- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #14.241
kızlar bi sorum olacak benim regl günüm yaklaştı ve dün akşam biraz leke geldi sabah kalktığımda hiçbişey yoktu bende orucumu tuttum acaba doğrumu yaptım arastırıyorum sabahtan beri tam bi cevaplayacak yer bulamadım
iyiyim canım bebişte iyi ne yapsın uyanmıştır kahvaltı edecektir sanırım bu saatte. öğlen olsunda yanına gideyim diye dört gözle bekliyorum.ya biliyorum ceviz ve badem yenmesi gerektiğinide ben abarttım yalnız gece gece neyse artık bu gün dikkat ederim inşallah artık.sen nasılsın canım miden ne durumda?
kızlar bede gece bır uyandım sahur ıcın((( malesef bgn oruc tutamıyorum malum donem ıcıne gıordık cok fenayım hıc boıyle olmamıstım karnım mıdem sırtım oluyorum
slm gayett güzel bi menüüü olmuş..bende iftarda çok su içtimm haladaa devam ediyoeum:)
fazla yemek yiyemedim2 yemek kaşık pilav bulgur,2 yemek kaşıgıda tavuk sote bukdar ve suuuuuufisfisfis
geçmiş olsun mu desem gözün aydın mı desem sempatiksalakcinnikızlar bede gece bır uyandım sahur ıcın((( malesef bgn oruc tutamıyorum malum donem ıcıne gıordık cok fenayım hıc boıyle olmamıstım karnım mıdem sırtım oluyorum
canım leke geldikten sonra yıkandınmı?eğer yıkandıysan ve bbugün öğlene kadar bişey olmazsa niyet et.ama yıkanmadıysan tutamazsın diye biliyorum hayatım.kızlar bi sorum olacak benim regl günüm yaklaştı ve dün akşam biraz leke geldi sabah kalktığımda hiçbişey yoktu bende orucumu tuttum acaba doğrumu yaptım arastırıyorum sabahtan beri tam bi cevaplayacak yer bulamadım
ben bu konuda uzman değilim tabiki ama öğlene kadar niyet etmeden bekleyebilirsin canım baktın bişey yok devam edersin orucuna :hulya:
özgecim özeline mesaj attım
saol nafcım cvbın için bakalım ne olacak öğleye kadar evet tosta bi parca koymustum nerden koyduysam cok fenayım
günaydın kızlar.hemen gece menüme geçim.2 dilim ekmek arası kaşarlı tost (yağsız),yarım domates ve çay.sonra namaza kadar hemen form çayda içtim.suyumuda içtim yattıımmm
mervecim az geldi bana fenalaşmayasın canım bilmiyorumkismile
yok kız ekmeklerin dilimi büyüktü :lepi: :roflol:
dualarımız senınle canım basarılar
yoyo olayları ne onları anlayamadım ama[/QUOTE
sğl canım
yani kilom bi azalıyo bi artıyo günlük ilginç bi durum
geçmiş olsun canım5 te yattım aşırı uykum var mıdemde agrıyo mafoldumben
o ne yahu delikafaduldennaffff sahı sana ne sorcam
sen saraylarda dadılarla buyumustun dımı :roflol:
menün süper canımGünaydıın ya geçmişi okuyayım dedim valla hızınıza yetişemedim. amma yazmışsınız yaav. neysee dün akşamki menüümm; bir kase çorba iki adet hasanpaşa köfte ve az biraz pilav yanıda da ayran içtim. yalnız gece bir ara badem yedim. tek kaçamağım oydu. yeni gelen arkadaşlarada hoş geldin demek istiyorum. özellikle derdini anlatan bir arkadaş vardı (lojmanda yaşayan) adını hatırlayamadım şimdi. biz hepimiz burda sana yardım etmeye hazırız canım yeterki sen iste..
geçmiş olsunnkızlar bede gece bır uyandım sahur ıcın((( malesef bgn oruc tutamıyorum malum donem ıcıne gıordık cok fenayım hıc boıyle olmamıstım karnım mıdem sırtım oluyorum
sabret gülüm ben de saçlarım için bi sene tedaviye devam etmiştim o ilaçlar da sersemlik, güçsüzlük, yorgunluk yapıyodu ve birinin tadı iirençti, dayan canım az kalmış sana sinirlenmeyi yasaklıyoruzzohh yarasın afiyet olsun :ecrin_bebek:
bende iyiyim neşecim midem sinirlenmediğim sürece çok iyi ama bu ilaçlar beni acayip sersemleştiriyor sürekli bir uyku hali var üzerimde ve boğazımda kötü bir ilaç tadı varr anlatamam tuhaf bişeyy 5 gün kaldı 5 gün sonra diğer ilaçlara geçicem 14 günlük tedavi bitmiş olacak inşallah boshayallersmile sağol sorduğun için canımm opuyorumnanaktanklava: opuyorumnanaktan
kuş kadarcık yemişsin mervecim keşke bi haşlanmış yumurta ekleseydingünaydın kızlar.hemen gece menüme geçim.2 dilim ekmek arası kaşarlı tost (yağsız),yarım domates ve çay.sonra namaza kadar hemen form çayda içtim.suyumuda içtim yattıımmm
merve alıskın cnm))
hattaekmek yemıs sasırdım ben
netim çok yavaş
ultra sistematik bi hatun olarak (öyle yapmazsam dağıtıyorum çünkü) bi saat çalışıp 15 dk ara veriyorum
arada yanınıza geliim dedimm
dualarımız senınle canım basarılar
yoyo olayları ne onları anlayamadım ama[/QUOTE
sğl canım
yani kilom bi azalıyo bi artıyo günlük ilginç bi durum
geçmiş olsun canım
o ne yahu delikafadulden
menün süper canım
geçmiş olsunn
sabret gülüm ben de saçlarım için bi sene tedaviye devam etmiştim o ilaçlar da sersemlik, güçsüzlük, yorgunluk yapıyodu ve birinin tadı iirençti, daya canım az kalmış sana sinirlenmeyi yasaklıyoruzzklava: opuyorumnanaktan
kuş kadarcık yemişsin mervecim keşke bi haşlanmış yumurta ekleseydin
yumurta yemiyorumki ben normaldede kolay kolay :1no2: ama ekmeklerimin dilimi büyüktü şekerim.yediğim armut büyücekti gece.o tok tuttu ymek istemedim pek :lepi:
görüşürüz canımmm kolay gelsin sana.ben öğleden sonra sokaklara atcem kendimi.zaman geçmez başka türlü.görüşemezsek kendine iyi bak.kpss noldu senin yaaaltın toplar uyandı bız kalkalım bakalım
ben gelene kadar ucarsınız yıne sız yetısemem sıze gene ama bkalım haydın gorusuruz
canım leke geldikten sonra yıkandınmı?eğer yıkandıysan ve bbugün öğlene kadar bişey olmazsa niyet et.ama yıkanmadıysan tutamazsın diye biliyorum hayatım.
tabii yıkandımda niyetlendim kıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?