Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

canım valla kim olursa olsun yokluğu belli oluyo üzülme o kadar da bi kaçamaktan bişey olmaz ama tekrarlama klava:

ilk günlerde fazla kilo verilebilir yalnız yemeyerek olmaz geri alma ihtimalin yükselir onun için az ama sık ye ve kendinide diyet gibi değil de beslenme alışkanlıklarını değiştiriyormuş gibi davranısan daha kalıcı ve sağlıklı olur çünkü kilo vermek değil verileni korumakta bi okadar önemli...

canım valla kim olursa olsun yokluğu belli oluyo üzülme o kadar da bi kaçamaktan bişey olmaz ama tekrarlama klava:

saol canim...valla demin yine bir kase asure yedim ama son 1 kase kalmisti dokmemek icin yedim onu:bbo: artik aksam yerim... birdaha yemem bisey yemek saatine kadar...cokacimcoook

canim cok tabiki 15 gunde vermen gerekeni 3 gunde vermissin...sagliksiz bir diyet yaptigin belli unutma hizli verilen kilolar hizla geri alinir diyeti biraktigin an...yavas ve saglikli zayifla..kalici olsun ...a.s.

canım ya sırf kendi nefsimi bildiğim ve dayanamayacağım için bu yıl aşure yapmadım ve yaptırmadım da evde bu benim için çok fazla olurdu dayanamam çünkü

canım ya sırf kendi nefsimi bildiğim ve dayanamayacağım için bu yıl aşure yapmadım ve yaptırmadım da evde bu benim için çok fazla olurdu dayanamam çünkü

bende yapmadim canim arkadasim getirdi..almam diyemedim alinca dokmekte olmaz yapmis getirmis yazik gunah dokulmez...yedim olsun baska seylerden kisarim bende şakkıdı

eve gelenleri bizimkiler temizliyo hemen annem hiç affetmez bide diyette olduğumu biliyo dalga geçiyorlar zayıflamazsın diye ama allahtan hiç görmedim aşure

eve gelenleri bizimkiler temizliyo hemen annem hiç affetmez bide diyette olduğumu biliyo dalga geçiyorlar zayıflamazsın diye ama allahtan hiç görmedim aşure

eve gelen seyleri temizleyecek birilerinin olmasi guzel bisey bizdede olsa keske oyle birtanekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

selam kızlar nasıl gidiyor pazartesi yaklaşıyor ama bu hafta bende degişen bişi yok gibi yaa neden böyle oldu

kıslar toplantım var erken biterse gelirim aranızdan ayrılmadan hepinize tarkandan gül döktüm yollarınayı yolluyorum saz ekibinede alkış lütfen görüşmek üzere hepinizikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

selam kızlar nasıl gidiyor pazartesi yaklaşıyor ama bu hafta bende degişen bişi yok gibi yaa neden böyle oldu

telaşlanmana gerek yok cnm sende biliyorsun ki ilk zamanlarda verilen kilo hızı gibi devam etmezz gidişat
biraz yavaşlar
durmak yok yola devam kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…