Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

canım tanışmadık ama yapmaa böle kesin o kiloları verirken ne çok zahmet ettin,onlar gelsin aklına yapmaaa

Slm
Ben aslında diğer topikte hedef kiloma geleli 1 ay falan olmuştu. Korumaya çalışıyordum biraz coşmuşum sanırım kaydirigubbakcemile3 Sigarayı bırakmaya çalışıyorum şu dönemde birde farkında olmadan atıştırıyordum herhalde ondan .Ama eski düzenime bu gün girmeye karar verdim toparlarım herhalde yine. korumak zormuş biraz da takıntı yapıyorsun herhalde her gün tartılmaya başladım aldım mı acaba diye fisfisfis

evet korumak vermekten daha zor hep geri alan biri olarak bilirim:))şimdilik verme kısmındayım..sende toparla bence de iyi gecelerr:)

Selam canım diğer topiğe de yazmışsın yardımcı olmak isteriz tabiki ama önce hangi topikte kalacağını seçmelisin canım biz burada sohbet ederek bilgilerimizi paylaşarak kilo vermeye çalışıyoruz. Diğer topikte sohbet etmeye kalkarsan konu sahibi tarafından azarlanırsın çocuk gibi haberin olsun . Kimseyi kötülemiyorum yanlış anlaşılmasın ama orada üslub farkı var samimiyet yok arkanı döndün mü iyiki gitmiş derler neyse lafı uzatmayayım burada kalmaya karar verirsen görüşürüz

tmm o zaman problem olmamasına sevindim canım a.s.

günaydın kızlarrr

henüz kahvaltı etmedim önce ilaçlarmı içicem sonra yarım kepekli simit + peynir yiycem a.s.

evett yarım kepekli gevreğimi ve peynirimi yedim 2 bardak ta su içtim kahvaltıyı tamamladım kızlar kaydirigubbakcemile5

ara öğün için kraker getirmiştim yanımda ufak bi paket ondan bikaç tane atıştırmayı düşünüyorum guclubacismile

öğle ve akşam belli değil boshayallersmile

canım naf a katılıyorum önce hangi topikte olmak istediğine karar ver bence

kızlar ramazan boyunca sahurda nestle nın 14 gunde 3 kılo dedıgı urun varya ondan bır kase yemeyı dusunuyorum olar mı sızce bu yontemle aksamlarıda ekmek yemeden her seyden az az yemek nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…