- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #14.601
saolll canım benim...yedikk :))Allah kabul etsin cnm şimdiden afiyet olsun opuyorumnanaktan
[
yağlı kağıt kalıyo onun üstüne streçliyorum? ama üçgen hale nası gelecek ruloda yuvarlak olmayacak mı boshayallersmile
rulo çıkcın dondurucudan kagıdı açıp piramit şeklini bıçakla vercen canımm
kaydirigubbakcemile5
anam benim kuşum geelmişş çok özledim senii ben işklerin bitiimii seninnnboshayallersmile
[
marika hoşşgeldinnna.s.
saolll canım benim...yedikk :))
[
yağlı kağıt kalıyo onun üstüne streçliyorum? ama üçgen hale nası gelecek ruloda yuvarlak olmayacak mı boshayallersmile
rulo çıkcın dondurucudan kagıdı açıp piramit şeklini bıçakla vercen canımm
kaydirigubbakcemile5
anam benim kuşum geelmişş çok özledim senii ben işklerin bitiimii seninnnboshayallersmile
[
marika hoşşgeldinnna.s.
Yavru kuş naber Şeniz özledim bende seni Bitti çok şükür. Bende bittim ama. Oruç nasıl gidiyor cnm?
hamratınn yer seni::)özledim senii ben....tariflerii çok apmaktan şiştik yaa:))
Yavru kuş naber Şeniz özledim bende seni Bitti çok şükür. Bende bittim ama. Oruç nasıl gidiyor cnm?
bğün iftar menümm kızlarr:şehriye çorbası
3yemek kaşıgı mantı 1 adet köfte salata
limonluu dondurma çay....1 adet şeftali..fazlamı nee
Öylesin Şekerim. Yaz bunları bloğuna mutlaka bakarız bizde ordan. Bak ben unutmuştum bunu yapmayı . Tabi biz yemeyelim kaydirigubbakcemile3 Pat diye bir misafir gelse çıkar buzluktan dilimle pratik
Bence iyi cnm. Az bile diyebiliriz Mantıda nasıl durdun 3 kaşık ben hayatta duramazdım kaydirigubbakcemile3
[
iyimm şekerparem senn işlerin bititigine çok sevindimm artık gelirsin burayaakaydirigubbakcemile5yorulldun demiiiiiiiCADIARZUsususzluk var çok işte..ilk ğün pestil kıvamııydıı buğün daha rahat açıkmadım ama litrece suu içtimmmkaydirigubbakcemile3
[
naptım biliyonmuu çorba kasesine koydum mantıyıı ğözüme çok geldii
Bende çok susadım ilk 2 gün ama bu gün tutamadım malum günümdeyim Çokkk sıcakk melis bıktım yazdan kışı özledim
kaydirigubbakcemile3 iyi fikir. Sıcaklara geldiği için sadece su arıyoruz allahtan yoksa ben kilo almadan kapatmam hiç bir ramazanı
sen döndün mü kardeşinden ordamısın melis bu arada?
Bu akşam ablamdaydık Şu güllaçı hiç sevmem ama bir parça yedim bile bu akşam :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?