- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #13.341
belli ki herkes şu anda kaçamak yapıyoki buraya gelen giden yok sizi gidi siziiii
mehayım h.g cnm mı desem gule gule mı desem aramıza hosgeldın memleketten gul egule bızde bu gece geldık bakalım 3-5gunluk bı denı faslımızolucak sanırımm cocuklarla ayarlaybılırsek bende azaıp yedım ya bı 20gun yoktuk bızde ama sukur almamısım benımde ew temızlıgı var 3gun surer sanırım cocuklarla anc dusun yanı habıre cxamasır yıkıyorum geceden berı yorganları ınsdırdım sımdı gunese su oldum ya acaıp sıcak var ya kactaın cnm sımdı bak senı bekledım ben gecmemek ıcın dırendım durdum yedım durdum bebişin nasıl tatılın nası gectı?bu arada bız yasımıza gırdık artık bır haftagectı tam adam olduk teyzesı
mehayyy sen kaç kilosun kız :jeyyar:
günaydın kızlarrr.ayy ayyyy buralar şenlenmiş yaa hihoyyyt hoşgeldinişz nazlıbahar ve mehay.valla çok sevindirik oldum.ikinizinde ev işleri başından aşkın dimi.tahmin edebiliyorum allah kolaylık versin.bende bugün niyetliyim inş.
saol nazlıbaharcım çok şükür baya verdim.beni görenlerde şaşırıyoartıkın :)
mehaycım iyi ua 1 kilo mu maşallah sana.demekki artık kilon oturuyomu ne yavaş yavaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?