Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

tebrik ederim canım bence başarabilirsin başlarda zor gelirse sakın pes etme adaptasyon süresi her şeyde olduğu gibi en zor dönem.. yeter ki iste
motivasyon için çok tesekkürler
çok tesekkür ederim:hooray:

birinci benim sanırım

ben bilmiyorum canım üzgünüm :kedi:

naf'cım kilom aynı 63..ne almışım ne vermişimya..

tmm canım not alıyorum hemen

kızlar ben çıkıyorum görüşmek üzeree

kendi yaptığınız moziak pastanın tarifini paylaşırsanız mutlaka yapıcamm

öptüm kocamann

gülegüle tatlım opuyorumnanaktan

beni mı kıskandın :dilcikar:

evett kıskandım nolmuşşş :roflol: :roflol:

:roflol::roflol:
92 kilonun yanına kilosunu korumuş yazdın ya ne deyim naf ben sana

ama öyleeee korumuşsun almamışsın en azından

:roflol::roflol::roflol::roflol:
bende nerdeyse 1 kg yakın almışım kg cık yazmış :roflol::roflol::roflol:

cık ekiyle şirin gösteriyorum aklinialirimsmile aklinialirimsmile

merhaba kızlar opuyorumnanaktan

hoşgeldin canım opuyorumnanaktan

bebeğim beni düzeeelllltttt 72.1 ile baslayıp 65e inicem inşallahhhh çizelgemi değiştimmmmm bu arada 72.lerdeyim ((((((((((

tmm canım düzeltiyorum hemen :kedi:

Çok şekersin Nafcım :1hug:

Kilo veren arkadaşları kutlarım alkisalkisalkis

Asya27 tebrik ederim çok çok iyi kilo vermişsin alkisalkisalkis

o senin şekerliğin canım opuyorumnanaktan

--------BAŞLANGIÇ KİLO------ŞİMDİKİ KİLO---------HEDEF KİLO
NaF-------------73-------------------------68.5--------------------------60-----500 gr verdi
oyelken------79.7-----------------------71.5--------------------------65-----800 grcık almış
neseli45------85.9-----------------------82.5-------------------------68-----300 gr verdi
melisdeniz--- -------------------------- 62----------------------------60-----Henüz bildirim yapmadı
Cigsel2010--71.6-----------------------72.1-------------------------65-----Kilosunu korumuş
mehay--------68--------------------------62----------------------------55-----Kilosunu korumuş
oglak75-------64------------------------- 63---------------------------58-----Henüz bildirim yapmadı
nazlıbahar--71--------------------------65.5-------------------------62-----500 gr almış
merve52------96-------------------------76,5-------------------------65-----Kilosunu korumuş
Ggulsu--------63--------------------------63 --------------------------57-----Kilosunu korumuş
asya27--------64--------------------------57.8------------------------50------1.200 gr verdi
ege1979------97.2-----------------------92---------------------------85------Kilosunu korumuş
_kvsr_---------66--------------------------63---------------------------55------Kilosunu korumuş
eyllull---------52------------------------- ------------------------------48------Henüz bildirim yapmadı

ONUR KONUKLARIMIZ
olala
tinkerbell2
:asigim: :asigim:

Arkadaşlar henüz kilo bildiriminde bulunmayan arkadaşlarımız var yinede kupa törenini yapalım diyorsanız düzenleme yapayım hemen

canlarım merhaba,nasılsınız opuyorumnanaktan bugün misafirim var giremedim, yine hemen çıkmak zorundayım
kilo veren arkadaşları tebrik ederim, veremeyenlerde üzülmesin lütfen bünye oruca alışma döneminde olduğu için bocalıyor olabiliyor, haftaya herşey daha da netleşir olumunekankayizsmile

nafcım benim diyete başlama kilomu 51.2 olarak kaydet canım, o gün tok karın tartılmıştım 800 gr vermem imkansız bugün sabah aç tartılınca 51.2 geldim Şeniz

kızlar görüşmek üzere çıkmak zorundayım -tatlicadiarzu-
size iyi sohbetler bye bye :a015:

kızlar ben çıkıyorum.çarşıda uğramam gereken bir yer var sonrada oğluşumu alcam okuldan.herkese iyi akşamlar iyi iftarlaropuyorumnanaktan

aferin kız.ne özeniyorum sana bi bilsen.2 çocuk,biri küçük biri daha bebek,ev işi yemek çamaşır ütü temizlik.hemde buraya geliyosun helal valla.

ayy cnm napalım yetısmek <zorundayım walla buraya gelıyorum ama eskısı gıbı katılamıyorum ıste arada bı yazıyorum takıp etmeye calısıyorum sızlerı affınıza sıgınarak ıste....sımdıde mutfak gırdıd bırbırıne yemek faslına bslıcam sonra bıraz rahatlarım oglumun uyku saatı yaklasıyor o zamn dınlenırım bıraz )) alıstım ma arık ya bazen s mıs yaıyorum o zmn bosllukta hıssedıyorum kendımı cok :)))

kolay gelsin canım bu kadınların işi hiç bitmeyecek mi acaba

bıtmezzzz bence (((cok sol cnm

kolay gelsin canım :hulya:

saol nafcımmm

kızlar bende cıkıyorum artıkın işleımı halledeyım gelırım su mutfagı duzene bı sokayım halısıa yok ya arık ıyıce karıstı :)))

iyiyiz canım sende iyisin umarım zemuszemus zemuszemus

tamam tatlım değiştiriyorum şimdi bayanssulusmile

gülegüle canımmm kaydirigubbakcemile2

kızlar ben çıkıyorum.çarşıda uğramam gereken bir yer var sonrada oğluşumu alcam okuldan.herkese iyi akşamlar iyi iftarlaropuyorumnanaktan

gülegüle egecimm hayırlı iftarlar canım opuyorumnanaktan

--------BAŞLANGIÇ KİLO------ŞİMDİKİ KİLO---------HEDEF KİLO
NaF-------------73-------------------------68.5--------------------------60-----500 gr verdi
oyelken------79.7-----------------------71.5--------------------------65-----800 grcık almış
neseli45------85.9-----------------------82.5-------------------------68-----300 gr verdi
melisdeniz--- -------------------------- 62----------------------------60-----Henüz bildirim yapmadı
Cigsel2010--71.6-----------------------72.1-------------------------65-----Kilosunu korumuş
mehay--------68--------------------------62----------------------------55-----Kilosunu korumuş
oglak75-------64------------------------- 63---------------------------58-----Henüz bildirim yapmadı
nazlıbahar--71--------------------------65.5-------------------------62-----500 grcık almış
merve52------96-------------------------76,5-------------------------65-----Kilosunu korumuş
Ggulsu--------63--------------------------63 --------------------------57-----Kilosunu korumuş
asya27--------64--------------------------57.8------------------------50------1.200 gr verdi
ege1979------97.2-----------------------92---------------------------85------Kilosunu korumuş
_kvsr_---------66--------------------------63---------------------------55------Kilosunu korumuş
eyllull---------51.2-----------------------51.2-------------------------48------Kilosunu korumuş

ONUR KONUKLARIMIZ
olala
tinkerbell2
:asigim: :asigim:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…