim ekmek yedim

merhaba bütün azimli kızlaaar a.s. 14 gunde mucızeye basladım k-flakesle umarım olurr sempatiksalakcinni

canm ümidini kırmak istemem ama benim kilo vermem gayet güzel dewam ederken sadece akşam yemeklerimde bunu yedim bi hafta.ve sonuç hüsran.parama yazık oldu.ama işe yarayanlarda varmış.sen bilirsin yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…