- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #13.421
cok guzel canim aynen devam..selam kızlar.bugünkü menümü yazayım.sabah domates salatalık esmer şekerli çay peynir zeytin kepek ekmek..arada elma..akşam tavada tavuk yağsız az tuzlu domatesli ve az yağlı az tuzlu salata birazdan da erik yerim..ve tabii bol su :))
hosgeldin aramiza canim...basarilar...SELAM.kilo vermek çok zor,yemek yemeden önce bunu düşünmeli insan.önce psikolojik olarak hazırlamalısın kendini.buzdolabıma beğendiğim vücudu olan bi kadının fotoğrafını yapıştırdım.dolabı açıp yemekleri görmeden o kadını görüyorum ve iştahım kesiliyo,ama vücut direnci için bişeyler yapmak şart,kendi üzerimde gerçekten 6 ay boyunca denedim,övüyordum poleni insanlara kullanıp göreyim dedim,gerçekten diyet yaptığım halde kan değerlerim normale döndü,hiç hasta olmadım,halsiz düşemdim.Ciddi ciddi denemiş biri olarak diyette sabahları aç karnına bi tatlı kaşığı polen tavsiye ederim.Herşeyden önce kararlılık dilerim...
mehayım bugün öğlenden akşama kadar dışardaydım.akşamda nette kopukluk vardı giremedim.ya sorma kimseler gelmez olmuş artık.buralar boş olunca insan motivasyonda bulamıyo ya
kimse uğramaz olmuş buraya..bikaç gündür temizlikle uğraşıyorum kızlar giremedim halada var..öğünlerimde birbirine karıştı sürekli su ve karpuz tüketiyorum buaralar..sabah 1 dilim ekmek sadece.bakalım bu cmrtesi değişiklk olucakmı kilomda.buarada yürüyüşe çıkamıyorum hertaraf ayakta temizlik var evde hiç oturağım yok acaba bunun yerini tutuyomudurfisfisfis
mehayım bugün öğlenden akşama kadar dışardaydım.akşamda nette kopukluk vardı giremedim.ya sorma kimseler gelmez olmuş artık.buralar boş olunca insan motivasyonda bulamıyo ya
günaydın kızlar..motivasyonumuz eksilmemeli tam gaz devam etmeliyiz..bakalım hafta sonunda kilo verebilecek miyiz??ben yürüyüşe devam ediyorum ve çok terliyorum.gitsin yağlar gitsin kilolarkaydirigubbakcemile2
selm herkese ya bende kilo vermek istiyorum birbirimize destek olalım. bu aralar moralim cok bozuk yaa. kilo vermem durdu. bir aydır ekmek yemiyorum hiç ama. bol sebze meyve yiyorum. su çook içiyorum. form cayı ve yeşil cay içiyorum. ama nedense olmuyo kaçamaklarımda cook az. anlamıyorum ben bu durumu. ama hiç spor yapmıyorum. hep evdeyim. yürüyüş bile hiç yok düşünün yani. haftada bi cıkıyorum evden oda markete falan gidiyoruz ona yürüyüş bile denilemez.bu kadar az yemeyeragmen hareket etmediğim için veremiyorum demi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?