Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

canım zaten çok az yediğin için kilo veremiyorsun akannehir günde 3 ana en az 2 ara öğün yapmalısın az az ve sık yemek yemelisinn olumunekankayizsmile sen şimdi az yiyosun bu sefer beyin kıtlık sinyali veriyo o yediğin azıcık şeyi depoluyoo :hulya:

vallahi kalori konusunda olalanın üzerine tanımamm olumunekankayizsmile canım benim her yediğini hesapladı hiç üşenmeden sabır abidesi güzel olumunekankayizsmile

spor yapman çok güzel bide ben yapabilsem :sinifsinif:

evinde bilgisayar olmayan arkadaşlarımız olabilir tabi kimse yazmasın demiyorum ama mesela benim evde yok ( kocam teknolojiye inatla karşı geliyo ) ben yazamam yani bu durumda yine kaçırabilirim boshayallersmile

çıkmam lazım kızlarrr servis bekler şimdi sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

çok mutluyum 8 senedir görmediğim lise arkadaşımla buluşucam Şeniz Şeniz

öpüyorum sizi iyi akşamlarrrrrr

ilahi oyelken guldurdun beni :roflol: ya canim yeterince suclu hissettim kendimi zaten inan birdaha yakin bir zamanda bu hatayi yapmamaya kararliyim ben..ama moralim birazda olsa sizin sayenizde duzeldi..ama tabi her hatadada rahatlatmak olmaz hergun hata yapariz o zaman oyle degilmi???kaydirigubbakcemile3

Selam kızlarrr valla başlığı görünce yazılanların birazını okudum daldım hemen konuya.
Benimde korkum ramazan.. okul tatile girdiğinden beri evde oturmaktan 2 kilo aldım çok değil belki ama yinede insanın sinirini bozuyo . Önümüz ramazan dikkat etmek lazım kilo almak çok kolay..

Var mı önerileri olan sahur- iftar ne yenmeli konusunda doktorlar lifli yiyecekler ve bol bol hurma öneriyolar.Hem tok tutuyomuş hemde yiyecekleri geç sindirdiği için kilo kaybı yapıyomuş bilmiyorum ne kadar doğru..
boshayallersmileboshayallersmile

selam canım.valla ne derece doğru onu bilmiyorum ama ben sahurda kahvaltı yapmayı düşünim.iftarda da çorba,salata ve biraz yemekten..arada da bol su ve meyve.tabi bu ne kadar fazlalığın olduğuna da bağlı.ben kilo vermeye devam etmek istiyorum

burdayım bebeğimmmmm işler pek yoğun bu aralar daldım fazla giremedim bebeğimmmmm

iyi bakalım bende tatildeyim haftasonu döncez kısmets..yarında ramazan napacaz felna derken hayırrla gelsinn az yesek kilo alırmıyız bilmiyorumohaoldumsmile

walahii sahurda hoşaf şekersiz kahvalti türü şeyler yersen kepek ekmekleee
iftrdada çorba sebze doyururrsan karnını sorun olmaz galibaaa....ilada tatalı yersem dersen sütlüü tatlıı yersin..benim yapcam buu kaydirigubbakcemile2

bizde özledikkk :1hug:

tmm cnmm bir problem yoktur inşallah olumunekankayizsmile görüşürüz canım opuyorumnanaktan

İki haftadır annemlerin eviyle uğraşıyoruz cnm Tamire kalkıştık Onlar tatilden gelmeden ve ramazandan önce bitirmek için uğraşıyorduk (Babama dokunur boya kokusu diye) çok şükür bitti gibi... opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…