Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kızlar kaç gündür kimse gelmedi.bende bugün gelmek istemedim açıkçası.ben yarım kilo vermişim 76,5 oldum.listeyi yaparım şimdi.burayı çok boş bırktınız hepinizde

mehay----62
nazlıbahar----izinli
merve52-------77--------76,5---- 500 gr gittiii olumunekankayizsmile
kevser--------64-------------62,300-----------1,700 gr vermiş.nesi az kız delüüü sempatiksalakcinni
asya27-----------59-------???
mystrerious------------65---yeni arkadaşımız

Son düzenleme:
selam kizlar nasilsiniz??
mervem listede soru isaretli belirtmissin beni canim kilom cizelgemdeki gibi...

bu arada bugunku menum soyle:

sabah 2 dilim ekmk peynir ve domates yedim ara 1 dilim kek...

oglen ne yerim bilmiyorummeyve yerim sanirim sadece cunku aksama pizza yapicam 2 dilim yerim ne zamandir yemedim...bugunku pek diyet menusu olmadi ama neyse asiri kalorilide sayilmaz pizzayi cok ince yaparim ben...

sizin menuler ne alemde???

selam kızlar.bugünkü menümü yazayım.sabah domates salatalık esmer şekerli çay peynir zeytin kepek ekmek..arada elma..akşam tavada tavuk yağsız az tuzlu domatesli ve az yağlı az tuzlu salata birazdan da erik yerim..ve tabii bol su :))

SELAM.kilo vermek çok zor,yemek yemeden önce bunu düşünmeli insan.önce psikolojik olarak hazırlamalısın kendini.buzdolabıma beğendiğim vücudu olan bi kadının fotoğrafını yapıştırdım.dolabı açıp yemekleri görmeden o kadını görüyorum ve iştahım kesiliyo,ama vücut direnci için bişeyler yapmak şart,kendi üzerimde gerçekten 6 ay boyunca denedim,övüyordum poleni insanlara kullanıp göreyim dedim,gerçekten diyet yaptığım halde kan değerlerim normale döndü,hiç hasta olmadım,halsiz düşemdim.Ciddi ciddi denemiş biri olarak diyette sabahları aç karnına bi tatlı kaşığı polen tavsiye ederim.Herşeyden önce kararlılık dilerim...

mehayım bugün öğlenden akşama kadar dışardaydım.akşamda nette kopukluk vardı giremedim.ya sorma kimseler gelmez olmuş artık.buralar boş olunca insan motivasyonda bulamıyo ya

kimse uğramaz olmuş buraya..bikaç gündür temizlikle uğraşıyorum kızlar giremedim halada var..öğünlerimde birbirine karıştı sürekli su ve karpuz tüketiyorum buaralar..sabah 1 dilim ekmek sadece.bakalım bu cmrtesi değişiklk olucakmı kilomda.buarada yürüyüşe çıkamıyorum hertaraf ayakta temizlik var evde hiç oturağım yok acaba bunun yerini tutuyomudurfisfisfis

cok guzel canim aynen devam..
hosgeldin aramiza canim...basarilar...
mehayım bugün öğlenden akşama kadar dışardaydım.akşamda nette kopukluk vardı giremedim.ya sorma kimseler gelmez olmuş artık.buralar boş olunca insan motivasyonda bulamıyo ya

ya bir tatile gittim geldim kimse kalmamis bugun kac kere girdim ne gelen var ne gidenklava:klava: bahaneler uydurmayin herkes duzenli gelsin gelmeyen oklavamin tadina bakacak duyurulurklava:

aynen oyle oluyor ...ya canim burdakilerin buyuk bir kismi evli cocuklu vakit bulamiyorlar bazen ama sen bekarsin bos vaktin cok..firat buldukca girki goren geri donmesin..motivasyon sart bize..buralari bos gorunce yediklerimizi paylasmiyoruz rahat rahat yiyip iciyoruz...burda paylasimda bulununca utaniyoruz en azindan yemeye icmeye...daha dikkatli oluyoruz..o yuzden herkes gun icinde vakit buldukca bol bol girsin ok?yerimseniben

selam kizlar gunaydin herkese..
bugunku menumu paylasayim
sabah 3 dilim ekmek yedim 2 yumurta beyaz peynir ve 1 cay kasigi bal...
ogle haslanmis yogurt soslu kabak ekmeksiz ve meyve
aksam 5-6 kasik etli sebze yemegi salata...

günaydın kızlar..motivasyonumuz eksilmemeli tam gaz devam etmeliyiz..bakalım hafta sonunda kilo verebilecek miyiz??ben yürüyüşe devam ediyorum ve çok terliyorum.gitsin yağlar gitsin kilolarkaydirigubbakcemile2

selm herkese ya bende kilo vermek istiyorum birbirimize destek olalım. bu aralar moralim cok bozuk yaa. kilo vermem durdu. bir aydır ekmek yemiyorum hiç ama. bol sebze meyve yiyorum. su çook içiyorum. form cayı ve yeşil cay içiyorum. ama nedense olmuyo kaçamaklarımda cook az. anlamıyorum ben bu durumu. ama hiç spor yapmıyorum. hep evdeyim. yürüyüş bile hiç yok düşünün yani. haftada bi cıkıyorum evden oda markete falan gidiyoruz ona yürüyüş bile denilemez.bu kadar az yemeyeragmen hareket etmediğim için veremiyorum demi?

a.skesinlikle hareket etmedigin icin veremiyorsun..neden spor veya yuruyus yapamiyorsunki bebeginmi var vakitmi bulamiyorsun??bence bunlar bahane en azindan gunde 15 dakika evde mekik ceksen egzersiz yapsanda sana bir arti puan..dene bak mutlaka ise yarayacak...yerimseniben

slm kızlar nasılınız bgn nannemdeydım gece dınlendım bırazdan yıne hastaneye gıdıyorum
iyi kılo vermeler ben aynen kaldım kıloda almadım sabıtlendı sanırım veremedımde tartılmadım 5gundur ama almadım yanı

haklısın mehaycım aslında ben sürekli girerdim2 gündür zamanım olmadı.nerdeyse 1 haftadırda nette sorun yok.gündüzleri nerdeyse hiç yok.akşamları geliyo ya

selam kizlar nasilsiniz bugunku menum soyle:

sabah 2 tost yedim

oglen meyve salatasi yiycem sadece

aksamda 3-4 kasik pilay , 1 hamburger koftesi izgarada pismis ve 2 kasik amerikan salata..

biraz kalorili oldu sanirim ama yinede cok sayilmaz miktarlar oyle degilmi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…