Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

aaaaa herkes gitmiş bende çıkıyım bari ha bu arada akşamki menümde şöyle
yayla çorbası biber dolması ( dün çok yapmısım üç gün felan yeriz herhalde:))))))))))))))
herkese iyi akşamlar ve hayırlı iftarlar olsun

ooo herkescikler gitmişşş

oruç tutan tüm arkadaşlara aileleriyle birlikte hayırlı iftarlar dilerimm zemuszemus

yalnız kızlar sahurda gerçekten çok az yiyorsunuz hatta iftarda da.. abartın demiyorum tabi ki ama vücudu sürekli aç bırakmak da iyi bişi değil.. kendinize dikkat edin.. :umursamaz:

ben oruçlu olmadığımdan akşam iftar saati ortalık sessizken yürüyüşe çıkıcam bu akşam
dün çok güzeldi mahalle çok sessizdi sadece çatal bıçak tıkırtısı geliyordu etraftan boshayallersmile

yarın da oruç tutacaklar iftardan önce tartılmayı unutmasınlar

bakalım kilomu koruyabilmiş miyim..

görüşmek üzereee opuyorumnanaktan

[ olsunn kuşumm bende hemen çıktım zaten çok uyukum vardııı

bol bol su içiyorum zatennopuyorumnanaktan

iyakşamalrr arkadaşlarr buğün m<lum orucumun 2 günü..akşam menümde mercimek çorbasııı
ve tavuk sotemiz var...suhurdada 3dilim kepek ekmek kaşar bukadarrrr ve suuuuuuuuuuuu

tatlım düşüncen için çok teşekkür ederim ama muhasebede yeterince stres altındayım herşey benden sorumlu :umursamaz: birde mali müşavir olduğumu düşünemiyorum akannehir akannehir

hiç niyetlenmedim açıkçası açıköğretim terkim zaten :kedi: hem çalışıp hem okumak çok zor geldi :ecrin_bebek:

4 senelik üniv. + 2 sene staj ve sınavları oluyo onlara girmek lazım benim bünye bu kadar atraksiyonu kaldırmaz bence

bende bugün acıktım yaaa bilmiyorumkismile

gece az yersen acıkırsın tabi naniknanik

evettt katılıyorum canımm az yiyolar lmaz: sonra metabolizma duracakk hiç gitmeyecek kilolarr :umursamaz:

dün akşam tansiyonum çok düştü geçen akşamda 8-4 tü bu aralar ne oluyo anlamadım mafoldumben bide acıktım diyedir belki dedimm vee olan oldu kaçamak yaptım klava: klava:

spor yapmaya niyetlenmiştim ama sadece 25 dk kadar yürüyebildim :kedi:

ama bugün telafi edicem akşam spor yapıcam guclubacismile guclubacismile

günaydın kızlarrrrrrrrr zemuszemus

günaydın cnm

tatlı bir şeyler yediysen normal yani sonuçta tansiyonun düşmüş

günaydın tatlımm

kahvaltımı yaptım

1 dilim patatesli kek yedim
1 lokma kepekli gevreğimden aldım
1 tane yeşil zeytin yedim

patron bastı kahvaltım kaldı öyle yarım alsanaalsanasmile

zaten sabah sabah sinirden mideme oturdu yediklerim :umursamaz: bu patron milletinin ..... alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile

kilo bildirimimi yapayım 500 gr eksik çıktım 68.500 ' üm kaydirigubbakcemile5

dün kaçamak yapmasam daha az mı çıkardı acabaaa kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…