- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #14.561
sağol canım, harikasın, bu arada ben de sütlaç sevmem bayanssulusmileayaklı kütüphanem benimmmmm :kedi: yararlanıcam bu bilgilerindenn hatta eşimi aradım gelirken aydından ceviz al dedimşerbetli tatlıyı oldum olası sevemedim tercihim hep sütlü tatlılar olmuştur ( sütlaç hariç ) olumunekankayizsmile
bundan sonra sporuma daha özen göstericemm hiç değilse günde en az 30 dk bisiklet sürücemm 10 dk bölgesel egzersiz yapıcammm guclubacismile guclubacismile
ilaç kullanmıştım ama 10 günde bana verdiği zararları anladım ve bıraktım bidaha kullanmam kesinlikleelmaz: lmaz:
teşekkür ederim olalacımmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan :asigim: a.s.
bende oluyodu reflüm vardı zaten iyce çoştuu::/ama yarım saat ara ver sonra devam ett canımm
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr zemuszemus zemuszemus
günaydın nafcımmm
yağlı kağıt kalıyo onun üstüne streçliyorum? ama üçgen hale nası gelecek ruloda yuvarlak olmayacak mı boshayallersmilesağol meliscim
tarifi denicemm
rulo haline nasıl getirmeliyim canım??
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bişey deilll canım yap güzel oluyoo rulo halinede yaglı bi kagıda tüm malzemelerii all sar sonrda streçle sarmala derin domdurucuda beklert bikaç saat..sonrada üçgen dilimlee....kaydirigubbakcemile5
]
delikafaduldengülegüle canım opuyorumnanaktan
tamam anlaştık aklinialirimsmile aklinialirimsmile
haklısın canım zemuszemus
aynen öyle çok sakin oluyorum hani melekler şehrinde mag ryan'ın bisiklet sürdüğü sahne varya aynı öyleee motivasyon tavan yapıyo bende kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 ( gerçi filmin sonu kötü bitmişti öyle ellerini bırakıp başını yukarı kaldırınca ama mafoldumben nicholas yalnız kalmıştıı pehhhhh ne filmdi bee :kedi: ayy sustumm )
bulamadımm -tatlicadiarzu-gülegüle canımm opuyorumnanaktan
evet burada da paylaş canım boshayallersmile
sonuç olarak hayatım değişti diyelimm :teytey:
çok fena çenem düştü
bugün 2 seneden sonra siyahtan kahveye geçiş yapıcam saçlarımı boyayıp inşallah güzel olur zemuszemus
erkekler değişikliği çok seviyo
eşime kalsa bi siyah, bi kumral, bi sarışın, bi kızıl olmam lazımm ama o zaman kafamda saç kalmazz sempatiksalakcinni
bulamadımm -tatlicadiarzu-
sonuç olarak hayatım değişti diyelimm :teytey:
kızlar meşgulsünüz galiba
görüşmek üzeree
ben yemeğe gidiyorum kızlarrr cokacimcoook
ayy bu canavarlarla uyunurmu once nların bayılması lazım :)))
senı gormemısım cnm benım mmmm
afiyet olsuncokacimcoook
benden baska kimse kalmamıs burda şimdilik çıkıyorum yine girerim işler bitince
cnm bende cıkayım yemek yıyelım bız
oğle:yesıl mercımek bır dılım ekmek salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?