Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ben bu konuda uzman değilim tabiki ama öğlene kadar niyet etmeden bekleyebilirsin canım baktın bişey yok devam edersin orucuna :hulya:

iyiyim canım bebişte iyi ne yapsın uyanmıştır kahvaltı edecektir sanırım bu saatte. öğlen olsunda yanına gideyim diye dört gözle bekliyorum.ya biliyorum ceviz ve badem yenmesi gerektiğinide ben abarttım yalnız gece gece neyse artık bu gün dikkat ederim inşallah artık.sen nasılsın canım miden ne durumda?

ohh yarasın afiyet olsun :ecrin_bebek:

bende iyiyim neşecim midem sinirlenmediğim sürece çok iyi ama bu ilaçlar beni acayip sersemleştiriyor sürekli bir uyku hali var üzerimde ve boğazımda kötü bir ilaç tadı varr anlatamam tuhaf bişeyy 5 gün kaldı 5 gün sonra diğer ilaçlara geçicem 14 günlük tedavi bitmiş olacak inşallah boshayallersmile sağol sorduğun için canımm opuyorumnanaktan

slm gayett güzel bi menüüü olmuş..bende iftarda çok su içtimm haladaa devam ediyoeum:)
fazla yemek yiyemedim2 yemek kaşık pilav bulgur,2 yemek kaşıgıda tavuk sote bukdar ve suuuuuufisfisfis

aynen yaa insan su içince yemek yemeye yer kalmıyo mide suyla doluyo akannehir
kızlar bede gece bır uyandım sahur ıcın ((( malesef bgn oruc tutamıyorum malum donem ıcıne gıordık cok fenayım hıc boıyle olmamıstım karnım mıdem sırtım oluyorum
geçmiş olsun mu desem gözün aydın mı desem sempatiksalakcinni

canım leke geldikten sonra yıkandınmı?eğer yıkandıysan ve bbugün öğlene kadar bişey olmazsa niyet et.ama yıkanmadıysan tutamazsın diye biliyorum hayatım.
ben bu konuda uzman değilim tabiki ama öğlene kadar niyet etmeden bekleyebilirsin canım baktın bişey yok devam edersin orucuna :hulya:

evet öğlene kadar bekleyebilir.ama temizse fisfisfis

günaydın kızlar.hemen gece menüme geçim.2 dilim ekmek arası kaşarlı tost (yağsız),yarım domates ve çay.sonra namaza kadar hemen form çayda içtim.suyumuda içtim yattıımmm

saol nafcım cvbın için bakalım ne olacak öğleye kadar evet tosta bi parca koymustum nerden koyduysam cok fenayım

ne demek canımm opuyorumnanaktan bana da dokunuyo sucuk peynirli tost yapıyodum geçen sene daha rahat oluyo zemuszemus

günaydın kızlar.hemen gece menüme geçim.2 dilim ekmek arası kaşarlı tost (yağsız),yarım domates ve çay.sonra namaza kadar hemen form çayda içtim.suyumuda içtim yattıımmm

mervecim az geldi bana fenalaşmayasın canım bilmiyorumkismile

netim çok yavaş
ultra sistematik bi hatun olarak (öyle yapmazsam dağıtıyorum çünkü) bi saat çalışıp 15 dk ara veriyorum
arada yanınıza geliim dedimm

canım leke geldikten sonra yıkandınmı?eğer yıkandıysan ve bbugün öğlene kadar bişey olmazsa niyet et.ama yıkanmadıysan tutamazsın diye biliyorum hayatım.

tabii yıkandımda niyetlendim kıs

merve alıskın cnm ))
hattaekmek yemıs sasırdım ben

hehe mayyak hihoyyyt kardeşim taa akşamdan tost istedi ona yaparken kendimede yaptım yoksa yine yemicektim ekmek sempatiksalakcinni

kızlar olala kaçar

oruç tutmayanların öğlen menüsünü bekliyorumm olumunekankayizsmile

bundan sonra zambak yokken cezaları ben vereyimmm ramazanda da nası ceza vereceksemm sempatiksalakcinni

bu arada kpss açıklanmış dün site göçmüştü şimdi giriliyor

öptümm aklinialirimsmile

altın toplar uyandı bız kalkalım bakalım
ben gelene kadar ucarsınız yıne sız yetısemem sıze gene ama bkalım haydın gorusuruz
görüşürüz canımmm kolay gelsin sana.ben öğleden sonra sokaklara atcem kendimi.zaman geçmez başka türlü.görüşemezsek kendine iyi bak.kpss noldu senin yaa

tabii yıkandımda niyetlendim kıs

anladım canım.o zaman tutabilirsin sorun yok.gün içinde lekelenirsen orucun bozulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…