Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

selam kızlar ben geldim.menümü yazıyorum hemencecik
kahvaltı:bi simit,2 üçgen peynir,1 kk beyaz peynir,1 sosis,çay(kahvaltıdan sonra akşama kadar dışarda olacagım için kuvvetli yaptım öğlenle birleştirdim :) )
akşam:bi kase şehriyeli çorba,bir dilim kepekli ekmek ve meyve suyu
şimdi ot çayı içtim.çorbamı içtikten sonra yine içcem.ve bugün 2 saatten fazla yürüdüm.

nazlıbahar canım nasılsın.görümcen diyetisyen yanında sataja başlamıştı.ramazanda nası beslenelim öğreniver bize bi zahmet gıı kaydirigubbakcemile3

bugunku menum soyle kizlar
sabah kellos k 1 kase
ara 1 elma
oglen 2 dilim ekmekten sandvic
ara 1 muz
aksam 1 dilim ekmek ,4-5 kasik ispanak yemegi ,2 kasik yogurt ve salata

kızlar merhaba ben 57 kılo olunca bıraktım dıyetı ama kılo almak ıstemıyorum tekrar baslıyorum bugun pirinç lapası diyeti yapıcam. adet donemındeyım 1 lt su ıctım tık yok.

mrb kızlar nasılsınız.ben bugün lapa yapcaktım ama sabahtan beri temizlik yapıyorum çok yoruldum halim kalmadı adam akıllı kahvaltı yapcam.akşam yemeğinde lapa yerim artık.napim.

mehayım blogunu takip etmeye çalışcam hayatım.şimdi girdim baktım güzel bi başlangıç yapmışsın.o makarna salatasını yirim ben yirim.en sevdiğim şey o ya.yarın yapcem hemencik :)))

kahvaltı:2 dilim kepek ekmeği,1 üçgen peynir,yarımşar domates salatalık,1 sosis
arat çayı
öğlen:üzüm
ara:vişne suyu
akşam:lapa :)))

bugünkü menüm kızlar.kahvaltıda sosis yediğim için bana ceza :) öğleni meyveyle geçiştirdim.

cok sagliksiz bugunku menun hic begenmedimklava:

bugünkü menüm
sabah:k fleks light süt ile
mevsim salata(dışarıda yediğimden yağı fazlayıdı(
1 elma
akşam:el büyüklüğünde haşlanmış tavuk ve kıvırcık salata
sanırım birazdan da mısır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…