Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

günaydın canım.kız allah iyiliğini versin:roflol::roflol:.500 gr.ın nerden gidip nereye yerleştiğini nasıl anladın.500 gr.bu ya 0.5 kg.cık.ben tartıya çıkmasam anlamam bile 500 gr.değişikliği sen bide yerini tayin ediyorsun.

olala sen 52 kg yla kot bulamıyorsan ben ne yapayım
özgecim kızacaksın ama poposu beli tam olanlar baldırlarımdan geçmiyo bisiklete bindiğim zaman
baldırlarımdan geçenler de şalvar gibi oluyo
öyle abes bi durum
özel imalat lazım ama bisiklete binmezsem problem olmuyo
ben de çok seviyorum binmeden edemiyorum
diyette ağır gelmesin diye hiç binmemiştim
nası kilo aldın ki anlamadım ben?iftarda mı çok abartıyorsun?? ya da gerçekten su da olabilir??
tatile gitmeden önce çok motiveydin tatil dönüşü motivasyonun düştü biraz ama geçer bu dönem de.. opuyorumnanaktan

günaydın canım tamam yazdımm opuyorumnanaktan

kızlar bişey sorcam ama gülmeyin.siz yazdığınız mesajdan sonra gelen mesajları görmek için sayfada kalıyormusunuz yoksa önceki sayfalardan birine gidip son sayfaya tekrar mı geliyorsunuz?

ben sayfayı yeniliyorum F5 yapıyorum canım olumunekankayizsmile son yazdığım mesajı göremezsem bir önceki sayfaya dönüyorum opuyorumnanaktan

evet Nafcım aynı yaz arkadaşım...
zaten 2 gün öneki kilom 63...
bişeyde yapmadımki daha...
homini gırtlak yiyom hala....

tmm canım yazdım opuyorumnanaktan

ramazan başlayalı 3 gn oldu ama hepimiz kilo almışız mafoldumben

herkes çok az yiyor da o yüzden bence lmaz:

gülegüle canımm opuyorumnanaktan

:roflol: :roflol: :roflol:

kotumun üstü hafif bollaşmışken şimdi tayt gibi oldu 55li kilolardakinden bile dar geliyorr anlamamam imkansızz anlayacağınızz kaydirigubbakcemile2

hele bu sıcaklarda yapışık kot hiç çekilmiyo

günaydınlar herkese. bende geçen bildirimde 82,800 düm bu gün 82,500 çıktım gide gide 300 gr gitmiş çok moralim bozuk valla. bu arada bir arkadaş yeni mesajları nasıl görüyoruz demiş eski sayfaya gitmeye gerek yok canım aynı sayfadayken F5 yaparsan sayfayı yeniler yeni mesajlarıda görürsün..

günaydın neşecim tmm kaydediyorum kilonu cnm kaydirigubbakcemile5

özgeee sayfaya ilk sen geldin daha kilo bildirimini görmedim bebeğim aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

teşekkürleropuyorumnanaktan

ya canım yediklerime dikkat ediyorum ama neden böyle oldu anlamadım ohaoldumsmile

neşe sen en azından kg vermişsin ben bide almışım bunu düşün mutlu ol bence :hulya:

kızlar mali müşavirimiz geldi çıkmak zorundayım yine gelicem öptüm bu arada gelen arkadaşlarımız kilo bildiriminde bulunurlarsa sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…