Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

canım sahurdaki menün çok az değil mi, acıkmaz mısın :hulya:

başarılar canım..

5 te yattım aşırı uykum var mıdemde agrıyo mafoldumben

canım geçmiş olsun Şeniz ramazanda yeme düzeni değiştiği için mide sorunları artıyor..

naffff sahı sana ne sorcam
sen saraylarda dadılarla buyumustun dımı :roflol:

:roflol::roflol:

kızlar bede gece bır uyandım sahur ıcın ((( malesef bgn oruc tutamıyorum malum donem ıcıne gıordık cok fenayım hıc boıyle olmamıstım karnım mıdem sırtım oluyorum
canım geçmiş olsun, dün ben çok kötüydüm...regl sancıları insanı mahvediyor-tatlicadiarzu-

kızlar ben çıkıyorum bikaç saat işim var sonra yine gelirim öptüm opuyorumnanaktan
canım ya ben geldim siz yoksunuz kaydirigubbakcemile

arkadaşlar merhaba, ben geldim ama yoksunuz alsanaalsanasmile

bugün diyete başladım, sabahki menüm:
bir dilim kepekli ekmek
kk büyüklüğünde peynir
bir bardak şekersiz çay...

nafcım ben bu hafta kilo bildirimde bulunmasam çünkü diyete bugün başladım, haftaya bildirsem olur mu canım, yada yine yarın bildiriirm..siz bilirsiniz

hoşbuldum merve, nasılsın canım opuyorumnanaktan
iyiyim canım ya hem diyet hem oruç sürünüyos kaydirigubbakcemile5

canım bende sen yarın kilonu bildirki kaç kiloyla başladıgın belli olsun

benim basımada bi ağrı girdi sorma gitsin pc de fazla oturmaktan herhalde neyse benim oğlanı uyutmaya gidiyorum pc de açık kalcak gelirim birazdan

görüşürüz canım.bnde öğlen namazından sonra çıkcam dışarlara.hafif yürüyüş düşünüyorum.susarım belki (bli deil kesin)ama napim gitsin kilolaaarrrrr kaydirigubbakcemile2

olalacım görüşürüz
zambak tercihini yaptı şakkıdı
hadi ya

çok doğru söz..
şu yaptıkları genel memurluk sınavı var ya canım o

görüşürüz canım.bnde öğlen namazından sonra çıkcam dışarlara.hafif yürüyüş düşünüyorum.susarım belki (bli deil kesin)ama napim gitsin kilolaaarrrrr kaydirigubbakcemile2
mervecim güneş çok aman dikkat et telef olursun valla bu sıcakta bilmiyorumkismile

benim basımada bi ağrı girdi sorma gitsin pc de fazla oturmaktan herhalde neyse benim oğlanı uyutmaya gidiyorum pc de açık kalcak gelirim birazdan

canım aç kaldığın için, kan şekerin düşmüştür ondan başın ağrıyor olabilir..bende ne zaman aç kalsam inanılmaz başım ağrıyor, beynim zonklar resmen gamyoncuiremsu

bence sakın çıkma mervecim bu sıcakta dışarı cıkınca acayip susuyosun cok kötü oluyo
canım aç kaldığın için, kan şekerin düşmüştür ondan başın ağrıyor olabilir..bende ne zaman aç kalsam inanılmaz başım ağrıyor, beynim zonklar resmen gamyoncuiremsu
evet olabilir
eylülcüm mervecim asyacım görüşmek üzere

güle güle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…