Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

motivasyon için çok tesekkürler

çok tesekkür ederim:hooray:

birinci benim sanırım
asyacım seni ayrıca tebrik ederimmm

eline sağlık nafcım
kilo veren herkesi kutlarımm

sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

naf canim kilo bildirimimi yapiyorum 62 kiloyum hala bir degisiklik yok bu hafta...

kilo bildirimi yapmamış görünen arkadaşlarımız ;

melisdeniz
cigsel2010
oglak75
merve52
_kvsr_
eyllull

birde aramıza katıldıysa gulden2099

nafxımm selam canımm kilom 62:)yanii aynıııııııkaydirigubbakcemile2
kızlar muhteşem mozaik pasta yapan yok muuuu
tarifinizi bekliyorumm unutmayınn

bende var yazarım begenirsen yaprsın olalakaydirigubbakcemile5

Malzemeler:
4 küçük paket petibör bisküvi
yarımpaketeritilmiş margarin
1 adet yumurta
yarım su bardağı süt
yarımsu bardağı toz şeker
kakao, hindistan cevizi
Hazırlanışı:
Bisküvileri kırarak küçük parçalara ayırın fakat ufalama, Eritilmiş margarin ve sütü birleştirin ve şekeri içine karıştırın. Daha sonra bu karışımı bisküvi parçalarının üzerine dökün. Yumurtayı ve kakaoyu da ekledikten sonra tüm malzemeyi karıştırın.İsteğinize göre içine fındık,ceviz de ekleyebilirsiniz. Daha sonra malzemeyi birleştirip elinizle rulo şekli verin. Son olarak hindistan cevizine bulayın ve poşete sarın. Buzlukta 1-2 saat buzdolabında beklett...ben böyle yaaprımm

Son düzenleme:
kızlar bugünkü iftar menüm yine çorba,1dilim kepek ekmek ve salataydı ardındanda 1dilim karpuz..yemekten sonrada yarım saat yürüyüş yaptım.kaydirigubbakcemile2.
azmı yediklerim bilmiyorum ama çekirdekte yiyorum yemekten sonra yada kraker bisküvi falan oyüzden bilemiyorum..

çok az bence tansiyonun felen düşer az yemekte kilo vermek anlamına gelmezkii..çünküü bu seferde vüücd açlık var sinyaline girioo depoluyor malesef..sebze yemelerine agırlık ver bencee:hulya:

çok az bence tansiyonun felen düşer az yemekte kilo vermek anlamına gelmezkii..çünküü bu seferde vüücd açlık var sinyaline girioo depoluyor malesef..sebze yemelerine agırlık ver bencee:hulya:

canım çorbayı yedikten sonra inanılmaz bi ağrı başlıyo midemde 3 gündür;(..oyüzdende yiyemiyorum..

asyacım seni ayrıca tebrik ederimmm

eline sağlık nafcım
kilo veren herkesi kutlarımm

sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

rica ederim olalacım opuyorumnanaktan

kızlar muhteşem mozaik pasta yapan yok muuuu
tarifinizi bekliyorumm unutmayınn

ben bilmiyorum ama bak melis biliyomuş canım kaydirigubbakcemile5

nafxımm selam canımm kilom 62:)yanii aynıııııııkaydirigubbakcemile2

bende var yazarım begenirsen yaprsın olalakaydirigubbakcemile5

tmm canım kaydediyorum zemuszemus

yediklerin banada az geldi kevsercim en azından birkaç kaşık sebze yemeği yesen iyi olur zemuszemus zemuszemus

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr zemuszemus zemuszemus

bugün tatil günü tabi yatın ohhh misss aklinialirimsmile aklinialirimsmile

akşam tost ve ayran yedim sempatiksalakcinni

sabah bir tane patatesli poğaça yedim sempatiksalakcinni

1 saat bisiklet + yarım saat yürüdüm zemuszemus zemuszemus

günaydın kızlar bu gün oruc değilim malum günümdeyim sabah kahvaltıda 1 tane pohaca ve limonata iiçtim
kimseciklerde yok burda nafın da dediği gibi hekes uyuyo galiba........

günaydın kızlar bu gün oruc değilim malum günümdeyim sabah kahvaltıda 1 tane pohaca ve limonata iiçtim
kimseciklerde yok burda nafın da dediği gibi hekes uyuyo galiba........

günaydın cnm afiyet olsun zemuszemus zemuszemus

evettt herkes uykusunda maşallah :dilcikar: :dilcikar:

kizlar bende dunden beri malum gunumdeyim oruc degilim..ya ben oruc tutmayinca dahami cok yiyorum ne??dun yine abarttimda abarttim..abur cuburlari goturdum yine orucluyken iftardan sonra istemiyor canim bu kadar..bu malum donemlerde bu tatli istegim zirve yapiyor inanilmaz saldiriyorum tatlilara....
ben sabah 1 kase kellogs k yedim
oglene 2 dilim ekmek ve kalvaltilik biseyler yerim
aksamada 4-5 kasik kiymali muhlama 1 tabak salata 1 dilim ekmek...

mehayım aynen katılıyorum sana bend eole oldum walla

bu arada cızelgem yıne olmuyor bıer turlu kafayı yıcem ya

canim cizelgeyi yapip kullanici panalinden profil ayarlarina giripte yapmayi denesen o zaman olur belki??yada istersen ozelden sifreni ver ben senin adina girip yapayim sonra istersen sifreni degistirirsin...guvenirsen tabi...:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…