- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #14.501
asyacım seni ayrıca tebrik ederimmmmotivasyon için çok tesekkürler
çok tesekkür ederim:hooray:
birinci benim sanırım
eline sağlık nafcım
--------BAŞLANGIÇ KİLO------ŞİMDİKİ KİLO---------HEDEF KİLO
NaF-------------73-------------------------68.5--------------------------60-----500 gr verdi
oyelken------79.7-----------------------71.5--------------------------65-----800 grcık almış
neseli45------85.9-----------------------82.5-------------------------68-----300 gr verdi
melisdeniz--- -------------------------- 62----------------------------60-----Henüz bildirim yapmadı
Cigsel2010--71.6-----------------------72.1-------------------------65-----Kilosunu korumuş
mehay--------68--------------------------62----------------------------55-----Kilosunu korumuş
oglak75-------64------------------------- 63---------------------------58-----Henüz bildirim yapmadı
nazlıbahar--71--------------------------65.5-------------------------62-----500 grcık almış
merve52------96-------------------------76,5-------------------------65-----Kilosunu korumuş
Ggulsu--------63--------------------------63 --------------------------57-----Kilosunu korumuş
asya27--------64--------------------------57.8------------------------50------1.200 gr verdi
ege1979------97.2-----------------------92---------------------------85------Kilosunu korumuş
_kvsr_---------66--------------------------63---------------------------55------Kilosunu korumuş
eyllull---------51.2-----------------------51.2-------------------------48------Kilosunu korumuş
ONUR KONUKLARIMIZ
olala
tinkerbell2:asigim: :asigim:
Evet arkadaşlar 13.08.2010 Cuma günü saat 17:00 itibari ile kilo bildirimi yapan arkadaşlarımızın sonuçlarını değerlendirirsek eğer ;
Günün Birincisi : asya27 ( 1.200 gr ile ) :hooray:
Günün İkincisi : NaF (500 gr ile) :hooray:
Günün Üçüncüsü : neseli45 ( 300 gr ile ) :hooray:
Kupa alan arkadaşlarımızı tebrik ederim olumunekankayizsmile
Kilosunu koruyan arkadaşlar eminim haftaya kupalar sizlere gelecek olumunekankayizsmile
Veee kilo alan arkadaşlar eminim haftaya en azından eski kilolarınıza geri dönmüş olacaksınız olumunekankayizsmile
Beraber nice kupalara opuyorumnanaktan nice sevgi,saygı dolu paylaşımlara opuyorumnanaktan
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinniiyi akşamlar tatlım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ben yarın tam gaz burdayım inşallahh aklinialirimsmile aklinialirimsmile
kızlarrrrrrrr bende çıkıyorum mesai bitti çok şükür
şimdi facebookta gördüm şöyle yazıyodu
Hayalim 4 kelime
İstanbul için iftar vakti :roflol::roflol::roflol::roflol:
naf canim kilo bildirimimi yapiyorum 62 kiloyum hala bir degisiklik yok bu hafta...
kilo bildirimi yapmamış görünen arkadaşlarımız ;
melisdeniz
cigsel2010
oglak75
merve52
_kvsr_
eyllull
birde aramıza katıldıysa gulden2099
kızlar muhteşem mozaik pasta yapan yok muuuu
tarifinizi bekliyorumm unutmayınn
kızlar bugünkü iftar menüm yine çorba,1dilim kepek ekmek ve salataydı ardındanda 1dilim karpuz..yemekten sonrada yarım saat yürüyüş yaptım.kaydirigubbakcemile2.
azmı yediklerim bilmiyorum ama çekirdekte yiyorum yemekten sonra yada kraker bisküvi falan oyüzden bilemiyorum..
çok az bence tansiyonun felen düşer az yemekte kilo vermek anlamına gelmezkii..çünküü bu seferde vüücd açlık var sinyaline girioo depoluyor malesef..sebze yemelerine agırlık ver bencee:hulya:
asyacım seni ayrıca tebrik ederimmm
eline sağlık nafcım
kilo veren herkesi kutlarımm
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
kızlar muhteşem mozaik pasta yapan yok muuuu
tarifinizi bekliyorumm unutmayınn
nafxımm selam canımm kilom 62:)yanii aynıııııııkaydirigubbakcemile2
bende var yazarım begenirsen yaprsın olalakaydirigubbakcemile5
kızlar bugünkü iftar menüm yine çorba,1dilim kepek ekmek ve salataydı ardındanda 1dilim karpuz..yemekten sonrada yarım saat yürüyüş yaptım.kaydirigubbakcemile2.
azmı yediklerim bilmiyorum ama çekirdekte yiyorum yemekten sonra yada kraker bisküvi falan oyüzden bilemiyorum..
günaydın kızlar bu gün oruc değilim malum günümdeyim sabah kahvaltıda 1 tane pohaca ve limonata iiçtim
kimseciklerde yok burda nafın da dediği gibi hekes uyuyo galiba........
sana hafta sonu yokmu nafcım
yok canım saat 17:00 de bitiyo işim :sinifsinif:
mehayım aynen katılıyorum sana bend eole oldum walla
bu arada cızelgem yıne olmuyor bıer turlu kafayı yıcem ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?