- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #14.441
tebrik ederim canımm hayırlısı inşallah kaydirigubbakcemile5
tesekkür ederim nafcım
çok haklısın canım tek sen tatile çıkamadınn bilmiyorumkismiletebrik ederim canımm hayırlısı inşallah kaydirigubbakcemile5
evet araştırmıştım bir ara pilates bandını,topunu filanbelki bahane üretiyorum ama akşam eve gittim mi pestilim çıkmış oluyor. Yemek hazırla,kaldır filan saat zaten 10 çaydı meyveydi 11 sonra da uykum geliyo hopp yatıyorum
acaba alıpta şirkete filan mı getirsem patron gittimi 10 dk 15 dk yaparım bişeyler kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
yok yok benimmm tatile ihtiyacım varrrrr :sinifsinif: :sinifsinif:
tebrik ederim canım bence başarabilirsin başlarda zor gelirse sakın pes etme adaptasyon süresi her şeyde olduğu gibi en zor dönem.. yeter ki istebu arada bugün lys tercih sonuçları acıklandı 10 yıl sonra cok istediğim bişey oldu bende artık üniversiteliyim açıköğretimde olsa okumak istiyodum yeniden kamu yönetimi okuyacam insallah evde bu işi becerebilirim
yaniii 1 kilo 200 gr vermişsinnnn doğrumu canım sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni opuyorumnanaktan
sabah 45 dk esneme yaptım, pilates bandıyla kol ve omuz çalıştım ve karın hareketleri yaptım..
bu arada bugün lys tercih sonuçları acıklandı 10 yıl sonra cok istediğim bişey oldu bende artık üniversiteliyim açıköğretimde olsa okumak istiyodum yeniden kamu yönetimi okuyacam insallah evde bu işi becerebilirim
kızlar uyku moduna aldım kendimiyazarım birazdan
yine :hulya:
kızlar ben şimdilik çıkyorum yine girerim görüsürüz aksam yemeğimi yapayım
kızlar ben çıkıyorum görüşmek üzeree
kendi yaptığınız moziak pastanın tarifini paylaşırsanız mutlaka yapıcamm
öptüm kocamann
bu arada bugün lys tercih sonuçları acıklandı 10 yıl sonra cok istediğim bişey oldu bende artık üniversiteliyim açıköğretimde olsa okumak istiyodum yeniden kamu yönetimi okuyacam insallah evde bu işi becerebilirim
naf'cım kilom aynı 63..ne almışım ne vermişimya..
--------BAŞLANGIÇ KİLO------ŞİMDİKİ KİLO---------HEDEF KİLO
NaF-------------73-------------------------68.5--------------------------60-----500 gr verdi
oyelken------79.7-----------------------71.5--------------------------65-----800 grcık almış
neseli45------85.9-----------------------82.5-------------------------68-----300 gr verdi
melisdeniz--- -------------------------- 62----------------------------60-----Henüz bildirim yapmadı
Cigsel2010--71.6-----------------------72.1-------------------------63-----Henüz bildirim yapmadı
mehay--------68--------------------------62----------------------------55-----Kilosunu korumuş
oglak75-------64------------------------- 63---------------------------58-----Henüz bildirim yapmadı
nazlıbahar--71--------------------------65.5-------------------------62-----500 grcık almış
merve52------96-------------------------76,5-------------------------65-----Kilosunu korumuş
Ggulsu--------63--------------------------63 --------------------------57-----Kilosunu korumuş
asya27--------64--------------------------57.8------------------------50------1.200 gr verdi
ege1979------97.2-----------------------92---------------------------85------Kilosunu korumuş
_kvsr_---------66--------------------------63---------------------------55------Henüz bildirim yapmadı
eyllull---------52------------------------- ------------------------------48------Henüz bildirim yapmadı
ONUR KONUKLARIMIZ
olala
tinkerbell2:asigim: :asigim:
:roflol::roflol:
92 kilonun yanına kilosunu korumuş yazdın ya ne deyim naf ben sana
çok tatlısın nafcım teşekkürler opuyorumnanaktan
kızlar allahaşkına daha dengeli ve biraz daha fazla yiyin.. ve mümkünse düzenli yürüyüş yapın.. yok mümkün değilse haftada bir-2 yarımşar saat yapmaya çalışın.. ve yine her ana öğün mümkün olduğunca sebze, az karbonhidrat, protein alın ve de yağı sakın sıfırlamayın.. 2 ara öğünü de atlamayın az meyva alın..o kadar az yiyorsunuz ki bu kadar azla vücut savunmaya geçer kitler kendini.. :hulya:
oruç tutan arkadaşlar daha da çok dikkat etmeli...
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
:roflol::roflol:
92 kilonun yanına kilosunu korumuş yazdın ya ne deyim naf ben sana
--------BAŞLANGIÇ KİLO------ŞİMDİKİ KİLO---------HEDEF KİLO
NaF-------------73-------------------------68.5--------------------------60-----500 gr verdi
oyelken------79.7-----------------------71.5--------------------------65-----800 grcık almış
neseli45------85.9-----------------------82.5-------------------------68-----300 gr verdi
melisdeniz--- -------------------------- 62----------------------------60-----Henüz bildirim yapmadı
Cigsel2010--71.6-----------------------72.1-------------------------63-----Henüz bildirim yapmadı
mehay--------68--------------------------62----------------------------55-----Kilosunu korumuş
oglak75-------64------------------------- 63---------------------------58-----Henüz bildirim yapmadı
nazlıbahar--71--------------------------65.5-------------------------62-----500 grcık almış
merve52------96-------------------------76,5-------------------------65-----Kilosunu korumuş
Ggulsu--------63--------------------------63 --------------------------57-----Kilosunu korumuş
asya27--------64--------------------------57.8------------------------50------1.200 gr verdi
ege1979------97.2-----------------------92---------------------------85------Kilosunu korumuş
_kvsr_---------66--------------------------63---------------------------55------Henüz bildirim yapmadı
eyllull---------52------------------------- ------------------------------48------Henüz bildirim yapmadı
ONUR KONUKLARIMIZ
olala
tinkerbell2:asigim: :asigim:
merhaba kızlar opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?