Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

aylardır 68 ve gram türevleri olan ben nihayet 66.6 kiloyu da gördüm ya gerisi gelir inşallah diyorum.yağlanıp streçlensem bir de mekik çekebilsem daha da verebilirim herhalde.artık o kilo durgunluğunu attığıma göre egzersizleri arttırma zamanı da gelmiş.

merve canım tebrikler yine göstermişsin azmini:)) buarada kızılar karpuz diyetine başladım sürekli karpuz yiyorum ve ot çayı içiyorum.şimdilik ii gidio ama biraz baş ağrım var okadar..

slm kızlar geldıık bız ewımıze yuvamıza uzun bır aadan sonra cok gzl gectı gunlerımız ama buralar coooookkkk sıcakkk ((gece geldık uyuyamadık walaa hem cocuklar hem ben bakalım napıcaz bu sıcaklarda
bu arada acaıp yedı m bne ya mmmmm hiç de pısman deılım sadece aksam yemeklerıne dıkkat ettım ve ben hıc almadan gerı araıza dondum
kılo veren herkesı tebrık edıyorum basarılarının devamını dılıyorum darısı bana dıyorum ınsallah
kahvaltı yapmadk daha cocuklar uyurken yatak keyfı yapıyorum
yorganlar battanıyeler guneslendırılcek benım bıde mutfak temızlıgı yapılmamıstı artık onlara baslarım yavas yavas ramazana gırmeden bıtırırım 1-2 kıloda verırsem eger ramazan oncesı artık kılo korumaya gecemke ıstıyorum seneye gerı kalanları vermeyı dusunuyourm bakalım caymazsam sıkıldım ıyıce sanırım ve gorenlerde aaaa cok iisin cok gzlsın dıyınce bende bı rahatlama oldu sanırım

selam kizlarr herkese yeniden merhaba nasilsiniz bakalim?? tatilden yeni geldim araniza cok kilo almadan geri dondum ve diyete kaldigim yerden devam edicem.....
mervecim bu haftada izinli goster beni cumartesiden itibaren yeni yarista aranizdayim..malum ev isleri beni bekliyor 1 aylik tatil sonrasi :))

mehayım h.g cnm mı desem gule gule mı desem aramıza hosgeldın memleketten gul egule bızde bu gece geldık bakalım 3-5gunluk bı denı faslımızolucak sanırımm cocuklarla ayarlaybılırsek bende azaıp yedım ya bı 20gun yoktuk bızde ama sukur almamısım benımde ew temızlıgı var 3gun surer sanırım cocuklarla anc dusun yanı habıre cxamasır yıkıyorum geceden berı yorganları ınsdırdım sımdı gunese su oldum ya acaıp sıcak var ya kactaın cnm sımdı bak senı bekledım ben gecmemek ıcın dırendım durdum yedım durdum bebişin nasıl tatılın nası gectı?bu arada bız yasımıza gırdık artık bır haftagectı tam adam olduk teyzesı

gule gule ne demek kiz?? :))

ohh iyi masallah yegenime demek artik 1 yasinda kocaman bir adam olmus kaydirigubbakcemile3masallah kac kilosun kiz hic veremedinmi??:uhm:

günaydın kızlarrr.ayy ayyyy buralar şenlenmiş yaa hihoyyyt hoşgeldinişz nazlıbahar ve mehay.valla çok sevindirik oldum.ikinizinde ev işleri başından aşkın dimi.tahmin edebiliyorum allah kolaylık versin.bende bugün niyetliyim inş.

gle gule dedım cunku tr.den ayrıldın ))
64,7kıloyum bu sabha ıtıbarıyle baalım cnm ya yoruldum sanırım sureklı dıyette olmakatan pek onemsemedım acıkcası ne bılm bıde goren herkes aaa cok gzl olmussun daha verme dıınce bende saldım kılo koruyorum ıste anlıcan ramazan 63olmak ıstıyorum ama ınsallah sonrasınıda az az yza dıye dusunuyorum bakalım ramazandan sonra caymazsam bıde okula baslıcaz bu yıl ewdeydık ama rahattık yanı ama onumuzdekı sezon okuldayız ınsallah bakalım nolcak belkı daha hızlzı verebılırım dıye dusunuyorum en azından daha hareketlı gececek bu yıla gore
sen akc kılosun suan bende cumartesı baslıcam lısteye eklencem bakalım

mervecım h.b saol cnm Allah kabul etsınnıyetını ınslah
bende sımdı oglumu uyuttum kaldıgım yerden devam edıcem cnm
bu arada tebrık edıyorum senıde masallah gene bombasın ya

ohhh mehayıma bak sen yakısır fıstıma benım onuda bır haftada vırsın hemencecıınsallh aksam acıkıp cay larım bıttı benım cay nesfıt sut falan alıcam ınsallh bole ck sıcak olursa cıkamam da cocuklarlabakalım

saol nazlıbaharcım çok şükür baya verdim.beni görenlerde şaşırıyoartıkın :)
mehaycım iyi ua 1 kilo mu maşallah sana.demekki artık kilon oturuyomu ne yavaş yavaş

sende cok iyi gidiyorsun mervem hadi az kalmis 6 li rakamlara:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…