- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #14.581
kilo verme hızın düşecek canım ne olursa olsun bence sahura kalk en azından bir dilim ekmek peynir zeytin ye canım hiç kalkmamak olmaz :hulya: :hulya:
haklısın canım dkkat ederim bundan sonra
bu arada kardeşinin üniversitesi hayırlı olsun opuyorumnanaktan
teşekkürler hayatım Şeniz
çizelgeni gülegüle kullan canım bayanssulusmile
afiyet olsun canummm opuyorumnanaktancnm bende cıkayım yemek yıyelım bız
oğle:yesıl mercımek bır dılım ekmek salata
alkisalkisalkis1 tabak taze fasulye yedim cokacimcoook yemeğin suyunu içmedim amabu kadar
akşamı henüz düşünmedim boshayallersmile
Konuyu okuyan 3 kullanıcı ve 1 misafir sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni misafirler bile konumuza ilgi gösteriyoo alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
afiyet olsun canummm opuyorumnanaktan
alkisalkisalkis
ilgi gösterilmicek gbi değilizki anacım hihoyyyt
bişey diyimmi bugün orucun dördüncü gün ve ben 3 gün hiç acıkmadım sadece su isteğim oldu ama bugün acıktım.keşke meyve bari yeseydim ya.neyse köyden armut gelmiş bize.bugün geldi.ağacından yeni toplanmış sulu sulu :sm_cool: canım gece yemek istemese bile meyve yicem.he akşamda yürüyüş var kıslar...
biraz işlerim var.görüşürüz fıstılar.sayfa açık.arada uğrarım
ya öyle diyorlar.. ben senin doğallığını seviyorum vs vs.. ama sonra dönüp dönüp boyalı süslü hatunlara bakıyolar kaydirigubbakcemile3 bence eşin fazla dikkat çekmeyesin diye öyle demiş olabilir canım aklinialirimsmile sonuçta erkekler eşleri fazla göze batsın istemezler aklinialirimsmilesempatiksalakcinni tabi istisnalar kaideyi bozmazz.. bu arada sakın kırmızı yapma bi hafta sonra iğrenç bi renk oluyor komple akıyor üstüne de başka hiç bir renk (siyah hariç) tutmuyor.. ha bu arada ben 30umda boyadım ilk kez saçlarımı boshayallersmile 4 sene sonra sen de başlarsın belki denemelere :hulya:hadi hayırlısı olsun canım zemuszemus zemuszemus
ya benim eşim saç rengimi kesinlikle değiştirtmezzz :umursamaz: hatta bigün bi arkadaşım sarı röfle filan yaptır sana çok yakışır dedi direk bozdu kızııı ben sarışın isteseydim sarışın alırdım diye eyvahedigeldismile o gün bu gündür ağzımı açmıyorum sempatiksalakcinni ( yoksa saç diplerimi hala kırmızıya boyatmak gibi bir hayale sahibim :kedi: sanırım sadece hayaller ile sınırlı kalacak boshayallersmile )
internette mi??kızlar essie' de indirim var %50 çok güzel ojeler var ben bugün siparişimi verdim bu fırsatı kaçırmayın derim bayanssulusmile bayanssulusmile
evet 15 dk önce gelmişssinn opuyorumnanaktanben geldim ama hep geçmişi okudum şimdide oğlum durmuyor kaçıyorum kendinize iyi bakın
merhaba bende aranıza yeni geldim yıllardır uğraşırım fazla kilolar için dönem dönem veriyorum ama .şu an 63 kilom 1.63 boyum en son iki ayda 16 kilo verdim. üç çocuk sahibiyim ve en son doğumdan sonra aldığım kiloları vermek haylmerhabalar
ben aranıza yenş katıldım...
yıllardır kilo sorunu çeken zayıf bir insanım o nasıl oluyor derseniz en fazla çıktığım kilo 53 ki ideal kilom 50 dedi diyetisyen ama bu benim görüşüm değil çevremdekilerinde görüşü ben hep kilolu gözüküyorum özellikle kol ve göbek çevremdeki yağlanmayı tarif edemem 53 kiloya çıktığım zamanlar hamile olduğumu sananlar oldu 25 yaşındayım bikini giyemedim şiş duruyorum...derken herbalife ile tanıştım önce 2 hafta herbalife kullandım sonra yeme düzenimi tamamen değiştirerek herbalife bıraktım ama o sırada çok sağlıklı 2 kilo verdim...ve şişliğim inmeye başladı...şimdi kendi yazdığım diyeti uyguluyorum organik besleniyorum katkı maddelş hiçbirşey yemiyorum içmiyorum...günde 3 fincan gerçek yaprak yeşil çay en az 5 büyük bardak su içiyorum vibro tone zayıflama kemeri ve xtra gel kullanıyorum bodytox detoks ayak bantları kullanıyorum günde en az 30 dakika yürüyorum protein ve mineral alımımı hesaplıyorum...soya sütü kullanıyorum öğün önceleri limonlu ılık su içiyorum şuan net 47 kiloyum 1.58 boyundayım ve 25 yaşındayım ancak göbek çevremde hala duran hatta zayıfladıkça dahada şekilsizleşen bir görüntü var tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum ? onunla yaşamaya mecburmuyum
merhabalar
yıllardır kilo sorunu çeken zayıf bir insanım o nasıl oluyor derseniz en fazla çıktığım kilo 53 ki ideal kilom 50 dedi diyetisyen ama bu benim görüşüm değil çevremdekilerinde görüşü ben hep kilolu gözüküyorum özellikle kol ve göbek çevremdeki yağlanmayı tarif edemem 53 kiloya çıktığım zamanlar hamile olduğumu sananlar oldu 25 yaşındayım bikini giyemedim şiş duruyorum...derken herbalife ile tanıştım önce 2 hafta herbalife kullandım sonra yeme düzenimi tamamen değiştirerek herbalife bıraktım ama o sırada çok sağlıklı 2 kilo verdim...ve şişliğim inmeye başladı...şimdi kendi yazdığım diyeti uyguluyorum organik besleniyorum katkı maddelş hiçbirşey yemiyorum içmiyorum...günde 3 fincan gerçek yaprak yeşil çay en az 5 büyük bardak su içiyorum vibro tone zayıflama kemeri ve xtra gel kullanıyorum bodytox detoks ayak bantları kullanıyorum günde en az 30 dakika yürüyorum protein ve mineral alımımı hesaplıyorum...soya sütü kullanıyorum öğün önceleri limonlu ılık su içiyorum şuan net 47 kiloyum 1.58 boyundayım ve 25 yaşındayım ancak göbek çevremde hala duran hatta zayıfladıkça dahada şekilsizleşen bir görüntü var tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum ? onunla yaşamaya mecburmuyum
merhaba bende aranıza yeni geldim yıllardır uğraşırım fazla kilolar için dönem dönem veriyorum ama .şu an 63 kilom 1.63 boyum en son iki ayda 16 kilo verdim. üç çocuk sahibiyim ve en son doğumdan sonra aldığım kiloları vermek hayl
zor oldu demin ki arkadaşımın dediği gibi 16 kilo benim için iyi bir kayıptı ama bir türlü basen ve göbekten kurtulamıyorum. sanırım bunlarla barışık yaşamamız gerek...
sağol meliscim
tarifi denicemm
rulo haline nasıl getirmeliyim canım??
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bişey deilll canım yap güzel oluyoo rulo halinede yaglı bi kagıda tüm malzemelerii all sar sonrda streçle sarmala derin domdurucuda beklert bikaç saat..sonrada üçgen dilimlee....kaydirigubbakcemile5
Hamarat melisim de olmayan tarif yok maşallah Çok severim bende yeni evliyken ne çok yapardım pek bir severdi eşim bende yapıyım şu sıralar
]
sağol canım, harikasın, bu arada ben de sütlaç sevmem bayanssulusmile
bende oluyodu reflüm vardı zaten iyce çoştuu::/ama yarım saat ara ver sonra devam ett canımm
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr zemuszemus zemuszemus
günaydın nafcımmm
yağlı kağıt kalıyo onun üstüne streçliyorum? ama üçgen hale nası gelecek ruloda yuvarlak olmayacak mı boshayallersmile
:teytey:
Olalacım Karışımı streçe veya folyoya sarıp piramit şekli ver canım. Sonra dondur şekli daha güzel oluyor.
kızlar sakın yazdıklarımı ukalalık olarak almayın lütfen
ben diyet yaparken kalori hesabıyla herşeyi ölçüp tartıp kalorisini hesaplayıp yedim
o yüzden üç aşağı beş yukarı tahmin edebiliyorum neyin kaç kalori olduğunu
ortalama bi hatunun günlük kalori ihtiyacı yaklaşık 1750 kalori
ama bünyeye göre değişebilir
bir kilo da yaklaşık 5000 ila 7000 kalori
yani bi kilo vermek için bukadar yakmak lazım
yani günde mesela 500 kalori kıssanızz yaklaşık 1-2 haftada bi kilo verebilirsinizz
bi saat yürüyüş yapsanız 100-150 kalori de extradan yakarsınız
ama en önemlisi yürüyüş ve sporla metabolizma hızınızın düşmesini engellersiniz
ve ara öğünlerin de yine aynı etkisi var
+ beyninize sürekli açlık sinyalleri de gitmez böylece rahat edersiniz
+protein, yağ ve sebze midede daha geç hazmedilir.. bunları dengeli alırsanız yine daha az açlık hisseder ve kaliteli besin almış olursunuz..
+bu şekilde hareket ederseniz kas yerine yağ kaybedersiniz.. yağlar çok yer kaplar ve hafiftir ve açlık hissini veren hormonun salgılanmasını sağlarlar.. kaslar ise az yer kaplarlar ve ağırdır.. ve metabolizma hızınızı arttırırlar çünkü daha çok kalori yakmanızı sağlarlar..
neredeyse tüm bildiklerimi paylaştım sizlerle
ha bir de
günde 5-6 badem, ceviz veya fındık tüketmeye çalışın bunlar da açlığı uzun süreli bastırır
ve de yoğurt-süt ürünleri
ve dondurma da en az kalorili tatlı
bunlara dikkat etmezsek hem vücudumuza, saçımıza, cildimize, kemiklerimize zarar veriririz, kas kaybederiz yağlar durur (yani vücudumuz gevşer) ve metabolizma hızımız sapıtır uzun vadede daha az yiyerek daha çok kalori alırız ve bu durum da bi daha kolay kolay değişmez
piyasada satılan onaylı bitkisel diye pazarlanan ürünler ise ya kalp atımını arttırarak metabolizma hızını arttırıyor ya da hormonlımızla oynayarak.. uzun vadede korkunç zararları var..
Hoşgeldin cnm Benimde ağırlığım fazla olmasada boyuma göre bölgesel sorunum vardı göbekte toplanıyordu kilom.Şu anda 53.5 la 54 arası gidip geliyorum bu kiloma hala fazla göbeğim var biraz da yapı sanırım yerimseniben Yeşil çayı içmen güzel. Özellikle göbek yağlarını eritmeye yaradığını duyunca diyetisyenden bende içmeye özen gösterdim fazla abartmayarak tabi günde 2 yeterli bence. Diyetten çok bölgesel spor yapman daha doğru bence cnmmerhabalar
merhaba bende aranıza yeni geldim yıllardır uğraşırım fazla kilolar için dönem dönem veriyorum ama .şu an 63 kilom 1.63 boyum en son iki ayda 16 kilo verdim. üç çocuk sahibiyim ve en son doğumdan sonra aldığım kiloları vermek hayl
zor oldu demin ki arkadaşımın dediği gibi 16 kilo benim için iyi bir kayıptı ama bir türlü basen ve göbekten kurtulamıyorum. sanırım bunlarla barışık yaşamamız gerek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?