- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 755
- 398
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #1.381
sempatiğim neler yapıyosun nasıl gidiyo?ben fazla giremedim.hcr cim sana da acil şifalar diyorum.simdi çıkmam lazım hepinizi öpüyorummmmm
iyi günler bacularrrrr a.s.
merci canim bneim iyim sen nasilsin ,evet girmiyosun bikac gundur, aslinda bende fazla kalamiyorum suan isteyim arada girip cikiyorum
ya sen nasilsin nasil gidiyo diyet
ay yok bacular gitmedim, çarpıntım yok şükür, ağrım var biraz.
Erteledim doktoru
Kahvaltım : 2 dilim yumurtalı ekmek, hibiskuslu kuşburnu çayı
kizlaaarrrrrr gunaydin nasilsiniz diyetler nasil gidiyor????ben sabah ceyrek ekmek sandvic yedim peynirli ve 1 ince dilim salamli baska bisey yemedim birde hurma yedim 1 tane :)) oglene yemem aksamada haslanmis tavuk ve birkac kasik pilav ve yogurt yerim.... yaa dun aksam 1 kase asure yedim sizce kac kalori vardir onda..????
selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.ve artık zayıflamayı çok istiyorumm.banada yardımcı olursanız çok sevinirim
selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.ve artık zayıflamayı çok istiyorumm.banada yardımcı olursanız çok sevinirim
hosgeldin mehaycim iyi gidiyo ne olsun bende simdi ogle yemegi icin 2 dilim pizza yicem sonra yesil cayim aksamda yaemek yemem
sen nasilsin napaiyodsun kac gundur giremedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?