- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #13.321
Ahmet Maranki'ye ait Ayın hareketine göre yapılan karpuz diyetinin ilki, Hicri takvime göre Şaban ayının 13-14 ve 15. günleri yani; Ağustos ayının 4-5 ve 6’sında uygulanır. İkinci karpuz detoksu ise, yine Şaban ayının son üç gününe yani 18-19 ve 20 Ağustos günlerinde gerçekleştirilir.
Kozmik Bilim takipçilerinin bu günlerde uygulayacakları program aşağıdaki gibidir:
Karpuz Detoksu Sabah: 3 bardak bitki çayı ve kilosu 60-70 arasında olanlar 500 gram, 70’ten fazla olanlar ise 1000 gram karpuz tüketmeli.
Karpuz Detoksu Öğle: 3 bardak bitki çayı ve kilosu 60-70 arasında olanlar 500 gram, 70’ten fazla olanlar ise 1000 gram karpuz tüketmeli.
Karpuz Detoksu Akşam (Gün batımı sonrası) : 3 bardak bitki çayı ve kilosu 60-70 arasında olanlar 500 gram, 70’ten fazla olanlar ise 1000 gram karpuz tüketmeli.
3 gün boyunca devam eden karpuz detoksunda, her öğünde en az 3 fincan yeşil çay yada muhtelif bitki çayları ve PH seviyesi yüksek, kaliteli, alkali sular bolca tüketilmelidir. Bitki çaylarının içine tatlandırıcı olarak sadece çiçek balı kullanılmalıdır.
Uyarı: Karpuz seçerken gübreli, iri ve hibrit (dölsüz) tohumlu karpuzlarla, kabaktan aşılanmış karpuz olmamasına kesinlikle dikkat edilmelidir.
Karpuz detoksuna başlamadan 3 gün önce, detoksun etkisini artırmak amacıyla kırmızı et, kızartma, tavuk eti, konsantre gıda, siyah çay, beyaz ekmek gibi gıdaları tüketmemeye özen gösterilmelidir. İki detoks arasında geçen sürüde de bu kurala uyulmalıdır.
selamlar bilgilerde bi düzeltme yapmak isterim. şaban ayının 13-14 ve 15i ağustosta değil, önümüzdeki pazar pazartesi ve salıdır. yani, 25 26 ve 27 temmuz. isteyen takvimlere bakabilir. aynı programı izleyen kişi olarak o tarihlerde ben de detoks yapacağım.
bende yapıcam bu detoksu ama 24nde başlamıyomu ya ben öyle okumuştum ama..
takvim diye googledan aratırsan takvimle ilgili siteler çıkıyor. oradan hicri takvimden bugün (22 temmuz perşembe) şabanın 10.günü olduğunu görebilirsin canım, yani 13ü de pazar günü oluyor. pazar pazartesi ve salı. beraber yapalım ben de yapacağım kaydirigubbakcemile2 birbirimize destek oluruz gelişmelerden haber veririz. ahmet maranki bu yiyeceklerin yanında badem ceviz fındık da yiyin dedi kendisinden dinledim. tüm ödemleriniz gidecek cildiniz güzelleşecek dedi, şöyle güzel bi bahar temizliği yapmış oluruz dimi sositososito
selam kızlar.sabahki lapamdan sonra hiçbişey yemedim zamanım olmadı lapa yapmaya.sadece bi şeftali ve 1 bardak kolayla bitti gün.çok açuım şu anda ama yemicem.yarın lapaya dewam inş..
yapalım evet ben geçen yıl kiraz diyeti yapmıştım 3gün ii gelmişti bana yani..karpuzu hiç yapamadım merak ettim pazarsa daha ii benim için evet destek oluruz yalnız yapınca cayabiliyorum.pazar nasipse başlayalım ozamankaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile2
tamamdır kvsr, pazar günü ben nete ancak sabah ve gece takılabilirim. ama buralarda olurum.
ben çalışıyorum, sabah 9 akşam 6-7 hatta 8 bazen :)) sence halsizlik yapar mı kiraz diyetinde bir halsizlik yaşadın mı?
evet canm yaşadım halsizlik ölü gibiydim baya zorlanmıştım ilk olduğu için ama dayandım..annemle bir yapmıştık ozaman hatta çok ii gedli anneme 4kilo verdi.ben sürekli yattım halsiz kaldığım için böylede yararı olduğunu düşünmüyorum.karpuz nasıl olur bilemiyorum ama..bu defa daha hareketli olmaya çaılşcam inş...kirazdan dah ii olucakmış gibime gelio..karpuz denemişmiydin daha önce
4 kilo süpermiş ben aslında kilo vermekten ziyade sağlık amaçlı yapacağım. sadece çalışırken zor olur mu ondan endişeliyim. yaparım eğer dayanamazsam bırakırım bişey olmaz :)
karpuz bence de daha iyi olur çünkü bence daha tok tutucu özelliği var ayrıca bol magnezyum içeriyor o yüzden dinç kalabiliriz bence.
buarada tarihler konusunda ağustos 4 5 vs deniyor ama ben kendi sayfasından da baktım 25 26 27 temmuz diyor, bilginize..yerimseniben
mehay---izinli
nazlıbahar---izinli
merve52---------78,5-------77-------1,5 kilo verdiiiiiiimmmmmmmm sempatiksalakcinni :lepi:
kevser--------------65-----------64---------1 kilo vermiş
asya27-------------59----------59-----------ynı
aysemmmmmmm---------57,9---------???????
no_comment------60---------------??
pelushh-------58,1-----------??
kızlar bildirimlerinizi bekliyorum.öğleni geçti birinci benim delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?