Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bugün uğruyan olmamış buraya bende menümü yazıp çıkıcm kızlar
sahurda yine herzamanki gibi klasik kahvaltı..dün akşamki menümde
1kase çorba,6 y.k taze fasulye,yarım dlim ekmek,bol salata
ardından üzüm ve şeftali
yemekten sonrada yürüyüş...

3 gündür tatildeydim çeşmede otelde bozdum rejimi full yedim valla öyle güzel şeyler vardıki eve geldik kaldığımız yerden devam

evet çok yavaşladı site sinir oldum deminden beri.
Güveç yapmışlardı 2-3 kaşık, 2 kaşık pilav,salata birde işte güllaç bir dilim gibi çok sevmediğim halde yedim.
:hulya:evetttt cnm bende sinir ooldumm
Tatlım ben çıkıyorum Eşime sahurluk bişeyler hazırlıycam yiyip yatıcakmış :))
ok..öüpyorumm
Öpüyorum seni çok görüşürüz yarın :1hug:

[

hem nasıl oldu çok özlemişim güzel şeyler yemeyi özellikle tatlılar beni öldürdü resmen zaten tatlıya bu kadar çok düşkün olmasam çok daha kolay kilo vericemde işte tatlı canavarıyım

bende hiç dayanamıyorumm tatlıya pastayaaa aman tatill zaten diyet fazla olmuyokii:)iy etmisin cnm afiyet olsun..şimdii tekrar dikaka et.:hulya:ama

olabilirrr aklinialirimsmile aklinialirimsmile

aramıza hoşgeldinizzz a.s.

aramıza hoşgeldinizz a.s.

3 gündür tatildeydim çeşmede otelde bozdum rejimi full yedim valla öyle güzel şeyler vardıki eve geldik kaldığımız yerden devam

zaten tatilden yemeden ve kilo almadan dönen pek olmuyo cnm

günaydın kızlarrrrrr

günaydın balım zemuszemus

günaydın canım.nasılsın?

günaydın egecim zemuszemus

cumartesi akşam çorba içtim sadece 2 parça da pide yedim parmak parmaktı çok değildi yani zemuszemus

ama üstüne karadut limonlu dondurma yedim :kedi:

pazar günü geç kahvaltı yaptığım için öğle yemeği ile birleştirdim

akşamda döner ve bir parça pide yedim ayran içtim

bugün sabah yarım gevrek ve salça yedim 1 tane de zeytin sempatiksalakcinni

akşama spora gidicem inşallah bir aksilik çıkmazsa boshayallersmile

teşekkür edrimcanım iyiyim.cumartesi sabah itibariyle bende orucu yiyenler sınıfına katıldım.malum dönem yani.

valla benımde artık cok zor gecmeye basladı

günaydın kızlarrrrrrrrr zemuszemus

günaydın askıtom

ne sporu kızzzzzzzz guclubacismile

gndyn kızlarrr gzl bır hafta olması dılegıyle ınsallah

dun cok gzl bır gundu hem yemek acısından hem gun acısından ve bu sabahta dunku ve cumadan berı dıkkat etmemın sonucunu cok gzl bır sekılde gırdum ınsallah bu sekılde gıderse cu aya şok edıcem herkesı kupayı bıle alabılırım yan)))

bugun son gunum reglıde ve lapa yapıcam bgn ınsallah bugunden sonrada bu seılde devam edebılırım o gzlım yeeklere kendımı fırrenleyebılrım ozellıkle tatlılara.....

herseyın gonlumuzce olmasını dılıyrum ....

valla benımde artık cok zor gecmeye basladı

günaydın askıtom

ne sporu kızzzzzzzz guclubacismile

karar verdim bebişimm kocam evde oldumu spor yapamıyorum bende o seyahate gittimi yapıcam zemuszemus zemuszemus

yürüyüş yapmak sıkıcı oluyo tek başına kaydirigubbakcemile bisiklet sürerim parkta

aletler var onlarda çalışırım yada hiç çıkacak gibi değilsem leslie cdlerim var evde onları

yaparım zemuszemus bişeyler yapmam lazım çok boşladım verdiğim kiloları geri alıcam

yoksa akannehir akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…