Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ayy haftaya fenaa bi yarış var bilemiyorum yani sositososito zaten ramazana giriyoruz önümğzdeki haftadan sonra iyice verelimki ramazanda kolay olsun dimi delikafadulden

insallah canim
ayy haftaya fenaa bi yarış var bilemiyorum yani sositososito zaten ramazana giriyoruz önümğzdeki haftadan sonra iyice verelimki ramazanda kolay olsun dimi delikafadulden
ya sahi ramazanda nasil diyet yapicazki??:uhm:

ay kızlar gaza getirdiniz beni valla.zaten oruçluyum bu gazla akşam bi salatalık yer kalkarım ha akannehir
mehay ramazanda diyet zor ama napalım sahurda ekmek yemicez aynı diyet kahvaltısı gibi.iftardada poilav makarna yemicez çorba sebze yemeği ve salatayla geçiştircez.verirmiyiz bilmiyorum ama koruruz en azından.ben geçen ramazanda 2 haftada 3 kilo vermiştim.

kızlar gorumcem bu yıl daha 1.sınıfı bıtırdı dıyetısyen olucak bakalım ve gecen hafta devlet hastanesınde bır dıyetısyenın yanında staja basladı bakalımben ona soleyıp ramazan ıcın bı dıyet lıstesı ıstıcem dıyetısyen de bakalım neler yazıcak uyamam ama en azından formulu alırım ))) yayınlrarım hemen sızede
ben kalkıyorum kızlar oğlum uyurken salonu halledeyım bariiii opyuorum bb

canim kacta acacaksin orucu?bende tutacaktim ama 9.25 te iftar bide cocugun pesinde kosuyorum surekli tansiyonum duser diye tutamadim...

ayy bekliyoruz dort gozle

kızlar bayrama kadar71-72 hedefim.bakalım artık.sonra bayramdan kurban bayramına kadar 65 olmalıyım nişanlcamda allah nasip ederse :asigim:

insallah canim..mervecim benide bu cumartesiden sonra eklersin listeye yeniden bu hata izinliyim yine unutma isler beni beklyior ben cikiyorum canim..optum..

mehaydım bu akşam orucumu 20:36 da açıcam inş.
evet geç saat olması kötü biraz ama napalım ya sevabı dünyalara bedel.ama seninkide çok geçmiş ya.ben yemekten sonra ot çaylarımı içerim.bişey olmaz inşallah
mysterious senin soruna gelince canım yok diyet yapmadım.gece ekmek yemedim domates salatalık peynir.iftardada çorba sebze yemeğim salatam içececeğim.form çaylarımı içtim iftardan sonra.vermiştim.zaten insan yiymiyo akşam ya suyla doluyo mide..ben çok su içen biriyim ve iftarda bi şişe su içerim bu akşam.yemeği nereme yicemki :bbo:

kızlar bende çıkıyorum.evi topladım ütümü yaptım süpürdüm.tek yerleri silmek kaldı.sonra kandil simidi yapıp mahalleye dağıtcam.akşam üstü girerim artık canlarım.öptüm sizi

bu arada ramazanda yaptıkların bence de çok mantıklı.sahurda kahvaltımızı yapcaz.iftarda pilev tatlı makarna hamur işi yok.iftar sahur arası da bol su.ben yapabilirsem iftardan sonra yürücem.inşallah bu şekilde ramazanda da zayıflamaya devam

iftardan sonra yürüyebiliriz evet.hem hava serinlemiş oluyo yanımıza 1,5 litrewlik şişede su alırız yürürken bitiririz onu.ohh gitsin kilolarrr :sm_cool:

burası hareketlenmiş ha hoşgeldinz nazlıbahar mehay..geldiğiniz hemende belli oluyo kaydirigubbakcemile5 buarada mervecim Allah kabul etsin..
benimde bugünkü menüm
saba-h--karpuz ve su
ara-egzersiz
öğle-karpuz ve su birazdanda ot çayımı içicem..:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…