- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #14.321
kızlar ben çıkıyorum, bugün anneme gidicem...yarın görüşürüz opuyorumnanaktan
kizlar dun sahurda birkac catal makarna 1 dilim ekmek ve 3-4 catal omlet yedim canim hicbisey istemedi
oglum uyandi kizlar onu yedireyim uslu durursa girerim yada tekrar uyudugunda
naf cim iyi dusunmussun canim benim icin problem yok)
selam canım zemuszemus iştee yaa bizim olduğumuz topikk şenlenirr öyle sus pus kalmaz canımm selam verdin mi karşılığını alırsın yani
canımsın bundan hiç şüphem yokkaydirigubbakcemile2
ayyy pek şekersinn nafcımm opuyorumnanaktanKızlarrrrr
Oruç tutan arkadaşlarımızz bu akşam iftar yapmadan tartılmayı unutmasınlar !! aklinialirimsmile
Oruç tutamayan arkadaşlarımız ise cuma sabah tartılmayı unutmasınlar !! aklinialirimsmile
Kilosunu koruyan arkadaşlarımızz isee aklinialirimsmile yirim onları yirimmm Şeniz
vaauuuvvvv diyorum ev mantısı yaniiii... ellerine sağlık... olumunekankayizsmileselam kizlar bugun yine coookk yorgunum cunku sabahtan beri hic oturmadim...aksama misafirim var yine manti yapip hazirladim buzluga koydum iftarda pisiricem corbami salatami hazirladim sosu konulacak sadece...isim bitti ama bende bittim cok yorgunum cokkk
özgee ağzını kapatmayı unutmaaa kaydirigubbakcemile3 :hulya:ya kızlar esnemekten ağzım yırtılacak galiba
her gün içimde bi ümit var
hava serinleyecek diye
ama onun yerine günler kısalıyo kış geliyo kış
hiç sevmem kendisini..
kimseeee var mıııııı
kuzular ben kaçıyorum
siz işten çıkmadan giremezsem şimdiden gülegüle...
canlarımmm mali müşavirimiz aradı birazdan gelecekmiş geçici vergi için çıkmam lazım uğrayamayabilirim bu yüzden şimdiden iyi akşamlar hayırlı iftarlar zemuszemus zemuszemus opuyorumnanaktan
Yemekten önce tartılmayı unutmayın sakınnnn
oooooooooo yaramaz oğlunla iyi becermişsin mantıyı olsada yesek bayılırım mantıyaselam kizlar bugun yine coookk yorgunum cunku sabahtan beri hic oturmadim...aksama misafirim var yine manti yapip hazirladim buzluga koydum iftarda pisiricem corbami salatami hazirladim sosu konulacak sadece...isim bitti ama bende bittim cok yorgunum cokkk
bu seneye kadar bende kışı sevmezdim ama bu sene sıcaklar cok bunalttı bir an önce kış gelse diyorum artıkher gün içimde bi ümit var
hava serinleyecek diye
ama onun yerine günler kısalıyo kış geliyo kış
hiç sevmem kendisini..
güle güle iyi akşamlar:gitme:canlarımmm mali müşavirimiz aradı birazdan gelecekmiş geçici vergi için çıkmam lazım uğrayamayabilirim bu yüzden şimdiden iyi akşamlar hayırlı iftarlar zemuszemus zemuszemus opuyorumnanaktan
Yemekten önce tartılmayı unutmayın sakınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?