- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #14.521
gnydn kızlar
bende sbh:tost yedım
oğlene :yesıl mercımek dusunuyorum
aksama bılmıyorum henuz karar vermedım
kolay gelsin sana canım:teselli:
kizlar bende dunden beri malum gunumdeyim oruc degilim..ya ben oruc tutmayinca dahami cok yiyorum ne??dun yine abarttimda abarttim..abur cuburlari goturdum yine orucluyken iftardan sonra istemiyor canim bu kadar..bu malum donemlerde bu tatli istegim zirve yapiyor inanilmaz saldiriyorum tatlilara....
ben sabah 1 kase kellogs k yedim
oglene 2 dilim ekmek ve kalvaltilik biseyler yerim
aksamada 4-5 kasik kiymali muhlama 1 tabak salata 1 dilim ekmek...
mehayım aynen katılıyorum sana bend eole oldum walla
bu arada cızelgem yıne olmuyor bıer turlu kafayı yıcem ya
selam kızlar ben geldim.nasılsınız
bu arada kızlar gamze kardesını uyutmus slallayarak bende hemen mutfaga gırıseyım halledeyım yrn ewde hıc yokuz bugunden herseyı halletmem lazım toz falan alıcam bgn
kızlar dünkü iftar ve sahur menümü yazıyorum hemen
dün geceki iftar menüm:domates çorbası,6-7 kaşık nohut ve 2 kaşık bulgur pilavı,kola.
saat 23:00-00:00 arası çay ve yanında ince bi dilim pasta(kardeşimin ünv kazanması şerefine),2 tane yağsız sigara böreği
bunları yediğim için sahura kalkmadım.sadece su içtim.
bu akşam daha belli deil.
slm hoşgeldinselam kızlar ben geldim.nasılsınız
kızlar dünkü iftar ve sahur menümü yazıyorum hemen
dün geceki iftar menüm:domates çorbası,6-7 kaşık nohut ve 2 kaşık bulgur pilavı,kola.
saat 23:00-00:00 arası çay ve yanında ince bi dilim pasta(kardeşimin ünv kazanması şerefine),2 tane yağsız sigara böreği
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın opuyorumnanaktan
iyiyim canım teşekkürler Şeniz
tmm canım kolay gelsin sanaopuyorumnanaktan
iftar menüsünü beğendimm olumunekankayizsmile ama sahura kalkmamışsın olmamışşşlmaz: lmaz: metabolizman çökecek canım yakında azda olsa bişeyler yemen lazım bence boshayallersmile
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın opuyorumnanaktan
tmm canım kolay gelsin sanaopuyorumnanaktan
iftar menüsünü beğendimm olumunekankayizsmile ama sahura kalkmamışsın olmamışşşlmaz: lmaz: metabolizman çökecek canım yakında azda olsa bişeyler yemen lazım bence boshayallersmile
slm hoşgeldin
sahura neden kalkmadın ya gün çok uzun bu kadar saat açlığa dayanamazsın
bu arada kızlar gamze kardesını uyutmus slallayarak bende hemen mutfaga gırıseyım halledeyım yrn ewde hıc yokuz bugunden herseyı halletmem lazım toz falan alıcam bgn
kurtarıcı melegım ımdadıma yetıstı yanlısımı gosterdı hemıde afıllı bı cızelge yaptı yapıstırdı bana saol bıdenem ....
canım çayın yanında yediklerimi dengelemek için öyle yaptım.ço oldu sandım ondan kalkmadım yani yanlışmı yaptım ki senağlama :sinifsinif: bilmiyorumkismile
kurtarıcı melegım ımdadıma yetıstı yanlısımı gosterdı hemıde afıllı bı cızelge yaptı yapıstırdı bana saol bıdenem ....
sağol meliscimMalzemeler:
4 küçük paket petibör bisküvi
yarımpaketeritilmiş margarin
1 adet yumurta
yarım su bardağı süt
yarımsu bardağı toz şeker
kakao, hindistan cevizi
Hazırlanışı:
Bisküvileri kırarak küçük parçalara ayırın fakat ufalama, Eritilmiş margarin ve sütü birleştirin ve şekeri içine karıştırın. Daha sonra bu karışımı bisküvi parçalarının üzerine dökün. Yumurtayı ve kakaoyu da ekledikten sonra tüm malzemeyi karıştırın.İsteğinize göre içine fındık,ceviz de ekleyebilirsiniz. Daha sonra malzemeyi birleştirip elinizle rulo şekli verin. Son olarak hindistan cevizine bulayın ve poşete sarın. Buzlukta 1-2 saat buzdolabında beklett...ben böyle yaaprımm
az yemişsin canımm üsteli içinde protein bile yok :umursamaz:kızlar bugünkü iftar menüm yine çorba,1dilim kepek ekmek ve salataydı ardındanda 1dilim karpuz..yemekten sonrada yarım saat yürüyüş yaptım.kaydirigubbakcemile2.
azmı yediklerim bilmiyorum ama çekirdekte yiyorum yemekten sonra yada kraker bisküvi falan oyüzden bilemiyorum..
süper spor yapmışsın canım tebriklerr opuyorumnanaktanakşam tost ve ayran yedim sempatiksalakcinni
sabah bir tane patatesli poğaça yedim sempatiksalakcinni
1 saat bisiklet + yarım saat yürüdüm zemuszemus zemuszemus
asyacım poğaça tammm 500 kalori sempatiksalakcinni sempatiksalakcinnigünaydın kızlar bu gün oruc değilim malum günümdeyim sabah kahvaltıda 1 tane pohaca ve limonata iiçtim
kimseciklerde yok burda nafın da dediği gibi hekes uyuyo galiba........
mehaycım az yememişsin ama dengesiz yemişsin sebze de eklemeye çalış kaydirigubbakcemile2kizlar bende dunden beri malum gunumdeyim oruc degilim..ya ben oruc tutmayinca dahami cok yiyorum ne??dun yine abarttimda abarttim..abur cuburlari goturdum yine orucluyken iftardan sonra istemiyor canim bu kadar..bu malum donemlerde bu tatli istegim zirve yapiyor inanilmaz saldiriyorum tatlilara....
ben sabah 1 kase kellogs k yedim
oglene 2 dilim ekmek ve kalvaltilik biseyler yerim
aksamada 4-5 kasik kiymali muhlama 1 tabak salata 1 dilim ekmek...
hoşgeldin mervecimselam kızlar ben geldim.nasılsınız
çok az yemişsin canım :umursamaz:kızlar dünkü iftar ve sahur menümü yazıyorum hemen
sahura kalkmamak da ayrı bi hata olmuşş :umursamaz:canım çayın yanında yediklerimi dengelemek için öyle yaptım.ço oldu sandım ondan kalkmadım yani yanlışmı yaptım ki senağlama :sinifsinif: bilmiyorumkismile
kızlar biraz kalori hesabı yapın daha sağlıklı karar vereceksiniz miktarlarınızakardeşim pasta almış ünv kazanması şerefine ondan yedim bi dilim.ve 2 sigara böreği.yediğimde saat gece 12 ye geliyodu.dengelim diye düşündüm sahura ondan kalkmadım canım :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?