- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #14.361
günaydın kızlar
nafcım ilaçlar+sıcaktan olabilir tansiyon düşmesi
dün akşam bi buçuk saat yürüdüm
ama oruç zamanı bile etraf araba kaynıyodu yav
günaydın kızlar.nasılsınız?benim müthiş başım ağrıyor.oruç beni inanılmaz sallıyor.iftardan önce tartıldım gr oynamamışım.siz ne yaptınız?
Günaydnlar...
Hayırlı cumalar arkadaşlar... opuyorumnanaktan
şişkinliktir o şişkinlikkk opuyorumnanaktan
özge sen öğle akşam yemeklerini hiç yazmıyosun sanki yoksa ben mi atlıyorum
günaydın kızlar.nasılsınız?benim müthiş başım ağrıyor.oruç beni inanılmaz sallıyor.iftardan önce tartıldım gr oynamamışım.siz ne yaptınız?
günaydın cnm hayırlı cumalarGünaydnlar...
Bİldirim mi...
ben dün akşam tartmadım kendmi...
ama değişmememişimdir ki..
Daha yeni başladım az yemeye.... :kedi:
güzel tabi canımgünaydın canım opuyorumnanaktan doğru söylüyosun olabilir canım olumunekankayizsmile
oruç tutmayanlar yada yetişmeye çalışanlar olabilir belki zemuszemus
dün haberlerde izledim kızılay köprüde kgs gişelerinde su ve sucuk ekmek sandviç dağıtmış trafiğe takılanlar için zemuszemus ne kadar güzel bişey dimi boshayallersmile
bu arada sen nasılsın olalacım :kedi:
günaydın gülsu ve egeGünaydnlar...
olsun tartılsaydın keşke sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
o zaman aynı yazıyorum tabloya aklinialirimsmile aklinialirimsmile
,güzel tabi canım
ama ben iftar çadırlarına soğuğum
belediyenin ödeneğinden yemek dağıtıp şov yapmak yerine gerçekten yoksul insanlara sosyal güvenlik sunabilir devlet
veya en kötüsü belediye yoksullara hava atmadan erzak dağıtabilir ramazanda..
çok israf oluyo hele istanbulda oysa giden zenginin değil vatandaşın vergisi
ya ben yarım kilo almışım
52.1 olmuşum
52'yken de mutluydum sonra 51.5'a düştüm ama giden 500 gr'ın çoğu üst vücuttandı maalesef.. şimdi gelen 500 gr ise karın ve üst bacaklara yerleşmiş boshayallersmile biraz daha uğraşıcaz galiba.. en baştan hep 52 kalsaydım keşke çünkü o zaman karın ve bacaklarım daha inceydi.. ya bi de bisiklete çok yatkın bi vücut yapım var.. sadece 4 kez bindim ama galiba o da üst bacaklarımı şişirdi :sinifsinif: öyle olunca da kot bulamıyorum.. her yeri oluyor baldırlar sığmıyor.. bir sordun bin ah işittin :hulya: neyse çözücez artık bi şekilde inşallah sempatiksalakcinni
günaydın gülsu ve ege
ben de mi tekrar tabloya girsem acaba
aslında derdim karın ve üst bacak yağlarını üst vücuduma omuz ve kol olarak geri kazanmak
of ya her şey mikemmeldi oysaaaa
bisikletle ani kilo vermiim diye spor sonrası öğünümü fazla abarttım herhalde
keşke 2 hafta daha kalori hesabıyla yeseydim, daha çok alırdım ama kaç aldığımı bilirdim en azından
kızlar bişey sorcam ama gülmeyin.siz yazdığınız mesajdan sonra gelen mesajları görmek için sayfada kalıyormusunuz yoksa önceki sayfalardan birine gidip son sayfaya tekrar mı geliyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?