Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kızlar selammm, ramazan dolayısıyla iş yerinde işleri zor takip ediyorum topiğide etmeye çalışıyorum, tabi tüm sayfaları edemiyorummm, giremesemde diyete devam tabiki ramazandan umutluyum bakalım zaten yemekten çok su arıyorum

canım sahurdaki menün çok az değil mi, acıkmaz mısın :hulya:

ama ben midem yüzünden oruç tutamıyorum ki :sinifsinif: o sabah kahvaltımdı canım :kedi:

anammm o kadarcık şeyle doydunmu sen canım akannehir

canım nasıl istiyosan öyle olsun bana uyar kaydirigubbakcemile2 istiyosan başlangıç ve şimdiki kilo kısmını aynı yazarım bayanssulusmile

selam canım zemuszemus iştee yaa bizim olduğumuz topikk şenlenirr öyle sus pus kalmaz canımm selam verdin mi karşılığını alırsın yani

Kızlarrrrr

Oruç tutan arkadaşlarımızz bu akşam iftar yapmadan tartılmayı unutmasınlar !! aklinialirimsmile

Oruç tutamayan arkadaşlarımız ise cuma sabah tartılmayı unutmasınlar !! aklinialirimsmile

Kilosunu koruyan arkadaşlarımızz isee aklinialirimsmile yirim onları yirimmm Şeniz

ayy canım benim, herkes oruçlu olunca kafam karıştı kusura bakma nafcım :kedi:

nniye canim kilo bildirimi yarin degilmiydi??

selam kizlar bugun yine coookk yorgunum cunku sabahtan beri hic oturmadim...aksama misafirim var yine manti yapip hazirladim buzluga koydum iftarda pisiricem corbami salatami hazirladim sosu konulacak sadece...isim bitti ama bende bittim cok yorgunum cokkk

nniye canim kilo bildirimi yarin degilmiydi??

mehaycım oruç tutan arkadaşlarımız sahura kalkıyo yemek yiyip su içiyorlar buda belirli bir şişkinlik yaratıyor bu yüzden ben oruç tutanların perşembe iftardan önce, tutamayanların da cuma sabah tartılıp cuma günü saat 17:00 ' ye kadar bildirmelerini rica ediyorum. buyrunnnnnnnnn

Himseye haksızlık olmaması açısından bu yöntem bana daha makul geldi tabi farklı bir fikri olan varsa ben açığım

marifetli gacı cokacimcoook cokacimcoook

Birde bu yöntem sadece ramazan ayı için geçerli daha sonra normale dönücez inşallah aklinialirimsmile aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…