- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #1.401
ya canim is guc bitmiyorki oturayim 2 dakika sabah erken kalktim ev isleriydi yemekti bu saat ooldu simdi hazirlanip ise gidicem....ugrayamiyorum yogunluktan bazen sizleride ozluyorum ne yaptilar acaba diyorum bazen...valla bende dun aksam abarttim sanirim koca bir kase asure yedim :çok üzgünüm:
TEŞEKKÜR EDERİM HOŞ BULDUKBENDE DİYETE BAŞLAYALI 6 gün ve 3 kilo verdim sizcede bu fazla değil mi
inanın hiçbir şey yemiyorum daha doğrusu yemekte istemiyorum.artık o kadar bıktım ki .her saat başı diyette olduğumu düşünüyorum.bıktım artık .sizdede böylemi oldu
canım valla kim olursa olsun yokluğu belli oluyo üzülme o kadar da bi kaçamaktan bişey olmaz ama tekrarlamaklava:
TEŞEKKÜR EDERİM HOŞ BULDUKBENDE DİYETE BAŞLAYALI 6 gün ve 3 kilo verdim sizcede bu fazla değil mi
inanın hiçbir şey yemiyorum daha doğrusu yemekte istemiyorum.artık o kadar bıktım ki .her saat başı diyette olduğumu düşünüyorum.bıktım artık .sizdede böylemi oldu
canım ya sırf kendi nefsimi bildiğim ve dayanamayacağım için bu yıl aşure yapmadım ve yaptırmadım da evde bu benim için çok fazla olurdu dayanamam çünkü
eve gelenleri bizimkiler temizliyo hemen annem hiç affetmez bide diyette olduğumu biliyo dalga geçiyorlar zayıflamazsın diye ama allahtan hiç görmedim aşure
selam kızlar nasıl gidiyor pazartesi yaklaşıyor ama bu hafta bende degişen bişi yok gibi yaa neden böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?