Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

:)))) ey gıdı gunler eyyy okul yıllarım aklıma gelı unıverste gece yolculuk sabah okul sıranınustunde uyku ne keyıflı olurdu o uyku beeee2dakka uyusan bıle saatlere bedldı

ıyı uykular cnm

;

herkese günaydın gün öğle oldu ama olsun kilomu bildiriyorum sok sok sok benim için tabiki nerdeyse bir aydır gram bile oynamazken 57.8 gram cıktım ay bi sevindim bi sevindim anlatamam

üfffff yaaaaaaaaa :sinifsinif:

olsun kuşumm bu hafta verirsin inşallah opuyorumnanaktan

naf canim kilo bildirimimi yapiyorum 62 kiloyum hala bir degisiklik yok bu hafta...

tmm canım kaydettim opuyorumnanaktan

kızlar ben biraz masaya kafamı koyup uyuyacağım

ohhhh kebapp kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

herkese günaydın gün öğle oldu ama olsun kilomu bildiriyorum sok sok sok benim için tabiki nerdeyse bir aydır gram bile oynamazken 57.8 gram cıktım ay bi sevindim bi sevindim anlatamam

yaniii 1 kilo 200 gr vermişsinnnn doğrumu canım sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni opuyorumnanaktan

kilo bildirimi yapmamış görünen arkadaşlarımız ;

melisdeniz
cigsel2010
oglak75
merve52
_kvsr_
eyllull

birde aramıza katıldıysa gulden2099

yaniii 1 kilo 200 gr vermişsinnnn doğrumu canım sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni opuyorumnanaktan[/QUOTE]

evet valla iftardan 3-4 saat önce tartıldım 58 cıktı birde iftardan hemen önce tartıldım 57.8 çıktı inşallah vermişimdir diyecem ama belkide su kaybıdır bilmiyorum artık ama ben öyle görünce yinede cok sevindimsırnaşık şeykaydirigubbakcemile2:teytey::dance:

selam kızlar.sabahtan beri giremedim girdim girdim geçmişi okuyup çıktım yazamadım.kilom aynı nafcım.76,5.değişmemişim.geçen hafta sonu fazla kaçamak yapmıştım ve kilom fazla çıkmıştı.onu vermişim yani ama en son tartılgım kilomla aynı.

çok sevindim canım kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

selam mervecim kaydettim cnm kaydirigubbakcemile2

akşam ki iftar menüm:
1 kase mercimek çorbası,6-7 kaşık trlü ve kola(ekmek yok)sonra yarım saat yürüyüş yarım saat egzersiz ve mekik.
sahur menüm:yarımşar domates salatalık,2 kk beyaz peynir,eti ekbettenin tüzlu kurabiyeleri çıkmış yeni lokmalıkla minnacıklar.ondan 3-4 tane yedim ve çay.

bu akşamki iftar menümde domates çorbası,nohut ve belki çok canım çekerse 2-3 kaşık bulgur pilavı(ama belki)yarın net olarak yazarım ne yediğimi.

mervecim ekmek yemiyorsun ama vücudunun ihtiyacı olduğunu düşünüyorum ben onun dışında güzel bence kaydirigubbakcemile5 akşama ekmek yemiyceksen bari pilavdan ye canım kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…