Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

:gitme:
nazlıcım mısır kaç kalori biliyomusun acaba.ben çok severim ve buzlugumuzda dolu yani eğer azsa ısıtır ısıtır yerim yani.severimde ben.
kevser 2 günde kaç kilo gitti tartılsaydın keşke

canımya tartı sorunum var..bazen bildirim bile yapamıyorum bu yüzden..çok pahalı bişeyya alamıyorum:)))ama vrdiğimin farkındayım bi 2kilo gitmiş gibi sankikaydirigubbakcemile2

ayr bugünkü menüm
sabah-yaım saat yürüyüş.gelincede kahvaltı yaptım.1br şekersiz çay.1kk peynir,2domates,yarım dilim beyaz ekmek kepek ekmeğim yoktu yarım yedim..
ara-su ve karpuz
öğle-çok az mercimek çorbası,börülce ve salata.
ara-su,bi avuç nohut ot çayı içemedim..

bugün sabah cocuklara patates kızartmıstım azcık ondan yedim.öğlen az makarna yedim aksam içinde ne pişireceğimi hala düsünüyorum

günaydın kızlar ben geldimmm..nasılsınız bakalım diyetler ne almede.kahvaltımı yaptım geldim.
yarımşar domates salatalık
yarım kk peynir ve çay.boğazlarım acıyo bişey yiyemedim.birazdan ot çayımı içcem.

selam kizlar is gucten cok giremiyorum selam vereyim dedim...gunluk menulerimi paylasmiyorum diyette ve yarista degilim diye..iyice sapittim zaten bu aralar nerde sagliksiz sey var ben orda...cumartesiden sonra siki bir diyet yapmam lazim ramazana kadar sonra yavas tempoda devam ederim artik...

ya kizlar bisey sorucam bilgisi olan varmi?
hani onceden baska bir topige gecmek icin hizli arama bolumu vardiya forumun sag alt kosasinde tiklayinca topiklerin isimleri yaziyordu o artik neden yok???

evet canım o artık yok bende farkındayım.sen burda yokken siteyi değiştirdiler bi ara.mavili beyazlı dandik bişey oldu ama sonra eski halina getirdiler.sanırım kimse memnun kalmadı.çok kötüydü.site eski halne geldikten sonra o ızlı geçişte yok artık.unuttular galiba :)))

yok canim sordum ben unutma degil siteyi cokertiyormus diye kaldirilmis ve birdaha konmayacakmis ((

kızlar 40-45 dk kadar hafif tempolu yürüdüm.akşam 7 de de çıkcam 8 buçuğa kadar spora.bayrama kadar belki bu şekilde 69 görebilirim.iftardan sonrada yürürüm ben az da olsa

sabah:yarımşar domates salatalık,yarım kk beyaz peynir ve bi br.çay
peşinden bi kupa ot çayı
ara:yarım şeftali
öğlen:yarım pk.form bisk.tahta gibi olanlardan
bi bardak meyvesuyu
ara:1 salatalık
akşam:yok
1 buçuk saat dışardaydım kızlar(yürüyüş,egzersiz,mekik,bisiklet)
eve gelince,yani saat 8:30-9:00 arası yarım şeftali ve bi tane elmalı soda içtim.

kabaca bi hesapladımda aldığım kalori 300-350 arası bişey kızlar :1shok:

yine kimse yok.heeyy nerdesiniz kızlar yaaa.
neyse ben sabah kavaltımda domatesli biberli bulgur lapası yedim.ama yarısını yedim.hepsini yiyemedim.şimdi otçayı içcem.meyve falan yicem

slm kızlar...merve 63 62 kilo arasında gidip geliorum 62 olmama 300 gr kalmış az vermişim sanki..liste yapılmamış sanırım yazarsın canım..

kızlar ben katılamıyorum anannnem cok hasta 2gce hastane de bır gece ewde bu sekılde kalıyorum yanında kardeslerımle beraebr ben bır sure daha ıızınlı olucam tmm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…