Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

sağol canım, harikasın, bu arada ben de sütlaç sevmem bayanssulusmile

çok fena çenem düştü

bugün 2 seneden sonra siyahtan kahveye geçiş yapıcam saçlarımı boyayıp inşallah güzel olur zemuszemus

erkekler değişikliği çok seviyo
eşime kalsa bi siyah, bi kumral, bi sarışın, bi kızıl olmam lazımm ama o zaman kafamda saç kalmazz sempatiksalakcinni

hadi hayırlısı olsun canım zemuszemus zemuszemus

ya benim eşim saç rengimi kesinlikle değiştirtmezzz :umursamaz: hatta bigün bi arkadaşım sarı röfle filan yaptır sana çok yakışır dedi direk bozdu kızııı ben sarışın isteseydim sarışın alırdım diye eyvahedigeldismile o gün bu gündür ağzımı açmıyorum sempatiksalakcinni ( yoksa saç diplerimi hala kırmızıya boyatmak gibi bir hayale sahibim :kedi: sanırım sadece hayaller ile sınırlı kalacak boshayallersmile )

bu piramit pasta bana bisküviyi ve pudingi sevdirecek galiba delikafadulden delikafadulden delikafadulden

işlerım bıttı sayılır artık oğlen yemegıne az kaldı yemek yıyıp dus alıp cocukarı uyutayım bende az kestıreyım
ama kımsecıkler kalmamıs

:))))) ayy benımde buyuk cok yaramaz dur durak bılmez hıc yerınde duramaz kucuk suku err dualarım kabul oldu ona gore baya bı sakinnn ve bunlar kucuk erkek :) buyuk kız ((

1 tabak taze fasulye yedim cokacimcoook yemeğin suyunu içmedim ama bu kadar

akşamı henüz düşünmedim boshayallersmile

Konuyu okuyan 3 kullanıcı ve 1 misafir sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni misafirler bile konumuza ilgi gösteriyoo alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…