- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #14.621
:hulya:evetttt cnm bende sinir ooldummevet çok yavaşladı site sinir oldum deminden beri.
Güveç yapmışlardı 2-3 kaşık, 2 kaşık pilav,salata birde işte güllaç bir dilim gibi çok sevmediğim halde yedim.
Tatlım ben çıkıyorum Eşime sahurluk bişeyler hazırlıycam yiyip yatıcakmış :))
ok..öüpyorumm
Öpüyorum seni çok görüşürüz yarın :1hug:
3 gündür tatildeydim çeşmede otelde bozdum rejimi full yedim valla öyle güzel şeyler vardıki eve geldik kaldığımız yerden devam
ohhhhhhhh sefan olmuşşşkaydirigubbakcemile3
hem nasıl oldu çok özlemişim güzel şeyler yemeyi özellikle tatlılar beni öldürdü resmen zaten tatlıya bu kadar çok düşkün olmasam çok daha kolay kilo vericemde işte tatlı canavarıyım
ya öyle diyorlar.. ben senin doğallığını seviyorum vs vs.. ama sonra dönüp dönüp boyalı süslü hatunlara bakıyolar kaydirigubbakcemile3 bence eşin fazla dikkat çekmeyesin diye öyle demiş olabilir canım aklinialirimsmile sonuçta erkekler eşleri fazla göze batsın istemezler aklinialirimsmilesempatiksalakcinni tabi istisnalar kaideyi bozmazz.. bu arada sakın kırmızı yapma bi hafta sonra iğrenç bi renk oluyor komple akıyor üstüne de başka hiç bir renk (siyah hariç) tutmuyor.. ha bu arada ben 30umda boyadım ilk kez saçlarımı boshayallersmile 4 sene sonra sen de başlarsın belki denemelere :hulya:
internette mi??
evet 15 dk önce gelmişssinn opuyorumnanaktan
merhabalar
ben aranıza yenş katıldım...
yıllardır kilo sorunu çeken zayıf bir insanım o nasıl oluyor derseniz en fazla çıktığım kilo 53 ki ideal kilom 50 dedi diyetisyen ama bu benim görüşüm değil çevremdekilerinde görüşü ben hep kilolu gözüküyorum özellikle kol ve göbek çevremdeki yağlanmayı tarif edemem 53 kiloya çıktığım zamanlar hamile olduğumu sananlar oldu 25 yaşındayım bikini giyemedim şiş duruyorum...derken herbalife ile tanıştım önce 2 hafta herbalife kullandım sonra yeme düzenimi tamamen değiştirerek herbalife bıraktım ama o sırada çok sağlıklı 2 kilo verdim...ve şişliğim inmeye başladı...şimdi kendi yazdığım diyeti uyguluyorum organik besleniyorum katkı maddelş hiçbirşey yemiyorum içmiyorum...günde 3 fincan gerçek yaprak yeşil çay en az 5 büyük bardak su içiyorum vibro tone zayıflama kemeri ve xtra gel kullanıyorum bodytox detoks ayak bantları kullanıyorum günde en az 30 dakika yürüyorum protein ve mineral alımımı hesaplıyorum...soya sütü kullanıyorum öğün önceleri limonlu ılık su içiyorum şuan net 47 kiloyum 1.58 boyundayım ve 25 yaşındayım ancak göbek çevremde hala duran hatta zayıfladıkça dahada şekilsizleşen bir görüntü var tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum ? onunla yaşamaya mecburmuyum
merhaba bende aranıza yeni geldim yıllardır uğraşırım fazla kilolar için dönem dönem veriyorum ama .şu an 63 kilom 1.63 boyum en son iki ayda 16 kilo verdim. üç çocuk sahibiyim ve en son doğumdan sonra aldığım kiloları vermek hayl
zor oldu demin ki arkadaşımın dediği gibi 16 kilo benim için iyi bir kayıptı ama bir türlü basen ve göbekten kurtulamıyorum. sanırım bunlarla barışık yaşamamız gerek...
3 gündür tatildeydim çeşmede otelde bozdum rejimi full yedim valla öyle güzel şeyler vardıki eve geldik kaldığımız yerden devam
günaydın kızlarrrrrr
günaydın canım.nasılsın?
teşekkür edrimcanım iyiyim.cumartesi sabah itibariyle bende orucu yiyenler sınıfına katıldım.malum dönem yani.
günaydın kızlarrrrrrrrr zemuszemus
cumartesi akşam çorba içtim sadece 2 parça da pide yedim parmak parmaktı çok değildi yani zemuszemus
ama üstüne karadut limonlu dondurma yedim :kedi:
pazar günü geç kahvaltı yaptığım için öğle yemeği ile birleştirdim
akşamda döner ve bir parça pide yedim ayran içtim
bugün sabah yarım gevrek ve salça yedim 1 tane de zeytin sempatiksalakcinni
akşama spora gidicem inşallah bir aksilik çıkmazsa boshayallersmile
valla benımde artık cok zor gecmeye basladı
günaydın askıtom
ne sporu kızzzzzzzz guclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?