- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #13.861
işte benim anlamadığım da bu gerçekten çok az yiyiyorum ama 5 haftada 1 buçuk kilo verebilmişim
amaaaaa birazcıktan küçük bir dilim tiramisu yiycem kızıma yaptım dayanamıycam kaç kaloridir sizce
1 saat öce yarım saat pilates yaptım ve 100 mekik çektim
ben yaparım dedim kimse bişey demedi :tomato: :tomato:
oda var evet..ama kolay kolay yemeyiz diye düşünüyorum..iftardan sonra hemen yadiğimz menüyü yazalım kızlar yediğimizi abartmış olsakta..nerde kaçırdıysak hemen oklavayı göstersin..ozaman istesede yiyemio insan
çıkmam lazım kızlarrr servis bekler şimdi sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
çok mutluyum 8 senedir görmediğim lise arkadaşımla buluşucam Şeniz Şeniz
öpüyorum sizi iyi akşamlarrrrrr
ya bişi dicem hani çörekleri yiyen arkadaş vardı ya biz doğru düşünerek onu rahatlattık
acaba birimiz bir kusur işlediğinde hep birlikte üstüne gitsek daha mı iyi olur bir daha o suçu işlememek için
o zaman saklarız söylemeyiz ki :hulya:
Selam kızlarrr valla başlığı görünce yazılanların birazını okudum daldım hemen konuya.
Benimde korkum ramazan.. okul tatile girdiğinden beri evde oturmaktan 2 kilo aldım çok değil belki ama yinede insanın sinirini bozuyo . Önümüz ramazan dikkat etmek lazım kilo almak çok kolay..
Var mı önerileri olan sahur- iftar ne yenmeli konusunda doktorlar lifli yiyecekler ve bol bol hurma öneriyolar.Hem tok tutuyomuş hemde yiyecekleri geç sindirdiği için kilo kaybı yapıyomuş bilmiyorum ne kadar doğru.. boshayallersmileboshayallersmile
bayrama kadar vericm artık kararlıyım..topikte canlandı bu motivasyonla verirz die düşünüyorum..olurmu sizce kızlar ramaznda bilmiyorumkismile
burdayım bebeğimmmmm işler pek yoğun bu aralar daldım fazla giremedim bebeğimmmmm
Selam kızlarrr valla başlığı görünce yazılanların birazını okudum daldım hemen konuya.
Benimde korkum ramazan.. okul tatile girdiğinden beri evde oturmaktan 2 kilo aldım çok değil belki ama yinede insanın sinirini bozuyo . Önümüz ramazan dikkat etmek lazım kilo almak çok kolay..
Var mı önerileri olan sahur- iftar ne yenmeli konusunda doktorlar lifli yiyecekler ve bol bol hurma öneriyolar.Hem tok tutuyomuş hemde yiyecekleri geç sindirdiği için kilo kaybı yapıyomuş bilmiyorum ne kadar doğru.. boshayallersmileboshayallersmile
selam kızlarrr ben biraz kilo aldım yaff 62 olmuşumm(
:
klava: klava:
ramazanda yekın beslenme programımız.inşallah veririz oklavadan kurtulursun:)
bizde özledikkk :1hug:
tmm cnmm bir problem yoktur inşallah olumunekankayizsmile görüşürüz canım opuyorumnanaktan
selam kızlarrr ben biraz kilo aldım yaff 62 olmuşumm(
Nasılsın şekerim Şeniz bende almışım 1 kilo yavaş yavaş bütün verdiklerimi alıcam herhalde bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?