Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

merve alıskın cnm ))
hattaekmek yemıs sasırdım ben

sağol tatlımmm dayanıyorum, dayanmak zorundayım olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan kimseyi sevindirmiycem hastayım diye naniknanik

altın toplar uyandı bız kalkalım bakalım
ben gelene kadar ucarsınız yıne sız yetısemem sıze gene ama bkalım haydın gorusuruz

gülegüle canım zemuszemus

ben yazıyorum menülerimiii olumunekankayizsmile

eşimin bir lafı varr yaşasınnnnnnnnnn YALAKALIK der hep sen ceza diyince aklıma geldi birden dadlım

kpss sonucu nedir acabaaa ????

buarada akşamki menm
1kase tarhana çorbası yarım dilim ekmek bol salata ardından 1dilim karpuz..
sahurdaki menüm ise
klasik kahvaltı yine
1br şekersiz çay,1kk peynir,2domates,1dilim kepek ekmek,1biber,1salatalık ardından 1kupa ot çayı..

ii şekerim sayfaları okuya okuya geldim:hulya: sen nasılsın??nazlıbharın dediği gibi ekmek yemene şaşırdım bende sahurda :1shok: kilo almassın korkma kıs ye biraz dahasempatiksalakcinni

ay manyak yaa sositososito bu hafta veremedim eminim.ama almadımda aynıyım.haftaya görürsünüz siz.bu akşam başlıyo yürüyüşlerr :lepi:

kız kevser bide bana dyosun hee.sen kendine bak o ne be kuş kadar yemişin.salata ve çorba sadece lmaz: sebze yemeğide ye naann Şeniz

kızlar ben çıkıyorum bikaç saat işim var sonra yine gelirim öptüm opuyorumnanaktan

bende başlıcam kız..sen başlıosan benim hiç durmamm lazım kaydirigubbakcemile2:dance::sm_cool:
kork bendeeennn :jeyyar:
kızlar ben çıkıyorum bikaç saat işim var sonra yine gelirim öptüm opuyorumnanaktan
görüşürüz canımm aklinialirimsmile
inan çorbayla doydum canım kendimi tutamm diodum..biber kızartması vardı yemedim oyüzden yani..bide sıcakya havalar sadece susuyo insan.
aynen yaaa ben bi oturdum 3 bardak su içtim annem dediki yemek yemeyi düşünüyomusun
bana yemekten sonra bi ağırlık çöküyo ki yerimden kalkmayı canım istemiyo bide yürüyüse çıkacam akşamları diyodum kendi kendime

valla bana hi. ağırlık çökmedi.zıpkın gibi oldum suları içince.evi dip köşe temizledim iftardan sonra..gündüz sıcakta iş yapamıyorum su içmeden.

maşşallah kıs hangi arada yaptın temizliği:hulya: az bizede gel hele bi görelim aklinialirimsmile

maşşallah kıs hangi arada yaptın temizliği:hulya: az bizede gel hele bi görelim aklinialirimsmile

yemekten sonra önce mutfağı topladım haass ginee bayanssulusmile sonrada baktım kendimde bi enerjivar.bunu ha yürüyüşle ha temizlikte atcaktım.dedimki temizlik yapim en azından ev parlasın dedim ve saat tam 10 da bitti işim.sonra annemle bi demlik çay içtik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…