- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #14.221
naffff sahı sana ne sorcam
sen saraylarda dadılarla buyumustun dımı :roflol:
--------------------------------------------------------------------------------
selam arkadas derdını okudum senın adına uzuldum cunku aynını bıraz altını ben yasadım yasıyorum ama ben soyle bır yontem buldum kg ılgılı kımseyı konusmuyorum
sende konusturma
kesınlıkle oncelıkle ALLAH sana gul gıbı bır evlat vermıs ve
senı osekılde ımtıhat etmemeıs rabbım
sen bence kızına tutunar bu ısı basar
ben basarıcana ınanaıyorum
bende tombık bır bayanım benım acıl kg vermeme lazım
cunku belımde kayma var evımım bıle ısını yapamıyorum
hasta olup kg vermek daha zor 97 ıdım sımdı 87 gene basladım ama tam yapamıyoruım cok zorlanıyorum karar vermem lazım destek olalaım bırbırımıze :teytey:
selam canım.hoşgeldin aramıza.öncelikle geçmiş olsun.emin ol burda hem moralin düzelecek hemde kilo vereceksin.birbirini anlayan insanlardan oluşan bir topluluk burası.sen yeterki bizi bırakma.opuyorumnanaktanselamlar arkadaslar bende yenı uye oldum herkeze selamlar
ben söylemeyeyım ayıp kaçar topıgı kapatırlar rutuk el koyar kaydirigubbakcemile3
hata yaptığımı farkettiğimde özür dilemesinide bilirim yani ukalalık yapmam anladın sen onu canım :kedi: opuyorumnanaktan
birbirimizi anladığımız için aynı yerde olduğumuzu düşünüyorum canım
5 te yattım aşırı uykum var mıdemde agrıyo mafoldumben
geşmiş olsun canım.
benımkıde agrıyo asyaaa
hata yaptığımı farkettiğimde özür dilemesinide bilirim yani ukalalık yapmam anladın sen onu canım :kedi: opuyorumnanaktan
birbirimizi anladığımız için aynı yerde olduğumuzu düşünüyorum canım
evet tatlım opuyorumnanaktan
Günaydıın ya geçmişi okuyayım dedim valla hızınıza yetişemedim. amma yazmışsınız yaav. neysee dün akşamki menüümm; bir kase çorba iki adet hasanpaşa köfte ve az biraz pilav yanıda da ayran içtim. yalnız gece bir ara badem yedim. tek kaçamağım oydu. yeni gelen arkadaşlarada hoş geldin demek istiyorum. özellikle derdini anlatan bir arkadaş vardı (lojmanda yaşayan) adını hatırlayamadım şimdi. biz hepimiz burda sana yardım etmeye hazırız canım yeterki sen iste..
günaydın neşecim nasılsın :hulya: bebiş nasıl :ecrin_bebek: güzel bir menü olmuş bence kaydirigubbakcemile5
badem ve ceviz yenmeli zaten gün içinde beşer tane ara öğün olarak canım o yüzden bence problem yok :hulya:
günaydın kızlar midem çok fena yanıyo
günaydın canımm geçmiş olsun opuyorumnanaktan
kızlar bede gece bır uyandım sahur ıcın((( malesef bgn oruc tutamıyorum malum donem ıcıne gıordık cok fenayım hıc boıyle olmamıstım karnım mıdem sırtım oluyorum
geçmiş olsun canım ben her ay öyleyim çok iyi anlıyorum seni olumunekankayizsmile
valla ağrıtıyomus demekki
tostun içinde sucuk mu vardı ? sucuk ağrıtabilir bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?