- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #14.421
bunu nasıl yapıstırcam cnm dırek hazır yollamıssn sao l ama yaoıstıramıyorum
evet cnm ben pek yemiyorum ekmek binde bir yani.bulgur hastasıyım ya dayanamam yerim 2-3 kaşık.mervecim ekmek yemiyorsun ama vücudunun ihtiyacı olduğunu düşünüyorum ben onun dışında güzel bence kaydirigubbakcemile5 akşama ekmek yemiyceksen bari pilavdan ye canım kaydirigubbakcemile2
bunu nasıl yapıstırcam cnm dırek hazır yollamıssn sao l ama yaoıstıramıyorum
sabahla oğlen bırlestıgı ıcın oglen olmıcak artık meyve yencek aralarda aksama kadar
sbh:bır dılım ekmek az peynır salatalık domates 3catal da yum.lı patates
tesekkürler canım insallahasyacım tebrıkler darısı basımıza ınsallah
mervecim ekmek yemiyorsun ama vücudunun ihtiyacı olduğunu düşünüyorum ben onun dışında güzel bence kaydirigubbakcemile5 akşama ekmek yemiyceksen bari pilavdan ye canım kaydirigubbakcemile2
sağdan sola işaretle sağ tuş kopyala de sonra kullanıcı paneline de sağ tuş yapıştır de canım :hulya:
bence akşam yemeği için saat 8 çok geç.en geç 6.30-bilemedin enn kötü ihtimal saat 7 de yenmiş olmalı
cnm benım olmadı formata uygun deıl dıyor((
çok tatlısın nafcım teşekkürler opuyorumnanaktan
--------BAŞLANGIÇ KİLO------ŞİMDİKİ KİLO---------HEDEF KİLO
NaF-------------73-------------------------68.5--------------------------60-----500 gr verdi
oyelken------79.7-----------------------71.5--------------------------65-----800 grcık almış
neseli45------85.9-----------------------82.5-------------------------68-----300 gr verdi
melisdeniz--- -------------------------- 62----------------------------60-----Henüz bildirim yapmadı
Cigsel2010--71.6-----------------------72.1-------------------------63-----Henüz bildirim yapmadı
mehay--------68--------------------------62----------------------------55-----Kilosunu korumuş
oglak75-------64------------------------- 63---------------------------58-----Henüz bildirim yapmadı
nazlıbahar--71--------------------------65.5-------------------------62-----500 gr almış
merve52------96-------------------------76,5-------------------------65-----Kilosunu korumuş
Ggulsu--------63--------------------------63 --------------------------57-----Kilosunu korumuş
asya27--------64--------------------------57.8------------------------50------1.200 gr verdi
ege1979------97.2-----------------------92---------------------------85------Kilosunu korumuş
_kvsr_---------66--------------------------63---------------------------55------Henüz bildirim yapmadı
eyllull---------52------------------------- ------------------------------48------Henüz bildirim yapmadı
ONUR KONUKLARIMIZ
olala
tinkerbell2:asigim: :asigim:
kızlar allahaşkına daha dengeli ve biraz daha fazla yiyin.. ve mümkünse düzenli yürüyüş yapın.. yok mümkün değilse haftada bir-2 yarımşar saat yapmaya çalışın.. ve yine her ana öğün mümkün olduğunca sebze, az karbonhidrat, protein alın ve de yağı sakın sıfırlamayın.. 2 ara öğünü de atlamayın az meyva alın..o kadar az yiyorsunuz ki bu kadar azla vücut savunmaya geçer kitler kendini.. :hulya:
oruç tutan arkadaşlar daha da çok dikkat etmeli...
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kızlar allahaşkına daha dengeli ve biraz daha fazla yiyin.. ve mümkünse düzenli yürüyüş yapın.. yok mümkün değilse haftada bir-2 yarımşar saat yapmaya çalışın.. ve yine her ana öğün mümkün olduğunca sebze, az karbonhidrat, protein alın ve de yağı sakın sıfırlamayın.. 2 ara öğünü de atlamayın az meyva alın..o kadar az yiyorsunuz ki bu kadar azla vücut savunmaya geçer kitler kendini.. :hulya:
oruç tutan arkadaşlar daha da çok dikkat etmeli...
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
sabah 45 dk esneme yaptım, pilates bandıyla kol ve omuz çalıştım ve karın hareketleri yaptım..
mervecim doğru havalar çok sıcak ama gerekirse zorla yemek lazım çünkü günde 1200 kalorinin altına düşmemek lazım.. sizin saydıklarınız 1000 kalori yapmıyor ve bu vücut için çok zararlı..haklısın canım da olmuyo işte.ian oruçlu deilken daha fazla yerdik biz ya.ama oturunca önce 3-4 bardak suyu çiyorum çorbaya bile yer kalmıyo ama zar zor yiyorum geceye doğruda meyve yiyorum sahurda tok oluyorum inan açlık hiç hissetmiyorum hep tıka basa dolu gibiyim.
canım bi pilates bandıyla sadece 15 dk bile çalışabilirsin üstelik her yerde.. yani taşıması çok kolay 100 gr bile değil ve hareketler kesinlikle çok kolay.. bant elastik bişi tanesi 15 tl..o senin tatlılığın cnm :kedi:
vayy süperr zemuszemus keşke evde olsam yaaa en azından şöyle birkaç ayy süper olurdu aklinialirimsmile aklinialirimsmile
ben de tebrik ederimmkılo veren ve kılosunu koruyan arkadaları tebrık edıorum bsarılarının devamını dılıyorum
bu arada bugün lys tercih sonuçları acıklandı 10 yıl sonra cok istediğim bişey oldu bende artık üniversiteliyim açıköğretimde olsa okumak istiyodum yeniden kamu yönetimi okuyacam insallah evde bu işi becerebilirim
mervecim doğru havalar çok sıcak ama gerekirse zorla yemek lazım çünkü günde 1200 kalorinin altına düşmemek lazım.. sizin saydıklarınız 1000 kalori yapmıyor ve bu vücut için çok zararlı..
canım bi pilates bandıyla sadece 15 dk bile çalışabilirsin üstelik her yerde.. yani taşıması çok kolay 100 gr bile değil ve hareketler kesinlikle çok kolay.. bant elastik bişi tanesi 15 tl..
ben de tebrik ederimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?