Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

canm ümidini kırmak istemem ama benim kilo vermem gayet güzel dewam ederken sadece akşam yemeklerimde bunu yedim bi hafta.ve sonuç hüsran.parama yazık oldu.ama işe yarayanlarda varmış.sen bilirsin yinede

aa hadi ya akannehir ablam yaptı işe yaramıştı onda. dun gece yedım ılk defa artık hem sabah hem aksam yıyıcem bakalım 1 hafta bı sey goremezsem bırakıcam canım a.s. sinir geldi artık yemıyorum ıcmıyorum kılo veremıyorum ya akannehir

kızlar sabah kahvaltımı yaptım dışarı çıkcam işlerim var.
yarımşar domates salatalık,1 kk peynir,3 biber sote(yağsız),2 bardak çay
(kahvaltımın peşinden şmdi bi kupa form çayı hüpletiyorum limonlu ohh mis miss cokacimcoook )

mrb kızlar nasıl gidio diyetler..bende sabahtan giremedim işlerim vardı.bugünkü menümü yazayım
sabah-1br şekersiz çay,1kkdan az peynir,1domates,1biber,yarım dilim kepek ekmek
ara-su 1şeftali
öğle-mervecim dediğini yaptım öğlen yarımını yedim biber dolmann akşamdan artmıştı ilk defa bukadar tutuyorum kendimi ya şaşırdım vallahi yanında yoğurt
ara-1dilim karpuz
bukadar şimdilik kızlar

kevsercim aferin kız sana.bak bu hafta verceksin böyle dewam et.tartıya bugünü sayma 2 gün daha var.tut kendini.cumartesi güzel sonuçlar olcak inşallah kuzum.insan az yemeye de alışıyo zaman sonra.bende dışarı çıktım geldim hala bişey yemedim.şimdi erik şefteli falan yicem.akşamı bilmiyorum.canım buz gibi kola istiyo ama içmicem cumartesi ödül günüm o gün içerim

Bizim mesajlar gitmiş :)
Bende sabah kavaltımda domates salatalık yedim söğüş yaptım
ara öğün olarak 1 tane şeftali
Şimdide yoğurta sarımsak ve nane koydum haşlanmış tavukla beraber onu yedim
arada bi tane ufak minik bi armut yerim
akşam yemeğide annem soğuk ayran çorabası yapmış onu yicem bi kase..

Yarma ayran ve deretoru var içinde kilo yapmaz herahlde yarması :)

kızlar bugünkü menümü komple yazıyorum
kahvaltı:yarımşar domates salatalıktı sanırım,1 kk peynir,3 biber sote,2 bardak çay,peşindende bi kupa forma çay
öğlen:2 erik,bi dondurma (154 kl )
akşam bi kase yayla çorbası
peşinden ot çayı (sinameki,mısır püskülü)

kabaca bi hesap yapıyorumda aldıgım kalori 400 bilem değil nan :)

Son düzenleme:

böyle bimenüyü bende kendimde uygulayabilsem vallahi incecik olurum hekaydirigubbakcemile2 ama azim yok bende de işte..şaka biyana cidden dikkat edince hemen gidio ha biara 60laRI görmüştüm ne güzeldiya:gitme: bikereden bişey olmaz deyip yedim yine 65i gördüm ama bu defa öyle yapmıcam..yarında başlıyoruz dimi bulgura:lepi:

evet canımmmm.yarın bulgur sositososito cuma günde pirinç :bbo:
kevsercim bulguru incedende kalında yapıyomuşsun.ğer inceden istersen üstüne kaynar su döküp bekletiyosun aynı kısır gibi.kalından yaparsan pirinç lapasındaki gibi pişiriyosun.içlerne aynen yeşillik ve baharat koyup yiyosun.bulguru pişirirkn içine bi domatesi incecik doğra pul biberde at.hatta istersen bitanede bber doğra.sebzeli bulgur pilavının yağsız ve tuzsuz zayıflatan versiyonu olur :lepi:

mervecim ilk lapamı yiyorum şimdi.buarda kız bişey dicem 2gün lapa yapcazya şimdi biz cmrtesi günüde karpuza başlamamız lazım yapabilirmisinya ben hevese geldim toplam 5gün olcak dayanabilirmisin.ben mecburum dayanmaya valla yapcam

canım inşallah girersin burayada yazımı okursun öyle başlıcam hadi kız gel artık.hemen atalım şu kiloları ya.herkes zayıfla artıkdiyo deli oldum

kevsercim geldim hayatım.bende lapamı yicem şimdi pişti.içine bi köy biberi doğradım bi domates doğradım naneyle pulbiber attım.karpuz detoksunu ben araştırcamda dayanmaya çalışırım kuzum.ama bilmiyorum ya

özelden attım sana bi bak..ben yedim lapamı otumu içiyorum şimdide.hiç içmamiştim.güzel bi tadı varmış bu sinamekeyle matenn hiç böyle tahmin etmiyodum hoşuma gittikaydirigubbakcemile2

Ahmet Maranki'ye ait Ayın hareketine göre yapılan karpuz diyetinin ilki, Hicri takvime göre Şaban ayının 13-14 ve 15. günleri yani; Ağustos ayının 4-5 ve 6’sında uygulanır. İkinci karpuz detoksu ise, yine Şaban ayının son üç gününe yani 18-19 ve 20 Ağustos günlerinde gerçekleştirilir.

Kozmik Bilim takipçilerinin bu günlerde uygulayacakları program aşağıdaki gibidir:

Karpuz Detoksu Sabah: 3 bardak bitki çayı ve kilosu 60-70 arasında olanlar 500 gram, 70’ten fazla olanlar ise 1000 gram karpuz tüketmeli.

Karpuz Detoksu Öğle: 3 bardak bitki çayı ve kilosu 60-70 arasında olanlar 500 gram, 70’ten fazla olanlar ise 1000 gram karpuz tüketmeli.

Karpuz Detoksu Akşam (Gün batımı sonrası) : 3 bardak bitki çayı ve kilosu 60-70 arasında olanlar 500 gram, 70’ten fazla olanlar ise 1000 gram karpuz tüketmeli.

3 gün boyunca devam eden karpuz detoksunda, her öğünde en az 3 fincan yeşil çay yada muhtelif bitki çayları ve PH seviyesi yüksek, kaliteli, alkali sular bolca tüketilmelidir. Bitki çaylarının içine tatlandırıcı olarak sadece çiçek balı kullanılmalıdır.

Uyarı: Karpuz seçerken gübreli, iri ve hibrit (dölsüz) tohumlu karpuzlarla, kabaktan aşılanmış karpuz olmamasına kesinlikle dikkat edilmelidir.

Karpuz detoksuna başlamadan 3 gün önce, detoksun etkisini artırmak amacıyla kırmızı et, kızartma, tavuk eti, konsantre gıda, siyah çay, beyaz ekmek gibi gıdaları tüketmemeye özen gösterilmelidir. İki detoks arasında geçen sürüde de bu kurala uyulmalıdır.

benim dediğim temmuzda uygulanan karpuz diyeti kiraz detoksu.cmrtsi başlıyorum inşallah bu cmrtsi fark atamasamda haftaya cmrtsi atıcam inş işe yarar bıktım şu kilolardan :bbo:

evet canım yarıyo tabi aynı pirinç lapası gibi yani.ben bi biber ve bi domates ve pul biber naneyle pişirdim.yagsız tuzsuz sebzeli bulgur pilavı gbi oldu valla.öğlen yemedim.meyveyle geçiştircem geç oldu çünkü.akşamada sabahki gibi yaparım yarında pirinç lapası.hakkımızda hayırlısı ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…