- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #13.361
ayy haftaya fenaa bi yarış var bilemiyorum yani sositososito zaten ramazana giriyoruz önümğzdeki haftadan sonra iyice verelimki ramazanda kolay olsun dimi delikafadulden
insallah canimohhh mehayıma bak sen yakısır fıstıma benım onuda bır haftada vırsın hemencecıınsallh aksam acıkıp cay larım bıttı benım cay nesfıt sut falan alıcam ınsallh bole ck sıcak olursa cıkamam da cocuklarlabakalım
ya sahi ramazanda nasil diyet yapicazki??:uhm:ayy haftaya fenaa bi yarış var bilemiyorum yani sositososito zaten ramazana giriyoruz önümğzdeki haftadan sonra iyice verelimki ramazanda kolay olsun dimi delikafadulden
saol nazlıbaharcım çok şükür baya verdim.beni görenlerde şaşırıyoartıkın :)
mehaycım iyi ua 1 kilo mu maşallah sana.demekki artık kilon oturuyomu ne yavaş yavaş
yarışa cuma mı katılıyoruz mervecim bende katılmalıyım tartıda güzel ilerlemeler olurken:)
ay kızlar gaza getirdiniz beni valla.zaten oruçluyum bu gazla akşam bi salatalık yer kalkarım ha akannehir
mehay ramazanda diyet zor ama napalım sahurda ekmek yemicez aynı diyet kahvaltısı gibi.iftardada poilav makarna yemicez çorba sebze yemeği ve salatayla geçiştircez.verirmiyiz bilmiyorum ama koruruz en azından.ben geçen ramazanda 2 haftada 3 kilo vermiştim.
kızlar gorumcem bu yıl daha 1.sınıfı bıtırdı dıyetısyen olucak bakalım ve gecen hafta devlet hastanesınde bır dıyetısyenın yanında staja basladı bakalımben ona soleyıp ramazan ıcın bı dıyet lıstesı ıstıcem dıyetısyen de bakalım neler yazıcak uyamam ama en azından formulu alırım))) yayınlrarım hemen sızede
ben kalkıyorum kızlar oğlum uyurken salonu halledeyım bariiii opyuorum bb
kızlar bayrama kadar71-72 hedefim.bakalım artık.sonra bayramdan kurban bayramına kadar 65 olmalıyım nişanlcamda allah nasip ederse :asigim:
insallah canim..mervecim benide bu cumartesiden sonra eklersin listeye yeniden bu hata izinliyim yine unutma isler beni beklyior ben cikiyorum canim..optum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?