- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #13.281
gunaydın kızlar.benım kılo vermem durdu 4 gundur 57.9 ne ılerı ne gerı tartıda gram oynama yok moralım bozuluyor sızlerınde oldumu duraklama boyle.ayrıca aranızda plates yapan varm dun ıtıbarıyle basladım ben bakalım ne olucak.
sabah kalkar kalkmaz ot çayımı içtim sonra kahvaltı
1 kk beyaz peynir,yarım salatalık,2 incecik dilim salam ve yarım simit.he bu arada haftasonu piknikti yok ödüldü derken pazartesi sabah tartıldıgımda 80i görünce şok oldum ama üzülüpde kendimi yemeğe vermedim dünü çok hafif geçirdim ot çaylarıyla kaçamaklarımı hallettim ve sonuç bu sabah yine 78,5 sempatiksalakcinni çok şükür kilo yerleşmeden attım hemen.haftasonuna daha çok var.bu hafta hedef 1 kilo.perşembe bulgur lapası cumada pirinç lapası düşünüyorum katılmak isteyenleri beklerim
kevsercim bulgur lapasıda çok güzel ya.hemde pirinç gibi iğrenç değil.
evet canım ölçüleri yapılışı aynen.karpuz detoksunu duydumda nası oluyo bilmiyorum araştırırım.şimdi çıkıyorum.gelince araştırırım.24 ağustosa gerek yok kız pazartesi başlarım ben çarşambaya kadar yaparım perşembe cuma da lapa yaparım :)))))))))9
tmm canım bizde 24 ağustosta yaparız kuzum.farketmez.3 günde kaç kilo gidiyomuş peki
merhaba bütün azimli kızlaaar a.s. 14 gunde mucızeye basladım k-flakesle umarım olurr sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?