- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #13.881
canım tanışmadık ama yapmaa böle kesin o kiloları verirken ne çok zahmet ettin,onlar gelsin aklına yapmaaa
Slm
Ben aslında diğer topikte hedef kiloma geleli 1 ay falan olmuştu. Korumaya çalışıyordum biraz coşmuşum sanırım kaydirigubbakcemile3 Sigarayı bırakmaya çalışıyorum şu dönemde birde farkında olmadan atıştırıyordum herhalde ondan .Ama eski düzenime bu gün girmeye karar verdim toparlarım herhalde yine. korumak zormuş biraz da takıntı yapıyorsun herhalde her gün tartılmaya başladım aldım mı acaba diye fisfisfis
evet korumak vermekten daha zor hep geri alan biri olarak bilirim:))şimdilik verme kısmındayım..sende toparla bence de iyi gecelerr:)
Selam kızlarrr valla başlığı görünce yazılanların birazını okudum daldım hemen konuya.
Benimde korkum ramazan.. okul tatile girdiğinden beri evde oturmaktan 2 kilo aldım çok değil belki ama yinede insanın sinirini bozuyo . Önümüz ramazan dikkat etmek lazım kilo almak çok kolay..
Var mı önerileri olan sahur- iftar ne yenmeli konusunda doktorlar lifli yiyecekler ve bol bol hurma öneriyolar.Hem tok tutuyomuş hemde yiyecekleri geç sindirdiği için kilo kaybı yapıyomuş bilmiyorum ne kadar doğru.. boshayallersmileboshayallersmile
İki haftadır annemlerin eviyle uğraşıyoruz cnm Tamire kalkıştık Onlar tatilden gelmeden ve ramazandan önce bitirmek için uğraşıyorduk (Babama dokunur boya kokusu diye) çok şükür bitti gibi... opuyorumnanaktan
Selam kızlarrr valla başlığı görünce yazılanların birazını okudum daldım hemen konuya.
Benimde korkum ramazan.. okul tatile girdiğinden beri evde oturmaktan 2 kilo aldım çok değil belki ama yinede insanın sinirini bozuyo . Önümüz ramazan dikkat etmek lazım kilo almak çok kolay..
Var mı önerileri olan sahur- iftar ne yenmeli konusunda doktorlar lifli yiyecekler ve bol bol hurma öneriyolar.Hem tok tutuyomuş hemde yiyecekleri geç sindirdiği için kilo kaybı yapıyomuş bilmiyorum ne kadar doğru.. boshayallersmileboshayallersmile
günaydın bebişimmmm
evet herkese hayırlı güzel bereketli ramazanlar turkbayragi
(kopya gibi oldu sırnaşık şey
Merhaba arkdaşlar...
Hayırlı Ramazanlar...
Bende aranıza katılmak istiyorum ....
Merhaba arkdaşlar...
Hayırlı Ramazanlar...
Bende aranıza katılmak istiyorum ....
pişttt özge sahurda ne yedin söyle bakim şakkıdı
merhaba canım hoşgeldinnn tabiki buyur gel sevgi ve saygı dolu kapımız herkese açıkk a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?