Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Allah kabul etsin cnm şimdiden afiyet olsun opuyorumnanaktan
saolll canım benim...yedikk :))

bğün iftar menümm kızlarr:şehriye çorbası
3yemek kaşıgı mantı 1 adet köfte salata
limonluu dondurma çay....1 adet şeftali..fazlamı nee

[

Yavru kuş naber Şeniz özledim bende seni Bitti çok şükür. Bende bittim ama. Oruç nasıl gidiyor cnm?

iyimm şekerparem senn işlerin bititigine çok sevindimm artık gelirsin burayaakaydirigubbakcemile5yorulldun demiiiiiiiCADIARZUsususzluk var çok işte..ilk ğün pestil kıvamııydıı buğün daha rahat açıkmadım ama litrece suu içtimmmkaydirigubbakcemile3

Öylesin Şekerim. Yaz bunları bloğuna mutlaka bakarız bizde ordan. Bak ben unutmuştum bunu yapmayı . Tabi biz yemeyelim kaydirigubbakcemile3 Pat diye bir misafir gelse çıkar buzluktan dilimle pratik

boluga en kısa zamnadaa yazıp paylaşırım yapamamdımdahaa boluguu boş:)

bak bu kolay aslında heemn yapılıyorr büskütle hemde pratik uygunnn hmedee hesaplı pasta:) arada yiyelim:)
evett yaz günü zaten negüzel olurr yanında vişne suyuuusırnaşık şey

Bende çok susadım ilk 2 gün ama bu gün tutamadım malum günümdeyim Çokkk sıcakk melis bıktım yazdan kışı özledim

Bende çok susadım ilk 2 gün ama bu gün tutamadım malum günümdeyim Çokkk sıcakk melis bıktım yazdan kışı özledim

anladım aman tatlıya kriz yapma::)sporunuda ihmal etme ama ögeln deide demii akşam benim daha malumğüne çok var eylül 5 buulur:)boshayallersmilebende yaa bunaldım evde bile içim daralıoo sıcaktann uyamıyorumm:1no2:

[
kaydirigubbakcemile3 iyi fikir. Sıcaklara geldiği için sadece su arıyoruz allahtan yoksa ben kilo almadan kapatmam hiç bir ramazanı

napım gözümü doyurdum kuşum:)su vişne suyu maden suyu ayrann çorba içerken bile fazla ısıstmıyroumm bnede sonlarına doggru alıyorum ama innaşalah almamm.yaffyerimseniben

sen döndün mü kardeşinden ordamısın melis bu arada?
Bu akşam ablamdaydık Şu güllaçı hiç sevmem ama bir parça yedim bile bu akşam :mymeka:

evet çok yavaşladı site sinir oldum deminden beri.
Güveç yapmışlardı 2-3 kaşık, 2 kaşık pilav,salata birde işte güllaç bir dilim gibi çok sevmediğim halde yedim.

iftar menüm:bi kepçe domates çorbası,4-5 kaşık nohut,4 köfte,bi porsiyonda karışık kızartma.ama yürüyüşümü yaptımm zemuszemus
sahurdada bi lokmacık ekmekle 2 kk peynir ve vişneli meyve suyu.yatarkende bi armut yedim yattım.iftarın ve sahuun peşinden ot çayşlarımı içtim.bol suyumu içtim.

selam kizlar nasilsiniz bakalim..bugunku menum:
sabah 2 dilim ekmek 1 dilim salam 1 tatli kasigi krem peynir ve 1 tatli kasigida recel
1 elma
ogle:3 kasik kiymali yumurta 5-6 dilim firin patates...
1 elma
aksam:4 kasik etlipatates yemegi ve yayla corbasi ekmeksiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…