- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #14.281
bende çıkıorum kızlaropuyorumnanaktan..az bi işim var mervenin enerjisi banada geçtikaydirigubbakcemile2
akşamki menüm
yarım kabak dolması
4 tane yaprak sarma
1 bardak ayran
5-6 tane üzüm
sabah
yarım kepekli simit
1 lokma peynirli poğaçadan aldım canım çekti :kedi:
yarım kk peynir
3 tane biberli yeşil zeytin
başarılar canım..ege, özge, naf günaydınn kızlar
nabersiniz
ben kurum sınavına hazırlanacaktım biliyorsunuz.. malum meselelerden bi ay sonra başladım çalışmaya.. bi ayım kaldı iyi değerlendirmem lazım zamanımı.. lütfen dualarınızı eksik etmeyin..
kiloya gelince ilginç bi şekilde yoyo olayları başladı.. henüz çözemedim.. yalnız dün akşam yine kotum dar geldi bana da sinir bastı.. herkes iftardayken kendimi sokaklara yürüyüşe attım sabah bisiklete binmeme rağmen.. bakalım noolacak..
dediğim gibi dualarınızı eksik etmeyin şekerler.. ben yine uğrarım.. siz de kilo verme motivasyonunuzu koruyun.. öptüm çok.. görüşmek üzere..
5 te yattım aşırı uykum var mıdemde agrıyo mafoldumben
naffff sahı sana ne sorcam
sen saraylarda dadılarla buyumustun dımı :roflol:
canım geçmiş olsun, dün ben çok kötüydüm...regl sancıları insanı mahvediyor-tatlicadiarzu-kızlar bede gece bır uyandım sahur ıcın((( malesef bgn oruc tutamıyorum malum donem ıcıne gıordık cok fenayım hıc boıyle olmamıstım karnım mıdem sırtım oluyorum
canım ya ben geldim siz yoksunuz kaydirigubbakcemilekızlar ben çıkıyorum bikaç saat işim var sonra yine gelirim öptüm opuyorumnanaktan
hoşgeldin eylülcüm.
iyiyim canım ya hem diyet hem oruç sürünüyos kaydirigubbakcemile5hoşbuldum merve, nasılsın canım opuyorumnanaktan
arkadaşlar merhaba, ben geldim ama yoksunuz alsanaalsanasmile
bugün diyete başladım, sabahki menüm:
bir dilim kepekli ekmek
kk büyüklüğünde peynir
bir bardak şekersiz çay...
nafcım ben bu hafta kilo bildirimde bulunmasam çünkü diyete bugün başladım, haftaya bildirsem olur mu canım, yada yine yarın bildiriirm..siz bilirsiniz
iyiyim canım ya hem diyet hem oruç sürünüyos kaydirigubbakcemile5
canım bende sen yarın kilonu bildirki kaç kiloyla başladıgın belli olsun
hadi yaolalacım görüşürüz
zambak tercihini yaptı şakkıdı
çok doğru söz..gülegüle canım zemuszemus
ben yazıyorum menülerimiii olumunekankayizsmile
eşimin bir lafı varr yaşasınnnnnnnnnn YALAKALIK der hep sen ceza diyince aklıma geldi birden dadlım
kpss sonucu nedir acabaaa ????
mervecim güneş çok aman dikkat et telef olursun valla bu sıcakta bilmiyorumkismilegörüşürüz canım.bnde öğlen namazından sonra çıkcam dışarlara.hafif yürüyüş düşünüyorum.susarım belki (bli deil kesin)ama napim gitsin kilolaaarrrrr kaydirigubbakcemile2
benim basımada bi ağrı girdi sorma gitsin pc de fazla oturmaktan herhalde neyse benim oğlanı uyutmaya gidiyorum pc de açık kalcak gelirim birazdan
eylülcüm mervecim asyacım görüşmek üzere
bence sakın çıkma mervecim bu sıcakta dışarı cıkınca acayip susuyosun cok kötü oluyogörüşürüz canım.bnde öğlen namazından sonra çıkcam dışarlara.hafif yürüyüş düşünüyorum.susarım belki (bli deil kesin)ama napim gitsin kilolaaarrrrr kaydirigubbakcemile2
evet olabilircanım aç kaldığın için, kan şekerin düşmüştür ondan başın ağrıyor olabilir..bende ne zaman aç kalsam inanılmaz başım ağrıyor, beynim zonklar resmen gamyoncuiremsu
eylülcüm mervecim asyacım görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?