- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #1.361
canim senin okulu nasil etkiliyo ,yarinmi sinavin var ,evet dedigi gibi en fazla bir sene uzar ,yada sinavindan sonra falan git ama bence aksatma ,gercekten cok onemli olabilir
ayy canım benimm Allah korusun, Rabbim kimseye hastalık vermesin en ufağı bile olsa :Saruboceq:
ya bilmiyorum az önce babamla da konuştuk, okulun önemli değil dedi, en fazla 1 sene uzar dedi, ama sağlığın bir bozulursa ömür boyu çekersin dedi
benim de kafam karıştı
bakalım, sabah ola hayrola
canım öncelikle gecmişş olsun..yazdıklarnı okudumda brzz...suan 21 yasımdayım bundan 7 yıl kdr önce sölediklernin aynısı bendede olmustu ne kadar kötü bi duygu oldugnu biliyorum bu yuzdende seni çok ii anlıyorum ama bnce baban haklı. kesinlikleee ama kesinlikle ihmal etmee ben ozmnlar küçük oldugum için bilmiyodum oluyodu ve geciodu ama uzun süree devam etti bnde sonra kendiliğinden gecti çok sükür çok çok nadir oluyoo artık..umarım sennkide kendiliginden gecer ama gecer die bekleme kesinlikle ya gecmezse? bu ihtimali düşünmk bile kötü allah korusun..hemen faalite gec ve düzgün bi doktora görün cnm..güzel haberlernide bize bildir burdan..a.s.
hcr fıstığım sabah uyndığın gibi dra gidiyosun zaten verilen ilaçta çok ağırmış bak kızıyorum artık oklava yiycen baban çok haklı uzarsa uzasın zaten hocalarına problemlerini anlatırsan telafi sınavı yaparlar sevkin var raporun var hayatta hiç bişi senden önemli değil takmişin bi sınav gidiyon
allah korusun bişi olsa o sınavada giremiycen yarın bekliyom dr haberlerini
brz ağır konuştum ama kız kardeşim gibisin üzülüyorum çok burdan durumunu okuyunca
elacım teşekkürler canım, haklısın gitmem lazım ihmal etmemem lazım. umarım senin de tekrarlamaz bir daha a.s.
güzel haberler bildiririm size inşallah :Saruboceq:
inşallah cnm bnde dua etcem senn için..hiçbişeycik olmicak hemen iileşcek inş die:Saruboceq: canının ne kadar sıkıldıgını anlayabiliyorum bu konudaa..
bu arada kızlar gören çok zayıflamışın diyo son aldığım kıyafetlerimde genişlemiş ama tartı hala aynı büyük bi düşüş yaşayacağım gibi çözemedim
acaba yağdan mı gidiyo
meyva sebze süt bitki çayımı eksik etmiyom çok ta susuyorum
yemekte yiyorum
annemin lafı da geliyo bazen aklıma acaba şeker hastalığımı var
çünkü sabaha kadar ağız kuruluğundan uyanıp uyanıp su içiyom gündüzde öyle
ben bu kadr susayan bi insan değildim hele kış ayında offfff hcr bende korkmaya başladım gören kupkuru olmuşun diyo ben tartıyla inatlaşıyom acaba hatamı yapıyom
aslında bende stresliyim stres insanı mahvediyo şu bebek olayın a kafam bozuk sürekli mutsuz ve huzursuzum canım hiç bişi yapmak istemiyo ben üzülünce yese bile kilo veren tiplerdenim sabaha kadr zar zor uyuyom gece geç saate kdr yatakta düşünmekten uyuyamıyom e sabh erken kalkıyom uykusuz uykusuz okula gidiyom çok çöktüm ya gözlerimin altı mosmor oldu
aslında bende stresliyim stres insanı mahvediyo şu bebek olayın a kafam bozuk sürekli mutsuz ve huzursuzum canım hiç bişi yapmak istemiyo ben üzülünce yese bile kilo veren tiplerdenim sabaha kadr zar zor uyuyom gece geç saate kdr yatakta düşünmekten uyuyamıyom e sabh erken kalkıyom uykusuz uykusuz okula gidiyom çok çöktüm ya gözlerimin altı mosmor oldu
günaydın ,nasıl gidiyor zayıflama işleri? ya ben 12 gündür sıkı diyetteyim.her akşam spor yapıyorum.bolbol su ve bitki çayı tüketiyorum,gece yatmadan önce de elma sirkeli su içiyorum ama 1 kg ancak vermişim.anlamadım bu işi gittimillet haftada 3-4 kg verdiğini yazıyor.moralim bozuldu yaa...
azimliyim bozmayacağım diyetimi teşekkür ederim şekerim desteğin için.acaba diyorum metabolizmam çokmu yavaş,hızlandırmak için başka neler yapabilirim varmı fikrin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?