- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #14.261
merve alıskın cnm))
hattaekmek yemıs sasırdım ben
sabret gülüm ben de saçlarım için bi sene tedaviye devam etmiştim o ilaçlar da sersemlik, güçsüzlük, yorgunluk yapıyodu ve birinin tadı iirençti, dayan canım az kalmış sana sinirlenmeyi yasaklıyoruzzklava: opuyorumnanaktan
altın toplar uyandı bız kalkalım bakalım
ben gelene kadar ucarsınız yıne sız yetısemem sıze gene ama bkalım haydın gorusuruz
kızlar olala kaçar
oruç tutmayanların öğlen menüsünü bekliyorumm olumunekankayizsmile
bundan sonra zambak yokken cezaları ben vereyimmm ramazanda da nası ceza vereceksemm sempatiksalakcinni
bu arada kpss açıklanmış dün site göçmüştü şimdi giriliyor
öptümm aklinialirimsmile
kevserim aşguumm nasısın canımm
ii şekerim sayfaları okuya okuya geldim:hulya: sen nasılsın??nazlıbharın dediği gibi ekmek yemene şaşırdım bende sahurda :1shok: kilo almassın korkma kıs ye biraz dahasempatiksalakcinni
buarada akşamki menm
1kase tarhana çorbası yarım dilim ekmek bol salata ardından 1dilim karpuz..
sahurdaki menüm ise
klasik kahvaltı yine
1br şekersiz çay,1kk peynir,2domates,1dilim kepek ekmek,1biber,1salatalık ardından 1kupa ot çayı..
ay manyak yaa sositososito bu hafta veremedim eminim.ama almadımda aynıyım.haftaya görürsünüz siz.bu akşam başlıyo yürüyüşlerr :lepi:
kız kevser bide bana dyosun hee.sen kendine bak o ne be kuş kadar yemişin.salata ve çorba sadecelmaz: sebze yemeğide ye naann Şeniz
ay manyak yaa sositososito bu hafta veremedim eminim.ama almadımda aynıyım.haftaya görürsünüz siz.bu akşam başlıyo yürüyüşlerr :lepi:
kork bendeeennn :jeyyar:bende başlıcam kız..sen başlıosan benim hiç durmamm lazım kaydirigubbakcemile2:dance::sm_cool:
görüşürüz canımm aklinialirimsmilekızlar ben çıkıyorum bikaç saat işim var sonra yine gelirim öptüm opuyorumnanaktan
aynen yaaa ben bi oturdum 3 bardak su içtim annem dediki yemek yemeyi düşünüyomusuninan çorbayla doydum canım kendimi tutamm diodum..biber kızartması vardı yemedim oyüzden yani..bide sıcakya havalar sadece susuyo insan.
bana yemekten sonra bi ağırlık çöküyo ki yerimden kalkmayı canım istemiyo bide yürüyüse çıkacam akşamları diyodum kendi kendime
kork bendeeennn :jeyyar:
görüşürüz canımm aklinialirimsmile
aynen yaaa ben bi oturdum 3 bardak su içtim annem dediki yemek yemeyi düşünüyomusun
valla bana hi. ağırlık çökmedi.zıpkın gibi oldum suları içince.evi dip köşe temizledim iftardan sonra..gündüz sıcakta iş yapamıyorum su içmeden.
maşşallah kıs hangi arada yaptın temizliği:hulya: az bizede gel hele bi görelim aklinialirimsmile
kızlar hadi görüsürüz biraz evi toparlayım sonra yine girerim
maşşallah kıs hangi arada yaptın temizliği:hulya: az bizede gel hele bi görelim aklinialirimsmile
valla bu merve pek bi hamarat benim oğlana almayı düsündümnaniknaniknaniknanik:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?