Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

selamlar bilgilerde bi düzeltme yapmak isterim. şaban ayının 13-14 ve 15i ağustosta değil, önümüzdeki pazar pazartesi ve salıdır. yani, 25 26 ve 27 temmuz. isteyen takvimlere bakabilir. aynı programı izleyen kişi olarak o tarihlerde ben de detoks yapacağım.

bende yapıcam bu detoksu ama 24nde başlamıyomu ya ben öyle okumuştum ama..

bende yapıcam bu detoksu ama 24nde başlamıyomu ya ben öyle okumuştum ama..

takvim diye googledan aratırsan takvimle ilgili siteler çıkıyor. oradan hicri takvimden bugün (22 temmuz perşembe) şabanın 10.günü olduğunu görebilirsin canım, yani 13ü de pazar günü oluyor. pazar pazartesi ve salı. beraber yapalım ben de yapacağım kaydirigubbakcemile2 birbirimize destek oluruz gelişmelerden haber veririz. ahmet maranki bu yiyeceklerin yanında badem ceviz fındık da yiyin dedi kendisinden dinledim. tüm ödemleriniz gidecek cildiniz güzelleşecek dedi, şöyle güzel bi bahar temizliği yapmış oluruz dimi sositososito

selam kızlar.sabahki lapamdan sonra hiçbişey yemedim zamanım olmadı lapa yapmaya.sadece bi şeftali ve 1 bardak kolayla bitti gün.çok açuım şu anda ama yemicem.yarın lapaya dewam inş..

yapalım evet ben geçen yıl kiraz diyeti yapmıştım 3gün ii gelmişti bana yani..karpuzu hiç yapamadım merak ettim pazarsa daha ii benim için evet destek oluruz yalnız yapınca cayabiliyorum.pazar nasipse başlayalım ozamankaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile2

günaydın diyet güzelleriiii sırnaşık şey nasılsınız bakalım.ben çok açım yaaa.neyse şimdi bi salatalık yiyip evi temizlicem.halılar çırpılcak koltuklar çekilcek kıyı köşe yani.sonrada lapamı yapar yerim öğlenle bir olur büyük ihtimal öptümmm :lepi:

tamamdır kvsr, pazar günü ben nete ancak sabah ve gece takılabilirim. ama buralarda olurum.
ben çalışıyorum, sabah 9 akşam 6-7 hatta 8 bazen :)) sence halsizlik yapar mı kiraz diyetinde bir halsizlik yaşadın mı?

evet canm yaşadım halsizlik ölü gibiydim baya zorlanmıştım ilk olduğu için ama dayandım..annemle bir yapmıştık ozaman hatta çok ii gedli anneme 4kilo verdi.ben sürekli yattım halsiz kaldığım için böylede yararı olduğunu düşünmüyorum.karpuz nasıl olur bilemiyorum ama..bu defa daha hareketli olmaya çaılşcam inş...kirazdan dah ii olucakmış gibime gelio..karpuz denemişmiydin daha önce

Prof. Dr. Ahmet Maranki, vücut temizliğinin kolay bir yöntemle yapılabileceğini vebu detoks programı için, karpuz diyetinin çok faydalı olduğunu söyledi.
KARPUZ DETOKSUNUN UYGULANIŞI ;

Kahvaltı: 3 bardak bitki çayı ve kilosu 60-70 arasında olanlar 500 gram, kilosu 70 kg’dan çok olanlar ise 1 kg karpuz tüketmelidir.

Öğle: 3 bardak bitki çayı ve kilosu 60-70 arasında olanlar 500 gram, kilosu 70 kg’dan çok olanlar ise 1 kg karpuz tüketmelidir.

Akşam (Gün batımı sonrası) : 3 bardak bitki çayı ve kilosu 60-70 arasında olanlar 500 gram, kilosu 70 kg’dan çok olanlar ise 1 kg karpuz tüketmelidir.

* 3 gün uygulanacak karpuz detoksunda, her öğünde, en az 3 fincan yeşil çay veya çeşitli bitki çaylarının ve PH seviyesi yüksek, kaliteli, alkali suların, bol bol tüketilmelisi gerekmektedir. (En az 1,5 - 2 litre) .

* Bitki çaylarında tatlandırıcı olarak yalnız çiçek-balı kullanılmalıdır.
* Karpuz seçerken gübreli, iri ve hibrit (dölsüz) tohumlu karpuzlar ile, kabaktan aşılanmış karpuz olmamasına kesinlikle dikkat edilmeli.
* Karpuz detoksuna başlamadan 3 gün önce, detoksun etkisini artırmak amacıyla, kırmızı et, kızartma, tavuk eti, konsantre gıda, siyah çay, beyaz ekmek gibi gıdaları tüketmemeye özen gösterilmelidir. İki detoks arasında geçen sürede de bu kurala uyulmalıdır.
*Karpuz detoksu, ayın çekim gücünden faydalanılarak yapılan karpuz detoksunun Birincisi Hicri-takvime göre şaban ayının 13-14 ve 15. günlerinde yani
; Ağustos ayının 4-5 ve 6’sında uygulanır.Karpuz detoksunun ikinci uygulaması :
Şaban ayının son üç günlerinde yani 18-19 ve 20 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilir.
* Karpuz detoksunun ilkini uygulayanların, İkinci detoksu uygulaması zorunlu değildir.

kvsercim bittide dışarı çıktım geldim.sabahtan beri bi domates salatalıktan başka bişey yemedim ya.şimdi lapamı yapcam yicem.peşindende vişneli soda içcem.çok halsizim kendime gelmem lazım.sıaklar+açlık beni mahvetti
yaseminn hoşgeldin kuzum.hadi bakalım iyi diyetler.tatildeydin galiba sen dimi.nasıl geçti bakim

4 kilo süpermiş ben aslında kilo vermekten ziyade sağlık amaçlı yapacağım. sadece çalışırken zor olur mu ondan endişeliyim. yaparım eğer dayanamazsam bırakırım bişey olmaz :)
karpuz bence de daha iyi olur çünkü bence daha tok tutucu özelliği var ayrıca bol magnezyum içeriyor o yüzden dinç kalabiliriz bence.

buarada tarihler konusunda ağustos 4 5 vs deniyor ama ben kendi sayfasından da baktım 25 26 27 temmuz diyor, bilginize..yerimseniben

evet bende öyle okudum pazar başlanıyobayanssulusmile zor olucanı sanmıyorum dediğin gibi tok tutuyo yemek yemiş kadar oluyorum ben..oyüzden dinç tutar evet..

buarada mervecim şimdiden bildirirmi yapayım ben 1kilo vermişim şuanda 64 kilodayım.bugün Allahtan tartı bulabildimde gördüm bende kilomu..sevindim valla 1kiloda ii..

selam kızlar ben diyeti iyice bosladım dün pasta bile yedim üffffffff sıkıldım herhalde diyetten
neyse kilomu yazayım hiçbir değişiklik yok aynıııııııııı....59 takıldım burda

mehay---izinli
nazlıbahar---izinli
merve52---------78,5-------77-------1,5 kilo verdiiiiiiimmmmmmmm sempatiksalakcinni :lepi:
kevser--------------65-----------64---------1 kilo vermiş
asya27-------------59----------59-----------ynı
aysemmmmmmm---------57,9---------???????
no_comment------60---------------??
pelushh-------58,1-----------??

kızlar bildirimlerinizi bekliyorum.öğleni geçti birinci benim delikafadulden

mervecim seni tebrik ediyorum bir haftada 1.5 kilo ne güzel sen bu hırsla tığ gibi kalacaksın valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…