Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

selam mehay,yediklerin biraz kalorili olsa da az yediğin sürece çok da sorun olacağını düşünmüyorum canım:)

kac ayda verdin kilolarini canim?

5.haftamın içindeyim canım çok da olmadı yani:))ama her zaman 1 ay sonra bırakırdım bu sefer tüm kararlılığımla devam ediyorum:))başlarda çok hızlı kilo kaybı oldu ama yağdan az kaybettiğim için görüntüm tartıdaki kadar iç açıcı olmadı devam ediyorum bakalım nasıl olacak bundan sonra:))

hosgeldin aramiza canim..a.s.

bence cok guzel kilo vermissin bu kadar zamanda ve goruntunde sen farketmesende cok daha guzel olmustur eskisine gore...aynen devam...:1hug:

canim bugun misafir var yemeye o yuzden bugunluk boyle zaten evde sebzede kalmadi bugun gidip alicama.s

ah şu misafirler yok mu diyetlerimizi sekteye uğratıyolar duymasınlar ama:))malesef misafirin önüne az tuzlu az yağlı sebze yemeği çıkaramıyosun.sen onlara uymak zorunda kalıyosun.artık arada olacak napalım( asıl ramazanda yandık mehaycımsenağlama

kızlar benim ev temizliği hala bitmedi..akşama kadar hiç oturamıyorum.yememede dikkat ediyorum bitarftan sıcak bitaraftan hareket halinde olduğum için sadece su isteğim oluyo okadar.ama nedense bi fark göremiorum ben kendimde ya..

hosgeldin aramiza canim..a.s.

bence cok guzel kilo vermissin bu kadar zamanda ve goruntunde sen farketmesende cok daha guzel olmustur eskisine gore...aynen devam...:1hug:

saolasın canım desteğin için:1hug:evet ailem de söylüyo fark var diye ama şuan için bölgesel bi incelme değil de tüm vücutta birazcık küçülme var gibi.en çok da istediğim gögüslerimin ve basenlerimin küçülmesi inşallah o günleri de görürüm

oh ne güzel hep hareket halindesin canım..bol su&hareket mutlaka sonuç verir ama kendini de aç bırakma tansiyonun falan düşmesin sıcakta

kimse girmemiş öğlenden beri(bugünkü menümü yazayım
sabah k fleks süt ile
ara 3 erik
ara elma
akşam 1 kepçeden biraz fazla barbunya ,cacık
bu saatten sonra da bişey yemiyorum

kahvaltı:1 kk peynir,birer tane domates salatalık,1 dal yeşil soğan ve bi dilim kepek ekmeği
öğlen 2 porsiyon üzüm
akşam:1 tabak taze fasulye ve günün tek kaçamağı kola :)

kızlar gündüzleri buraya girmeyi çok özledim.motive olamıyorum netim gündüzleri hiç olmuyo moralmen çöküğüm ya.anladımki size çok alışmışım ve verdiğim bütün kilolar sizin sayenizdeymiş yaa

aynen canim aynen:çok üzgünüm:

selam kizlar bugunku menum soyle olucak

sabah 1 kase corba ictim ve 1 dilim ekmek
ara 1 elma
oglen 1 kase kellogs k
ara 1 muz
aksam 3-4 kasik melemen , 1 kase cacik ve 2 dilim cavdar ekmegi

günaydın kızlar ben iyice saldım kendimi ve 60 lilo olmusum ben zayıflayamayacağım hiç irade yok bende ya kendimi tutamıyorum ramazanda geldi ramazanda da ben kilo alıyorum ben o zayıf günlerime asla dönemeyeceğim herhalde

QUOTE=asya27;14517516]günaydın kızlar ben iyice saldım kendimi ve 60 lilo olmusum ben zayıflayamayacağım hiç irade yok bende ya kendimi tutamıyorum ramazanda geldi ramazanda da ben kilo alıyorum ben o zayıf günlerime asla dönemeyeceğim herhalde[/QUOTE]

klava:60 kilo gayet güzel bi kilo aslında en azından ramazanda kilonu korusan da kardasın bence asyacım:)

klava:60 kilo gayet güzel bi kilo aslında en azından ramazanda kilonu korusan da kardasın bence asyacım:)[/QUOTE]
boyum kısa 1,55 ve kilo bölgesel olunca çok kilolu gözüküyorum maalesef :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…