- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #14.381
ya ben yarım kilo almışım
52.1 olmuşum
52'yken de mutluydum sonra 51.5'a düştüm ama giden 500 gr'ın çoğu üst vücuttandı maalesef.. şimdi gelen 500 gr ise karın ve üst bacaklara yerleşmiş boshayallersmile biraz daha uğraşıcaz galiba.. en baştan hep 52 kalsaydım keşke çünkü o zaman karın ve bacaklarım daha inceydi.. ya bi de bisiklete çok yatkın bi vücut yapım var.. sadece 4 kez bindim ama galiba o da üst bacaklarımı şişirdi :sinifsinif: öyle olunca da kot bulamıyorum.. her yeri oluyor baldırlar sığmıyor.. bir sordun bin ah işittin :hulya: neyse çözücez artık bi şekilde inşallah sempatiksalakcinni
günaydın gülsu ve ege
özgecim kızacaksın ama poposu beli tam olanlar baldırlarımdan geçmiyo bisiklete bindiğim zamanolala sen 52 kg yla kot bulamıyorsan ben ne yapayım
gnydn kızlar egecım gecmı solsun cnm
kızlar bende 500gr. fazla gorundum bu sabah 65,5 olmusum anlıcanız
kahvaltımı yapmadım henuz cocukları beklıyorum uyansınlar dıye ama dur demek lazım gıbı geldı bana
domates salatalık dusunuyorum bakalım peynır zeytın falan
gecmıse yetısemıyorum cok hızlısınız cunku
kızlar bişey sorcam ama gülmeyin.siz yazdığınız mesajdan sonra gelen mesajları görmek için sayfada kalıyormusunuz yoksa önceki sayfalardan birine gidip son sayfaya tekrar mı geliyorsunuz?
evet Nafcım aynı yaz arkadaşım...
zaten 2 gün öneki kilom 63...
bişeyde yapmadımki daha...
homini gırtlak yiyom hala....
ramazan başlayalı 3 gn oldu ama hepimiz kilo almışız mafoldumben
sayfa atlarsa geçmişe dönmen lazım arada gelen mesajları okumak için
ben çıkıyorum kızlar tabloya bakıcam ama
genel bi motivasyon düşüklüğü mü var ne bayanssulusmile
silkelenmek lazım biraz..
ben de biraz pilatese başlıcam
bir de az yiyenler gerçekten çok az yiyor metabolizma hızınız düşer sonra normale döndüğünüzde aynı porsiyonla hızlı kilo alırsınızzz bilmiyorumkismile
hele ramazanda ara öğün olayı da yok haliyle
öptümm opuyorumnanaktan
günaydın canım.kız allah iyiliğini versin:roflol::roflol:.500 gr.ın nerden gidip nereye yerleştiğini nasıl anladın.500 gr.bu ya 0.5 kg.cık.ben tartıya çıkmasam anlamam bile 500 gr.değişikliği sen bide yerini tayin ediyorsun.
olala sen 52 kg yla kot bulamıyorsan ben ne yapayım
ege 500 gr mı bırak ben 1-2 kg anlamıyorum :roflol:
günaydın canım.kız allah iyiliğini versin:roflol::roflol:.500 gr.ın nerden gidip nereye yerleştiğini nasıl anladın.500 gr.bu ya 0.5 kg.cık.ben tartıya çıkmasam anlamam bile 500 gr.değişikliği sen bide yerini tayin ediyorsun.
ege 500 gr mı bırak ben 1-2 kg anlamıyorum :roflol:
günaydınlar herkese. bende geçen bildirimde 82,800 düm bu gün 82,500 çıktım gide gide 300 gr gitmiş çok moralim bozuk valla. bu arada bir arkadaş yeni mesajları nasıl görüyoruz demiş eski sayfaya gitmeye gerek yok canım aynı sayfadayken F5 yaparsan sayfayı yeniler yeni mesajlarıda görürsün..
günaydınlar herkese. bende geçen bildirimde 82,800 düm bu gün 82,500 çıktım gide gide 300 gr gitmiş çok moralim bozuk valla. bu arada bir arkadaş yeni mesajları nasıl görüyoruz demiş eski sayfaya gitmeye gerek yok canım aynı sayfadayken F5 yaparsan sayfayı yeniler yeni mesajlarıda görürsün..
özgecim kızacaksın ama poposu beli tam olanlar baldırlarımdan geçmiyo bisiklete bindiğim zaman
baldırlarımdan geçenler de şalvar gibi oluyo
öyle abes bi durum
özel imalat lazım ama bisiklete binmezsem problem olmuyo
ben de çok seviyorum binmeden edemiyorum
diyette ağır gelmesin diye hiç binmemiştim
nası kilo aldın ki anlamadım ben?iftarda mı çok abartıyorsun?? ya da gerçekten su da olabilir??
tatile gitmeden önce çok motiveydin tatil dönüşü motivasyonun düştü biraz ama geçer bu dönem de.. opuyorumnanaktan
özgeee sayfaya ilk sen geldin daha kilo bildirimini görmedim bebeğim aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
aaaaaaaaaaa görmedin miii:roflol::roflol::roflol:
görmedim tabiiisöyle bakalım kaç olmuşsun sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
açıklıyorumm mafoldumben
71,50 :kedi:eyvahedigeldismile
özgee üzülme önümüzdeki hafta telafi edersin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?