Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

naffff sahı sana ne sorcam
sen saraylarda dadılarla buyumustun dımı :roflol:

yok kızz ben emrah modunda halk çocuğuyum :roflol: :roflol: yaralıııı yaralııııı :roflol: :roflol:

abii abiii abicimmm beni yalnız bırakmaa beni birtek sen anlarsın abicimmm :roflol: :roflol:

nasıldı o film replikleri yaa tam hatırlayamadım şimdi zemuszemus

selamlar arkadaslar bende yenı uye oldum herkeze selamlar
selam canım.hoşgeldin aramıza.öncelikle geçmiş olsun.emin ol burda hem moralin düzelecek hemde kilo vereceksin.birbirini anlayan insanlardan oluşan bir topluluk burası.sen yeterki bizi bırakma.opuyorumnanaktan

gulden2099 hoşgeldin arkadaşım a.s.

başlangıç kilon ve hedef kilonu söylersen hemen listeye ekleyeyim seni yerimseniben

Günaydıın ya geçmişi okuyayım dedim valla hızınıza yetişemedim. amma yazmışsınız yaav. neysee dün akşamki menüümm; bir kase çorba iki adet hasanpaşa köfte ve az biraz pilav yanıda da ayran içtim. yalnız gece bir ara badem yedim. tek kaçamağım oydu. yeni gelen arkadaşlarada hoş geldin demek istiyorum. özellikle derdini anlatan bir arkadaş vardı (lojmanda yaşayan) adını hatırlayamadım şimdi. biz hepimiz burda sana yardım etmeye hazırız canım yeterki sen iste..

kızlar bede gece bır uyandım sahur ıcın ((( malesef bgn oruc tutamıyorum malum donem ıcıne gıordık cok fenayım hıc boıyle olmamıstım karnım mıdem sırtım oluyorum

kızlar bi sorum olacak benim regl günüm yaklaştı ve dün akşam biraz leke geldi sabah kalktığımda hiçbişey yoktu bende orucumu tuttum acaba doğrumu yaptım arastırıyorum sabahtan beri tam bi cevaplayacak yer bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…