- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #14.461
oyyy mutfak halıısnı yuyıkadım gelım bı kosu hmen))))
motivasyon için çok tesekkürlertebrik ederim canım bence başarabilirsin başlarda zor gelirse sakın pes etme adaptasyon süresi her şeyde olduğu gibi en zor dönem.. yeter ki iste
çok tesekkür ederim:hooray:ayy canım benim çok sevindim senin adına.ilk yıl biraz zor oluyo gerçekten ama sakın pes etme dewamı gelir bi şekilde bende aöf işletme bölümü öğrencisiyim.senin için bu okul hayırlı olur inşallah.benim erkek kardeşimde tarih öğretmenliği kazandı :hooray:
herkes ilk yılın zor geçtiğini söylüyo bende okulu bırakalı 10 yıl oldu matematik felan hiç çakmıyorum ama hayırlısı kardesin adına da ben cok sevindim bende onu tebrik ediyorum benim erkek kardesimde girdi derece almasına rağmen o gitti de sinema radyo ve tv yi yazdı yönetmen olcakmısklava: bi söz dinletemedim valla neyse hayırlısı
tebrik ederim asyacım.
Kilo veren arkadaşları kutlarım alkisalkisalkis
Asya27 tebrik ederim çok çok iyi kilo vermişsin alkisalkisalkis
kızlar mozaik pastasına güvenen var mıı
bisküvi aldım valla 6 ay oldu güveneceğim tarif bulamadım
daha önce netten bi tarif denemiştim cıvık berbat bişi olmuştu
mozaik pastanızın tarifini benimle paylaşır mısınızzz
naf'cım kilom aynı 63..ne almışım ne vermişimya..
kızlar ben çıkıyorum görüşmek üzeree
kendi yaptığınız moziak pastanın tarifini paylaşırsanız mutlaka yapıcamm
öptüm kocamann
beni mı kıskandın :dilcikar:
:roflol::roflol:
92 kilonun yanına kilosunu korumuş yazdın ya ne deyim naf ben sana
:roflol::roflol::roflol::roflol:
bende nerdeyse 1 kg yakın almışım kg cık yazmış :roflol::roflol::roflol:
merhaba kızlar opuyorumnanaktan
bebeğim beni düzeeelllltttt 72.1 ile baslayıp 65e inicem inşallahhhh çizelgemi değiştimmmmm bu arada 72.lerdeyim((((((((((
Çok şekersin Nafcım :1hug:
Kilo veren arkadaşları kutlarım alkisalkisalkis
Asya27 tebrik ederim çok çok iyi kilo vermişsin alkisalkisalkis
aferin kız.ne özeniyorum sana bi bilsen.2 çocuk,biri küçük biri daha bebek,ev işi yemek çamaşır ütü temizlik.hemde buraya geliyosun helal valla.
kolay gelsin canım bu kadınların işi hiç bitmeyecek mi acaba
kolay gelsin canım :hulya:
canlarım merhaba,nasılsınız opuyorumnanaktan bugün misafirim var giremedim, yine hemen çıkmak zorundayım
kilo veren arkadaşları tebrik ederim, veremeyenlerde üzülmesin lütfen bünye oruca alışma döneminde olduğu için bocalıyor olabiliyor, haftaya herşey daha da netleşir olumunekankayizsmile
nafcım benim diyete başlama kilomu 51.2 olarak kaydet canım, o gün tok karın tartılmıştım 800 gr vermem imkansız bugün sabah aç tartılınca 51.2 geldim Şeniz
kızlar görüşmek üzere çıkmak zorundayım -tatlicadiarzu-
size iyi sohbetler bye bye :a015:
kızlar ben çıkıyorum.çarşıda uğramam gereken bir yer var sonrada oğluşumu alcam okuldan.herkese iyi akşamlar iyi iftarlaropuyorumnanaktan
kızlar bende cıkıyorum artıkın işleımı halledeyım gelırım su mutfagı duzene bı sokayım halısıa yok ya arık ıyıce karıstı :)))
ya ben fabrikalara davetiye göndermeye dalmışım
ne davetiyesi kız :kedi:
zow yani
mobilya endüstrisi iç tasarım aksesuar ve ekipmanları fuarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?