Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ay kızlar ben çok kötüyüm
kalbim çok hızlı atıyor bayılacak gibiyim
üstüne bir de ağrımaya başladı
korkuyorum ya bir şey olacak diye senağlama

canım geçmiş olsun doktrun verdiği ilaçları almadın mı bir ara yada doktora git nerdesin ki sen yanında kimse yokmu

sağlık bu çıcuk ihmale gelirmi daha sınavların başlamamış bile bitecekte öyle gideceksin doğrumu anladım bu arada sınav dediğin finallerse onlar öyle çabuk bitmiyo yada en azından benim zamanımda öyleydi

Öncelikle çok geçmiş olsun
Canım ben kendimi bildim bileli spor yapmama rağmen bende de ritm bozukluğu çıktı.
Sana Şöyle açıklayayım.
Bu tamamen psikolojik yani stresle alakalı.
Doktorum bana şunu söyledi.
Kalp yıllarca biriken stresin tepkisi olarak sen o an çok sakin olsanda,uyuyor olsanda tepki verir.
Yani birikmişliğin karşılığıdır bu.
Bence bir doktora daha git çünkü bana da ilaçtan söz etti ama kullanmanı tavsiye etmem çünkü bu tamamen seninle alakalı dedi.
Bana holter aleti takıldı(24 saat vucuda takılı kalıyor ve ritmleri kayıt ediyor)
Öyle bir kalp atımları çıktı ki doktor şok oldu şu şu saatler arası antrenman mı yaptınız dedi
Hayır dediğimde şok oldu.
Neyse uzun lafın kısası bir doktor daha tavsiye ederim yaşım genç olduğu için doktor ilac almamamın daha doğru olacağını ritm bozukluğu yaşadığın anda(hani nefes kontrol edilemiyor ya) birşeyim yok bu çok normal diye düşünmem gerektiğini söyledi..

Şimdi daha iyiyim neredeyse 5 ayda bir yaşar oldum bu durumu..a.s.

canım benim teşekkür ederim duyarlılığın ve verdiğin bilgiler için
ben de ilaç kullanmaktan yana değilim, sonuçta bir sürü yan etkisi var
bir doktora daha gideceğim ama finallerimin bitmesini bekliyorum
son senem olduğu için, tek ders bile 1 seneme malolacak
anlattıklarının aynısı bende de var, ve tamamen stresle alakalı bundan eminim
ama insan kötü hissediyor kendini, vücudumu kontrol edemiyor olmak üzüyor beni, bir taraftan da korkutuyor.
tekrar teşekkürler a.s.

Herkese Selam,
grupta yeniyim 40 yaşındayım 2008 martında sigarayı bıraktım malum sigara bırakılır kilo alınır kuralına bende uydum. ve 13 kilo alarak 84 kilo oldum bir endokronoloji uzmanına gittim hipoglisemi yani açlık şekeri ile bir problemim olduğunu söyledi glukophave diye bir ilaca başladım aynı zamanda diyetisyene de başladım ama ömrüm boyunca ben diyet yapma özürlü bir insan olduğum için diyetle kilo veremedim gündüz işyerinde düzgün şekilde duruyorum yani az yiyerek ara öğünde meyve yiyerek ama akşam eve gidip yemek yedikten sonra olay kopuyor bende. lida, fx15 , lahana kapsulu kullandım lida hariç diğerleri bir işe yaramadı ama kilolarımdan da nefret ediyorum. ilaç la zayıflamak daha doğrusu beni tok tutmasını sağlayacak birşeyler arıyorum bu konuda bana yardımlarınızı bekliyorum

herkese sevgiler

Handan

canım benim bende 24 yaşındayım dışardan bakınca çok gülen bir insanım ama bizler kilolu olarak alınganlık yaparız ve belli etmeyiz ben 1 senede aşırı kilo aldım ve şuan tedavi görüyorum bu tedavide psikolojik destekte dahil ayda bir seanslarıma gittim ve doktor beni dinlediğinde sen yemesende kilo alabilirsin çok stresin var dedi kesinlikle hiç bişeyi kafaya takmamaya çalış kim ne derse desin biz bu kiloları yavaşta olsa geç de olsa vericezzzzzzzz ve kurtulucağız kendine çok iyi bak sevgilerle

canimya kusura bakma cunku ben onceden uyarimi yaptim keske azda olsa gelip soyleseydin en azindan bilmis olurduk
neyse gecmis olsun arkadasim ,bu hafta varmisin peki ,giremezsenki bize yaz

teşekkür ederim canım,ben hala rahtsızım şuanda evde yatıyorum.işe bile gidemedim.bu hafta yokum.iyileşince inşallah devam ederim.feci şekilde üşütmüşüm.hepinize kolay gelsin.

kızlar hoodia kullanan var mı aranızda?beni bilgilendirirseniz sevinirim...

merhaba periza.geçen sene 1 kutu kullandım.sadece 2 kilo verdim.ilaçla değil dikkat ederek.ilaç bitti ve benim iştahım bir açıldı sorma.6 ayda 9 kilo aldım.kendimi durduramadım.baktımki 72 kilo olmuşum.dengeli beslenerek birazda sporla 13 kilo verdim.sana tavsiyem kesinlikle bu ilacı kullanma.sitesindeki yorumların hepsi kandırmaca.

teşekkür ederim canım,ben hala rahtsızım şuanda evde yatıyorum.işe bile gidemedim.bu hafta yokum.iyileşince inşallah devam ederim.feci şekilde üşütmüşüm.hepinize kolay gelsin.

tamam canimcok gecmis olsun ,insallah biran once duzelirsin aramiza donersin ,bu hafta yoksun ,kendini toparladiktan sonra baslarsin

canim ya git tekrar doktora ,bu cok onemli, kalp oyle karin agrisi bas agrisi degil ,
sinavin var sanirim ama yinede git sen ilaclarini ihmal etme, belkide daha yeni basladin dur bakalim hemen fayda etmez
kiz biliyomuusn bugun ruyamda ne oldu ,ben yatiyorum ,boyle sanki kalbim SIKISIYO gibi oldu ,elimi koydum ,aklima sen geldin yoksa hacer gibi benimkidemi agriyo, heralde o diyet yapti agriyo ,bende diyetteyim aceba benimkidemi oyle diyoruma.s

ayy canım benimm Allah korusun, Rabbim kimseye hastalık vermesin en ufağı bile olsa :Saruboceq:
ya bilmiyorum az önce babamla da konuştuk, okulun önemli değil dedi, en fazla 1 sene uzar dedi, ama sağlığın bir bozulursa ömür boyu çekersin dedi
benim de kafam karıştı
bakalım, sabah ola hayrola

kıslar bugünlük bu kadar öğlen kepekli sandviç yedim akşamada meyve yerim sanırım artık yarın görüşürüz kendinize iyi bakın zayıf kalın öpüldünüz..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canim senin okulu nasil etkiliyo ,yarinmi sinavin var ,evet dedigi gibi en fazla bir sene uzar ,yada sinavindan sonra falan git ama bence aksatma ,gercekten cok onemli olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…