Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

canım benim biliyorum istanbulda olmadığını tatilde gidicem demiştin ya onun için demiştim.

evet canım ankaradayım nişanlıyım yaza düğün var ve özel bi firmada pazarlama departmanındayım

ay canim bneimya ne guzel yaza dugun var haaa ,ablam yasindasin yeni evleniyosun bense eskidim bile bu yasta
hadi hayirlisi ,incecik olmak istiyosun degilmi dugunde, hadi canim insallah olursun ,fistik gibi gelinlikler seni bekliyo

gunaydin kizlar gunaydinnnnnnnnnnnnnnn
nasilsiniz bakem bugun nasil gidiyo diyetler ,bu hafta bisey yemiyorum yine ama kilo veremedim daha
sabah kahvaltimda bi kepek ekmek uzeine peynir koydum yedim
simdi bir buyuk bardak cay iciyorum ,yninda bir tane light biskui, oglende bilmem ne yeriz
eeee sizler ne yediniz bakem bugun

12-19 ocak arasi diyet yarismasinda olanlar

sympathique.....................58.8

mehay..............................61.7

myocean76.......................58

dimplehawk......................62.4

whitehall..........................72.4

adasu ............................75.3

periza..............................88

kuzuzuzumbambino.........73.2

aSkiTo...........................80.8

HERKEZE SIMDIDEN BASARILAR ARKADASLAR

( Bu bir hatirlatmadir listemiz kaybolmasin aralarda)

ay canim bneimya ne guzel yaza dugun var haaa ,ablam yasindasin yeni evleniyosun bense eskidim bile bu yasta
hadi hayirlisi ,incecik olmak istiyosun degilmi dugunde, hadi canim insallah olursun ,fistik gibi gelinlikler seni bekliyo

canım benim ne eskimesi ya daha dur bu hazır olmakla ilgili bişey bikaç aya düğün olacak ben hala hazır değilim daha evlenmek için erken gibi geliyo ama kaçarı yok bu son yılım daha fazla uzatamam sanırım zayıflamaya gelince olur önemli olan o kararı almak bende aldım :jeyyar::jeyyar:

ay masallah canim daha hazir degilmisin ,kiz ben olsaydim bak seni nasil hazirliyorum ,delikafadulden
olsun be canim hayirlisi olsun ,bi gun gelip erken veya gec evlenceksin ,tabi mutlu olabilecegin birini bulduktan sonra, bence senin zamanin gelmis ,ben cok erken evlendim ama onemli olan mutlu olmak
hadi insallah ,karari almisin ,sira zayiflama ve dugunde, zayiflaki dugunde kendini daha rahat hissedebilesun ,bu senin mutlu gunun olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…