Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

--------BAŞLANGIÇ KİLO------ŞİMDİKİ KİLO---------HEDEF KİLO
NaF-------------73-------------------------68.5--------------------------60-----500 gr verdi
oyelken------79.7-----------------------71.5--------------------------65-----800 grcık almış
neseli45------85.9-----------------------82.5-------------------------68-----300 gr verdi
melisdeniz--- -------------------------- 62----------------------------60-----Henüz bildirim yapmadı
Cigsel2010--71.6-----------------------72.1-------------------------65-----Kilosunu korumuş
mehay--------68--------------------------62----------------------------55-----Kilosunu korumuş
oglak75-------64------------------------- 63---------------------------58-----Henüz bildirim yapmadı
nazlıbahar--71--------------------------65.5-------------------------62-----500 grcık almış
merve52------96-------------------------76,5-------------------------65-----Kilosunu korumuş
Ggulsu--------63--------------------------63 --------------------------57-----Kilosunu korumuş
asya27--------64--------------------------57.8------------------------50------1.200 gr verdi
ege1979------97.2-----------------------92---------------------------85------Kilosunu korumuş
_kvsr_---------66--------------------------63---------------------------55------Kilosunu korumuş
eyllull---------51.2-----------------------51.2-------------------------48------Kilosunu korumuş

ONUR KONUKLARIMIZ
olala
tinkerbell2
:asigim: :asigim:

Evet arkadaşlar 13.08.2010 Cuma günü saat 17:00 itibari ile kilo bildirimi yapan arkadaşlarımızın sonuçlarını değerlendirirsek eğer ;

Günün Birincisi : asya27 ( 1.200 gr ile ) :hooray:
Günün İkincisi : NaF (500 gr ile) :hooray:
Günün Üçüncüsü : neseli45 ( 300 gr ile ) :hooray:

Kupa alan arkadaşlarımızı tebrik ederim olumunekankayizsmile

Kilosunu koruyan arkadaşlar eminim haftaya kupalar sizlere gelecek olumunekankayizsmile

Veee kilo alan arkadaşlar eminim haftaya en azından eski kilolarınıza geri dönmüş olacaksınız olumunekankayizsmile

Beraber nice kupalara opuyorumnanaktan nice sevgi,saygı dolu paylaşımlara opuyorumnanaktan

oooooooooooooooooo çok güzel olmuş hele de ben birinciyim:hooray::lepi: harika harika ellerine sağlıkyerimsenibenyerimseniben

ay ayy liste çok güzeş olmuş eline koluna sağlık kuzuummm.
bende yemeklerimi hallettim.canım hiçbişey istemiyo ya.dolaptaki koladan başka bişey görmüyo gözüm.neyse 2 bardağı geçmemeye çalışcam söz.

rica ederim tatlım opuyorumnanaktan

sen kolayı çok kaçırsanda ekmek yerine geçiyodur bence ama yinede dikkat et tmm mı olumunekankayizsmile

nafım ellerine sağlık

rica ederim kuşumm opuyorumnanaktan

iyi akşamlar arkadaşlar kendinize iyi bakın
ben yarın giremeyebilirim nete çok yazışmayın heee

iyi akşamlar tatlım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ben yarın tam gaz burdayım inşallahh aklinialirimsmile aklinialirimsmile

kızlarrrrrrrr bende çıkıyorum mesai bitti çok şükür

şimdi facebookta gördüm şöyle yazıyodu

Hayalim 4 kelime

İstanbul için iftar vakti :roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…