Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ayy teşekkür ederim şekeri.birde kahvaltıdan önce ılık suyla birlikte 3 adet kuru kayısı tüket tavsiye ederim bağırsaklar için. doktoru anneme önermişdi ve işe yaradı

sempatiğim neler yapıyosun nasıl gidiyo?ben fazla giremedim.hcr cim sana da acil şifalar diyorum.simdi çıkmam lazım hepinizi öpüyorummmmm

merci canim bneim iyim sen nasilsin ,evet girmiyosun bikac gundur, aslinda bende fazla kalamiyorum suan isteyim arada girip cikiyorum
ya sen nasilsin nasil gidiyo diyet

gunaydinnnnnnnnnn nasilsiniz kizlar siz coktan baslamissiniz bile
ben sabah icin bikac leblebi yedim simdide bir bardagin icine biraz musli birazda sut kattim yedim ,karnim doldu, birazdan yesil cay icerim oglende bilmiyorum galiba bi veya dilim pizza yerim ,sonra yesil cay aksamda yemiyorum degilse kilo verilmiyo aksam yedigim zaman

kizlaaarrrrrr gunaydin nasilsiniz diyetler nasil gidiyor????ben sabah ceyrek ekmek sandvic yedim peynirli ve 1 ince dilim salamli baska bisey yemedim birde hurma yedim 1 tane :)) oglene yemem aksamada haslanmis tavuk ve birkac kasik pilav ve yogurt yerim.... yaa dun aksam 1 kase asure yedim sizce kac kalori vardir onda..????

merci canim bneim iyim sen nasilsin ,evet girmiyosun bikac gundur, aslinda bende fazla kalamiyorum suan isteyim arada girip cikiyorum
ya sen nasilsin nasil gidiyo diyet

tşk.canım bende iyiyim.eşim pc başından kalkmıyo malum işleri var dosyalar falan...bana sıra gelmiyo.arada girip okuyup çıkıyorum.diyetim idara eder çok sıkı olmamakla beraber.gelen aşureleri değerlendiriyorumcokacimcoookhafta başında isveç diyetine başlamak istiyorum.uygukamak isterseniz birlikte başlayalım.arkim çok güzel kilo verdi bu diyetle özendim valla.siz yazın ben bi ara okurum.öpüldünüza.s.

hosgeldin mehaycim iyi gidiyo ne olsun bende simdi ogle yemegi icin 2 dilim pizza yicem sonra yesil cayim aksamda yaemek yemem
sen nasilsin napaiyodsun kac gundur giremedin

selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.ve artık zayıflamayı çok istiyorumm.banada yardımcı olursanız çok sevinirim

hosgeldin mehaycim iyi gidiyo ne olsun bende simdi ogle yemegi icin 2 dilim pizza yicem sonra yesil cayim aksamda yaemek yemem
sen nasilsin napaiyodsun kac gundur giremedin

ya canim is guc bitmiyorki oturayim 2 dakika sabah erken kalktim ev isleriydi yemekti bu saat ooldu simdi hazirlanip ise gidicem....ugrayamiyorum yogunluktan bazen sizleride ozluyorum ne yaptilar acaba diyorum bazen...valla bende dun aksam abarttim sanirim koca bir kase asure yedim :çok üzgünüm:

TEŞEKKÜR EDERİM HOŞ BULDUKBENDE DİYETE BAŞLAYALI 6 gün ve 3 kilo verdim sizcede bu fazla değil mi
inanın hiçbir şey yemiyorum daha doğrusu yemekte istemiyorum.artık o kadar bıktım ki .her saat başı diyette olduğumu düşünüyorum.bıktım artık .sizdede böylemi oldu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…