- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #13.841
hoşbuldukkkk olumunekankayizsmile
yanlış anlama sakın cnm fikrimi söyledim sadece olumunekankayizsmile
canım benim arkadaşlardan duymuştum senin yüzünün güzelliği yeter, çok fazla takma kiloyu olumunekankayizsmile bence kilodan daha önemli olan insanın yüz güzelliği :umursamaz:
kızlar herkese slmmm..canlanmış topik valla çok süper olmuşkaydirigubbakcemile2 hepinizde hoşgeldiniz kızlar..hızınıza yetişemiyorum:)
kızlar ben çıkıyorum akşama misafirlerim var, temizliğimi yaptım şimdi de ikramlık birşeyler hazırlayayım guclubacismile kendinize çok iyi bakın, görüşmek üzere ..
ooooooooooo 5 gün giremedim bir sürü kişi katılmış aramıza herkese hosgeldiniz diyorum misafirim vardı evde o yüzden giremedim kıslar burası baya canlanmıs yaaaaaa iyi olmus böle
yook yanlış anlamadım tabi canm.eksilerimzi artılarımızı birbirizmle paylaşmak için burdayız..olumunekankayizsmile
klava: buda serbest yani:)gerçi oklavada işlemiyo artık bana..nasıl vericm bu kiloları ben yaaboshayallersmile
yook yanlış anlamadım tabi canm.eksilerimzi artılarımızı birbirizmle paylaşmak için burdayız..olumunekankayizsmile
klava: buda serbest yani:)gerçi oklavada işlemiyo artık bana..nasıl vericm bu kiloları ben yaaboshayallersmile
karamsarlığa kapılma canım devam et illaki zayıflarsın ramazanda da iradene hakim olursan
ya bişi dicem hani çörekleri yiyen arkadaş vardı ya biz doğru düşünerek onu rahatlattık
acaba birimiz bir kusur işlediğinde hep birlikte üstüne gitsek daha mı iyi olur bir daha o suçu işlememek için
selam kızlar topiğimize sayenizde can geldi valla ne güzel böle giderse ramazan falan dinlemez kilo vermeye dewam ederiz hee.öyelkencim ben her zaman kaçamak yapıldgında fırça yiyince kendime geliyorum.rahatlayınca bidahakinede aynı suçu işliyorum :)))))
o zaman saklarız söylemeyiz ki :hulya:
kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar yarın görüşmek üzere
sağolun bencede
işte oyüzden kararsız kaldım bende
görüşürüz cnm
iyi akşamlar tatlımm :hulya:
iyi akşamlar oyelkencim.ya kızlar bişi sorcam hani böle bi kaçtane birden alıntı yapıyosunuzya nası yapıyosunuz onu banada bi anlatın hele
görünüyor canım kaydirigubbakcemile2
yediklerin bana az geldilmaz:
o zaman saklarız söylemeyiz ki :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?