Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

gnydn kızlar

bende sbh:tost yedım
oğlene :yesıl mercımek dusunuyorum
aksama bılmıyorum henuz karar vermedım

günaydın cnm zemuszemus

kolay gelsin sana canım:teselli:

sağol canım :hulya: :hulya:

bence normal canım abartı bişey yok kaydirigubbakcemile5 tabi yazmadığın abur cuburlar neler bilemiyorum aklinialirimsmile aklinialirimsmile

bu dönemlerde gelen tatlı krizlerini aşmak içinn abur cubur,şerbetli tatlılar ve çikolatalardan uzak durmak lazım bence sütlü tatlılar en güzelii sakızlı muhallebi,kazandibi gibi tabi ufak porsiyonlar şeklinde :kedi:

kıymalı mıhlamayı nasıl yapıyosunuz canım ?

naf cım ewet onuda denedım cnm ama olmadı gıttı ıste 3yıldır yapıyorum bunu ben ılk defa boyle oldu (

mehayım ne demek guvenırsen tabıkıde guvenıyorum sana ....

bu arada kızlar gamze kardesını uyutmus slallayarak bende hemen mutfaga gırıseyım halledeyım yrn ewde hıc yokuz bugunden herseyı halletmem lazım toz falan alıcam bgn

kızlar dünkü iftar ve sahur menümü yazıyorum hemen
dün geceki iftar menüm:domates çorbası,6-7 kaşık nohut ve 2 kaşık bulgur pilavı,kola.
saat 23:00-00:00 arası çay ve yanında ince bi dilim pasta(kardeşimin ünv kazanması şerefine),2 tane yağsız sigara böreği
bunları yediğim için sahura kalkmadım.sadece su içtim.
bu akşam daha belli deil.

selam kızlar ben geldim.nasılsınız

hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın opuyorumnanaktan

bu arada kızlar gamze kardesını uyutmus slallayarak bende hemen mutfaga gırıseyım halledeyım yrn ewde hıc yokuz bugunden herseyı halletmem lazım toz falan alıcam bgn

tmm canım kolay gelsin sana opuyorumnanaktan

iftar menüsünü beğendimm olumunekankayizsmile ama sahura kalkmamışsın olmamışşş lmaz: lmaz: metabolizman çökecek canım yakında azda olsa bişeyler yemen lazım bence boshayallersmile

slm hoşgeldin

sahura neden kalkmadın ya gün çok uzun bu kadar saat açlığa dayanamazsın

canım çayın yanında yediklerimi dengelemek için öyle yaptım.ço oldu sandım ondan kalkmadım yani yanlışmı yaptım ki senağlama :sinifsinif: bilmiyorumkismile

slm hoşgeldin

sahura neden kalkmadın ya gün çok uzun bu kadar saat açlığa dayanamazsın

kardeşim pasta almış ünv kazanması şerefine ondan yedim bi dilim.ve 2 sigara böreği.yediğimde saat gece 12 ye geliyodu.dengelim diye düşündüm sahura ondan kalkmadım canım :kedi:

canım çayın yanında yediklerimi dengelemek için öyle yaptım.ço oldu sandım ondan kalkmadım yani yanlışmı yaptım ki senağlama :sinifsinif: bilmiyorumkismile

kilo verme hızın düşecek canım ne olursa olsun bence sahura kalk en azından bir dilim ekmek peynir zeytin ye canım hiç kalkmamak olmaz :hulya: :hulya:

bu arada kardeşinin üniversitesi hayırlı olsun opuyorumnanaktan

kurtarıcı melegım ımdadıma yetıstı yanlısımı gosterdı hemıde afıllı bı cızelge yaptı yapıstırdı bana saol bıdenem ....

çizelgeni gülegüle kullan canım bayanssulusmile

sağol meliscim
tarifi denicemm
rulo haline nasıl getirmeliyim canım??
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

az yemişsin canımm üsteli içinde protein bile yok :umursamaz:

akşam tost ve ayran yedim sempatiksalakcinni

sabah bir tane patatesli poğaça yedim sempatiksalakcinni

1 saat bisiklet + yarım saat yürüdüm zemuszemus zemuszemus
süper spor yapmışsın canım tebriklerr opuyorumnanaktan

günaydın kızlar bu gün oruc değilim malum günümdeyim sabah kahvaltıda 1 tane pohaca ve limonata iiçtim
kimseciklerde yok burda nafın da dediği gibi hekes uyuyo galiba........
asyacım poğaça tammm 500 kalori sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

mehaycım az yememişsin ama dengesiz yemişsin sebze de eklemeye çalış kaydirigubbakcemile2

hoşgeldin mervecim

çok az yemişsin canım :umursamaz:

sahura kalkmamak da ayrı bi hata olmuşş :umursamaz:

kardeşim pasta almış ünv kazanması şerefine ondan yedim bi dilim.ve 2 sigara böreği.yediğimde saat gece 12 ye geliyodu.dengelim diye düşündüm sahura ondan kalkmadım canım :kedi:
kızlar biraz kalori hesabı yapın daha sağlıklı karar vereceksiniz miktarlarınıza
dediğim gibi 1200ün altına düşmemelisinizzzz lmaz:

ayyy kendimi sıfırcı hoca gibi hisettim valla yaaa :hulya: aklinialirimsmile

dün akşam bir buçuk saat yürüdüm
hava hafif esiyordu ama hala yapış yapıştı..
günler hızla kısalıyo oysa ki bilmiyorumkismile

bugün spor yokkk oh be bayanssulusmile

olala canim zaten az yemiyorum cok yemekten sikayeciyim birde evde sebze adina bisey kalmadi pazara cikmam lazim ama cocukla cok zor oluyor... (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…