- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #1.341
ay kızlar ben çok kötüyüm
kalbim çok hızlı atıyor bayılacak gibiyim
üstüne bir de ağrımaya başladı
korkuyorum ya bir şey olacak diye senağlama
Öncelikle çok geçmiş olsun
Canım ben kendimi bildim bileli spor yapmama rağmen bende de ritm bozukluğu çıktı.
Sana Şöyle açıklayayım.
Bu tamamen psikolojik yani stresle alakalı.
Doktorum bana şunu söyledi.
Kalp yıllarca biriken stresin tepkisi olarak sen o an çok sakin olsanda,uyuyor olsanda tepki verir.
Yani birikmişliğin karşılığıdır bu.
Bence bir doktora daha git çünkü bana da ilaçtan söz etti ama kullanmanı tavsiye etmem çünkü bu tamamen seninle alakalı dedi.
Bana holter aleti takıldı(24 saat vucuda takılı kalıyor ve ritmleri kayıt ediyor)
Öyle bir kalp atımları çıktı ki doktor şok oldu şu şu saatler arası antrenman mı yaptınız dedi
Hayır dediğimde şok oldu.
Neyse uzun lafın kısası bir doktor daha tavsiye ederim yaşım genç olduğu için doktor ilac almamamın daha doğru olacağını ritm bozukluğu yaşadığın anda(hani nefes kontrol edilemiyor ya) birşeyim yok bu çok normal diye düşünmem gerektiğini söyledi..
Şimdi daha iyiyim neredeyse 5 ayda bir yaşar oldum bu durumu..a.s.
:çok üzgünüm:selam bayanlar bende bir basarı öyküsü yazmak istiyorum kendimce suan 105 kilo 165 boyundayım 24 yasındayım...8 ay önce dogum yaptım 105 oldum onun öncesindede sark bölgesine gelince 25 kilo birden alıp üzerine hamile kaldım velhasıl kelam nefret edici bir durum benimkisi kendimi traktörün arka tekeri gibi görüyorum kocaman esim 75 kilo yanyana bi hayal edin...en kötüsü merdivenleri nefes nefese çıkıyor bir yere giderken yolda durup dinlenmek aksi taktirde tıkanıp kalıyorum ... ve en ama en kötüsü igrenç espiriler size araba gerekmez ayten yuvarlanarak gider sana otobüsten çift bilet isterler yarım dünya hahahaha kikiki gülüsler ...kıyafet desem rezillik diktiriyorum çuval gibi bicimsiz kıyafetler sanki hamilelik gibi ... her sabah yataktan kalktıgımda ayaklarım agrıyor bünye tasıyamıyor bu koca bedeni ... kızımla oyun oynarken bile yoruluyorum ... etrafa kendimle barısık gibi görünsemde içimde depremler oluyor ... yasadıgım en acı ve kötü olay eşim polis ve sark hizmetindeyiz poolisler burda çok samimi bir birlerine gidip gelirler yine toplanmıstık 3 aile bize gelmisti polis bi abi çok kilo almıs esim bu ne göbek oglum ver bu göbegi dedi bu polis abi herkezin içinde ayten ne zaman zayıflarsa bende o zaman verecem dedi e buda imkansız olduguna göre dedi ve herkez güldü yıkıldım resmen esim dahi güldü:çok üzgünüm: VEL HASIL KELAM BUNLARI BURAYA YAZDIM ÇÜNKİ BUNLARI KİMSEYE ANLATAMIYORUM İÇİMDE BÜYÜDÜKCE İYİCE YEMEGE VURUYORUM KENDİMİ İÇİMDE KALMAMASI LAZIM... BU GÜNDEN İTİBAREN HERSEY FARKLI OLACAK BUNA İNANIYORUM VE YAPACAGIM ZAYIFLAYACAGIM İDEALİM BÜYÜK 60 KİLO OLACAGIM ....VERDİGİM RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLİYORUM :)
canimya kusura bakma cunku ben onceden uyarimi yaptim keske azda olsa gelip soyleseydin en azindan bilmis olurduk
neyse gecmis olsun arkadasim ,bu hafta varmisin peki ,giremezsenki bize yaz
kızlar hoodia kullanan var mı aranızda?beni bilgilendirirseniz sevinirim...
teşekkür ederim canım,ben hala rahtsızım şuanda evde yatıyorum.işe bile gidemedim.bu hafta yokum.iyileşince inşallah devam ederim.feci şekilde üşütmüşüm.hepinize kolay gelsin.
kıslar ne oldu sesiniz kesildi gene:1no2::1no2:
canim ya git tekrar doktora ,bu cok onemli, kalp oyle karin agrisi bas agrisi degil ,
sinavin var sanirim ama yinede git sen ilaclarini ihmal etme, belkide daha yeni basladin dur bakalim hemen fayda etmez
kiz biliyomuusn bugun ruyamda ne oldu ,ben yatiyorum ,boyle sanki kalbim SIKISIYO gibi oldu ,elimi koydum ,aklima sen geldin yoksa hacer gibi benimkidemi agriyo, heralde o diyet yapti agriyo ,bende diyetteyim aceba benimkidemi oyle diyoruma.s
ayy canım benimm Allah korusun, Rabbim kimseye hastalık vermesin en ufağı bile olsa :Saruboceq:
ya bilmiyorum az önce babamla da konuştuk, okulun önemli değil dedi, en fazla 1 sene uzar dedi, ama sağlığın bir bozulursa ömür boyu çekersin dedi
benim de kafam karıştı
bakalım, sabah ola hayrola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?