Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

günaydın kızlar.nasılsınız?benim müthiş başım ağrıyor.oruç beni inanılmaz sallıyor.iftardan önce tartıldım gr oynamamışım.siz ne yaptınız?

günaydın kızlar

nafcım ilaçlar+sıcaktan olabilir tansiyon düşmesi

günaydın canım opuyorumnanaktan doğru söylüyosun olabilir canım olumunekankayizsmile

dün akşam bi buçuk saat yürüdüm
ama oruç zamanı bile etraf araba kaynıyodu yav

oruç tutmayanlar yada yetişmeye çalışanlar olabilir belki zemuszemus

dün haberlerde izledim kızılay köprüde kgs gişelerinde su ve sucuk ekmek sandviç dağıtmış trafiğe takılanlar için zemuszemus ne kadar güzel bişey dimi boshayallersmile

bu arada sen nasılsın olalacım :kedi:

günaydın kızlar.nasılsınız?benim müthiş başım ağrıyor.oruç beni inanılmaz sallıyor.iftardan önce tartıldım gr oynamamışım.siz ne yaptınız?

günaydın egecimmm iyiyim sen nasılsın canım opuyorumnanaktan geçmiş olsun tatlım boshayallersmile

daha yeni bildirimlere başladık net bir tablo yok canım

Bİldirim mi...
ben dün akşam tartmadım kendmi...
ama değişmememişimdir ki..
Daha yeni başladım az yemeye.... :kedi:

şişkinliktir o şişkinlikkk opuyorumnanaktan

kesin :hulya:

özge sen öğle akşam yemeklerini hiç yazmıyosun sanki yoksa ben mi atlıyorum

evet unutuyorum gerçi bi kaç kez yazdım

günaydın cnm benim tablo berbat :sinifsinif:

Günaydnlar...
Hayırlı cumalar arkadaşlar... opuyorumnanaktan
günaydın cnm hayırlı cumalar

Ben haftaya cumaya kadar 1 kilo hedefliyorum...

sahurda cok yedim ama ben yine (
korkuyorum acıkacagm diye napayım
Kaşarlı tost 2 dilim ekmekle... 1 komposto-3 bardak cay ( şekersiz )
işte zeytin-peynir-domates-yeşillik falan... 2 bardajda su içtim...
cok mu olmuş gercekten???

Bİldirim mi...
ben dün akşam tartmadım kendmi...
ama değişmememişimdir ki..
Daha yeni başladım az yemeye.... :kedi:

olsun tartılsaydın keşke sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

o zaman aynı yazıyorum tabloya aklinialirimsmile aklinialirimsmile

güzel tabi canım
ama ben iftar çadırlarına soğuğum
belediyenin ödeneğinden yemek dağıtıp şov yapmak yerine gerçekten yoksul insanlara sosyal güvenlik sunabilir devlet
veya en kötüsü belediye yoksullara hava atmadan erzak dağıtabilir ramazanda..
çok israf oluyo hele istanbulda oysa giden zenginin değil vatandaşın vergisi

ya ben yarım kilo almışım
52.1 olmuşum
52'yken de mutluydum sonra 51.5'a düştüm ama giden 500 gr'ın çoğu üst vücuttandı maalesef.. şimdi gelen 500 gr ise karın ve üst bacaklara yerleşmiş boshayallersmile biraz daha uğraşıcaz galiba.. en baştan hep 52 kalsaydım keşke çünkü o zaman karın ve bacaklarım daha inceydi.. ya bi de bisiklete çok yatkın bi vücut yapım var.. sadece 4 kez bindim ama galiba o da üst bacaklarımı şişirdi :sinifsinif: öyle olunca da kot bulamıyorum.. her yeri oluyor baldırlar sığmıyor.. bir sordun bin ah işittin :hulya: neyse çözücez artık bi şekilde inşallah sempatiksalakcinni

Günaydnlar...
Hayırlı cumalar arkadaşlar... opuyorumnanaktan
günaydın gülsu ve ege

Son düzenleme:
ben de mi tekrar tabloya girsem acaba
aslında derdim karın ve üst bacak yağlarını üst vücuduma omuz ve kol olarak geri kazanmak
of ya her şey mikemmeldi oysaaaa
bisikletle ani kilo vermiim diye spor sonrası öğünümü fazla abarttım herhalde
keşke 2 hafta daha kalori hesabıyla yeseydim, daha çok alırdım ama kaç aldığımı bilirdim en azından

gnydn kızlar egecım gecmı solsun cnm
kızlar bende 500gr. fazla gorundum bu sabah 65,5 olmusum anlıcanız
kahvaltımı yapmadım henuz cocukları beklıyorum uyansınlar dıye ama dur demek lazım gıbı geldı bana
domates salatalık dusunuyorum bakalım peynır zeytın falan
gecmıse yetısemıyorum cok hızlısınız cunku

kızlar bişey sorcam ama gülmeyin.siz yazdığınız mesajdan sonra gelen mesajları görmek için sayfada kalıyormusunuz yoksa önceki sayfalardan birine gidip son sayfaya tekrar mı geliyorsunuz?

olsun tartılsaydın keşke sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

o zaman aynı yazıyorum tabloya aklinialirimsmile aklinialirimsmile

evet Nafcım aynı yaz arkadaşım...
zaten 2 gün öneki kilom 63...
bişeyde yapmadımki daha...
homini gırtlak yiyom hala....

,

erzak konusunda bende sana katılıyorum canım bir türlü çözüm bulamadılar insanlar birbirini eziyo yardım alabilmek için mafoldumben

yok tatlım olurmu öyle şey derdini anlatmayan derman bulamazmış opuyorumnanaktan dengeli kilo almakta çok zor bişey umarım düzene sokabilirsin canım kaydirigubbakcemile5

istersen alalım seni listeye yada bir hafta eski düzeninde beslen haftaya cuma yine bakalım aynı devam ediyorsa o zaman listeye girersin canım sen nasıl istersen yani olumunekankayizsmile

kızlar bişey sorcam ama gülmeyin.siz yazdığınız mesajdan sonra gelen mesajları görmek için sayfada kalıyormusunuz yoksa önceki sayfalardan birine gidip son sayfaya tekrar mı geliyorsunuz?

sayfa atlarsa geçmişe dönmen lazım arada gelen mesajları okumak için

ben çıkıyorum kızlar tabloya bakıcam ama

genel bi motivasyon düşüklüğü mü var ne bayanssulusmile
silkelenmek lazım biraz..
ben de biraz pilatese başlıcam
bir de az yiyenler gerçekten çok az yiyor metabolizma hızınız düşer sonra normale döndüğünüzde aynı porsiyonla hızlı kilo alırsınızzz bilmiyorumkismile
hele ramazanda ara öğün olayı da yok haliyle

öptümm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…