Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ya kızlar ben hem diyet yapıyorum hem spor hemde elma sirkesi içiyorum hatta bitki çayıda çok sık tüketiyorum ama zayıflayamıyorum.sanırım metobolizmam çok yavaş çalışıyor.siz neler yapıyorsunuz metabolizmanızı hızlandırmak için?

arkdşlar slm
wihtwall tşkrler ama resmim istanbulda çekilmişti ben orda oturmuyom burda deniz bilem yok
ben ilaca karşıyım
sempatik benim gece sirke içmemin sebebi mankenler öle yapıyomuş bi yerde okumuştumondan
hcr geçmiş olsun iyleşte varsın kilo al verirsin nasılsa azimli kızsın
mehay gitmişin ama sanada mrb canım arkdaşım

canımm sen o düğün telaşında vereceksin kilolarını farkında olmadan bak görürsün

ben de sanki kırk yıllık gelinmiş gibi bilmiş bilmiş konuştum Allah beni bildiği gibi yapsın :roflol:

canımm sen o düğün telaşında vereceksin kilolarını farkında olmadan bak görürsün

ben de sanki kırk yıllık gelinmiş gibi bilmiş bilmiş konuştum Allah beni bildiği gibi yapsın :roflol:

yok canım ya bende hiç o telaştan yok zaten 25 gün kaldııı
herşeyimde hazır telaş yapcak bi durum kalmadıkii
hcrcim nasıl zayıflaya çalışıyoruz kuralları bi anlatıver delikafaduldenr

bunu seninle 26 gün sonra konuşalım, bakalım o zaman da öyle diyecek misin :roflol:

canım yediklerine dikkat et, hareketli ol, su iç bol bol, meyve sebze ye kendiliğinden gider o kilolarrr sen inan banaaaa :roflol:

bunu seninle 26 gün sonra konuşalım, bakalım o zaman da öyle diyecek misin :roflol:

canım yediklerine dikkat et, hareketli ol, su iç bol bol, meyve sebze ye kendiliğinden gider o kilolarrr sen inan banaaaa :roflol:

onu bende biliom hcr uygulayabilsem bu topikte olmazdım kafamı bozma benmm delikafadulden

ne yiyip ne içioz onu anlatıver
sen kaç kilosun bu ara
damdar düşer gibi oldu ama kusuruma bakmayıver -tatlicadiarzu-

onu bende biliom hcr uygulayabilsem bu topikte olmazdım kafamı bozma benmm delikafadulden

ne yiyip ne içioz onu anlatıver
sen kaç kilosun bu ara
damdar düşer gibi oldu ama kusuruma bakmayıver -tatlicadiarzu-

önemli değil haşin gelin kaydirigubbakcemile3
ben 64üm şimdi
ben 5i1 yerde çay içiyorum sabahları
akşam yatmadan önce de sirkeli su içiyorum cokacimcoook

önemli değil haşin gelin kaydirigubbakcemile3
ben 64üm şimdi
ben 5i1 yerde çay içiyorum sabahları
akşam yatmadan önce de sirkeli su içiyorum cokacimcoook

sirkeli su işe yarıyormu canımm
su ılıkmı oluyor peki
bide boyun kaç senin hcrcm
bende 62 kiloyum boyumda 1.66 civarı bişe işte gamyoncuiremsu

172 boyum canım
sirkeli su sindirimde çok işe yarıyor bende canım
ben çok memnunum
ama dikkat et bazılarının midesine çok dokunuyor

peki su ılıkmı oluyor canımm
bu arada sen daha zayıflama ya yeter bencee yasakkelime
maşallah fıstık gibisin
bak lafımı dinlemessen kurursun sonra kimsecikler begenmez :lepi:

amannn beğenmesin çok da derdimdi :dilcikar:
ılık evet canım normal damacanadan doldurup içiyorum ben
yeter bu kadar kilom iyi ya, hafif balık etli kaldım ohh beğenmeyenin aklı yok :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…