Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kız kevser merakla bekliyorum detoksun sonuçlarını.şu anda gözüm hiçbişey görmüyo çok susadım ((

havalar acayip sıcak gerçekten bide oruçlusun insanın aklına yemek falan gelmio hakket..benim detoksta tam denk geldi karpuz yetiyo acıkmıyorum hiç...inşallha cmrtesi ii sonuçlar alırız..ramazana kadar gitse bari çoğu..ramazanda zorlanıyorum diyet yaparkenn...sence 57leri falan görebilirmiyim bu hızla devam edersem??şuanda 64 kilodayım daha ((

oglen :3-4 tane mantar yedım fırında kozledık sbh baya bı abartmıstım ama saymayım sımdı
aksama da sdece salata yıne basladım ama salata mlzemesı bıle yok ewde tam takır dolap baklaım ne yıcez aralarda bol ca su ıcıyorum işten vakıt kalmıyor

kızlar bende 2 kocaman tepsi kandil simidi yaptım birini şimdi çıkarcam fırından.ikinci tepsiyi atcam.inanın hiç canım çekmiyo sadece su su suuuu :2:

ayyy kızlar ben bı suc ıseldım ya ekmek arası yaptık kızımla oturduk bı gzl yedık walla
aksam sadece meyve dusunuyorum ınsallah bakalım

selam kızlar bende buün hiç diyetle alakası olmayan seyler yedim suclu hissediyorum kendimi
mervcim orucunu allah kabul etsin .. mehay ve nazlı sizde hoşgeldiniz

asya kvsr saolun kızlar bakalım geldık rahatlamıs bır sekılde gerı ewımıze
bend lokma yapıcam sımdı yerım ama ya yemeden yapamam dayanam cunku hamur ısıne cnm da cektı yanı

ay kızlar geldim
bi kepçe yaylaçorba,bi tabak taze fasulye yemeği,bi kase cacık ve yanında bol bol su.allah kimseyi susuzlukla terbiye etmesin ya

aaaa kımse gelmemıs bgn buralara ya ((
kızar bızım uyku duzenımız bozuldu ve ogen yemegımız ortadankalkıyor sanırım (( gec uyanmaya basladık doğal olarak oğunler kaydı oğlen kahvaatı ıkı ara aksam yemegı oluyor artık
cok ta sıcak her yanımızdan suar aıyor cocukları sureklı bnyoya alyorum suyla oynatıyorum :))))
sbh:az sucuklu yumurta bır ıkı bnım az da cavdar ekmegı bırazdan ara olarak mısır haşladım onu yıcem aksama da nohut yemegı ve bır dılım cavdar ekmegı ve bol su ıcıyorumm sıcaktan ınsan bısey ıstemıyor

ay cidden kimsecikler uğramamş yaaaa
kızlar bizde sabah kardeşimle benim yürüyüş yaptığım yere kahvaltıya gittik.büyük bi park.masalar falanda var piknik alanı da var.hazırladım sepeti gittik kahvaltıyı yaptım.sırf gitmek bile yarım saat.uzak biraz.bide dönüşü var etti 1 saat yürüyüş.ordada yürüyüş alanında yarım saat yürüdüm etti yarım saat.
kahvaltımdada peynir domates salatalık ve bi tane kandil simidi yedim o kadaarr.şimdi ot çayı içcem.akşama bilmiyorum henz belli değil

oh ne gzl keyfını cıkar cnm walla bende ara olarak ıkı mısır yedım az tuzlu bırı brıde tuzsuz banyoyu tenızlıcam rdından da utuye baslıcm bende acaıp terlıyorum bende ya akıyor resmen hıc bole terledıgımı bılmem ben
ya bende caylarmı alamadım nesfıtımıde ewde de sebze adına bıseycık yok yrn pazar artık herseyı alırım ınsallah bu scıakta couklarla cıkabılırsek oda

dünden beri gelen giden olmamış he.nasıl gidio diyetler.. benim karpuz diyeti bitti kızlar bugünkünü yapamdım niyetliydim oruçluykende akşam sadece karpuz ye olmuyo şahsen yapamıyorum yani..
menüme glince akşam-1kase mercimek çorbası.5y.k patlıcan yemeği.bol salata ardından karpuz ve su.

nazlıcım mısır kaç kalori biliyomusun acaba.ben çok severim ve buzlugumuzda dolu yani eğer azsa ısıtır ısıtır yerim yani.severimde ben.
kevser 2 günde kaç kilo gitti tartılsaydın keşke

selam kızlar dün gezmeye gittim yazamadım ve gittiğim yerde ne yedim...pohaca ve kek ikisinden de 1 er tane ama aksamda yayla çorbası ve patates yemeği

kimse mi gelmedi yaa
sabah:yarım simit,2kk peynir,1 salatalık,yatrım domates yedim kızlar.peşindende ot çayımı içtim.evi dip köşe temizledim ter akıyo her tarafımdan.duş alcam şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…