- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #14.301
hoşçakal cnmeylülcüm mervecim asyacım görüşmek üzere
bence sakın çıkma mervecim bu sıcakta dışarı cıkınca acayip susuyosun cok kötü oluyo
napim evde patlicam yaaa..gölgeli biyerler bulcam.evde zaman geçmyo.buraya çakıldım kaldım.
hoşbulduk cnm nbrözgeeeeeeeeeee hoşgeldin Şeniz
ikimiz aynı anda yazmışız
hoşbulduk cnm nbr
kalplerimiz bir Şeniz
canım sahurdaki menün çok az değil mi, acıkmaz mısın :hulya:
arkadaşlar merhaba, ben geldim ama yoksunuz alsanaalsanasmile
bugün diyete başladım, sabahki menüm:
bir dilim kepekli ekmek
kk büyüklüğünde peynir
bir bardak şekersiz çay...
nafcım ben bu hafta kilo bildirimde bulunmasam çünkü diyete bugün başladım, haftaya bildirsem olur mu canım, yada yine yarın bildiriirm..siz bilirsiniz
kızlar selammm, ramazan dolayısıyla iş yerinde işleri zor takip ediyorum topiğide etmeye çalışıyorum, tabi tüm sayfaları edemiyorummm, giremesemde diyete devam tabiki ramazandan umutluyum bakalım zaten yemekten çok su arıyorum
diyete başlayanlar genelde mutsuz oluyorlar ama hadi bakalım opuyorumnanaktan
ama ben midem yüzünden oruç tutamıyorum ki :sinifsinif: o sabah kahvaltımdı canım :kedi:
anammm o kadarcık şeyle doydunmu sen canım akannehir
canım nasıl istiyosan öyle olsun bana uyar kaydirigubbakcemile2 istiyosan başlangıç ve şimdiki kilo kısmını aynı yazarım bayanssulusmile
ayy canım benim, herkes oruçlu olunca kafam karıştı kusura bakma nafcım :kedi:
nafım ya çıkış saatinde bana yine hatırlatsana kısss
ben unuturum valla :kedi:
Kızlarrrrr
Oruç tutan arkadaşlarımızz bu akşam iftar yapmadan tartılmayı unutmasınlar !! aklinialirimsmile
Oruç tutamayan arkadaşlarımız ise cuma sabah tartılmayı unutmasınlar !! aklinialirimsmile
Kilosunu koruyan arkadaşlarımızz isee aklinialirimsmile yirim onları yirimmm Şeniz
nniye canim kilo bildirimi yarin degilmiydi??
selam kizlar bugun yine coookk yorgunum cunku sabahtan beri hic oturmadim...aksama misafirim var yine manti yapip hazirladim buzluga koydum iftarda pisiricem corbami salatami hazirladim sosu konulacak sadece...isim bitti ama bende bittim cok yorgunum cokkk
kızlar ben çıkıyorum, bugün anneme gidicem...yarın görüşürüz opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?