Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

günaydın cnm tebrik ederimmm hadi bakalım cumayı bekleyelim de görelimmm aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

günaydın hanımlaaar...
gelemedim kaç gündür...
nasılsınız görüşmeyeli....

Zayıflama adına tık yok bende dün tartıldım aynı

günaydın hanımlaaar...
gelemedim kaç gündür...
nasılsınız görüşmeyeli....

Zayıflama adına tık yok bende dün tartıldım aynı

günaydın cnm iyiyiz sen nasılsın zemuszemus

sık sık tartılıp moralini bozma cnm cumayı bekle aklinialirimsmile aklinialirimsmile

Öyle mi yapayım...
da sabredemem ki ben baskülü gördükçe...

neyse cumaya kadar sabredebilirim...

ben cuma dan cumaya tartılıyorum

ben bu topiğe gelmeden önce her gün tartılıyordum ve bir kağıd yazıyordum
baktım kilo falan veremiyorum totom gittikçe büyüyor sizi buldum topicte...
belkim heveslenir az yiyebiliyroum dedim ama 2 gün oruc tutup 6 gün ara vermek zorunda olunca.. düzen bozuldu...
ufff.... umarımmm verebilirm ((

slm kızlar günaydın herkese.gün akşam bi kepçe pancar çorbası,4 köfte ve meyve suyu.aradan bir iki saat geçince çay keyfi eşliğinde 2 sigara böreği.yağsız.oruçlu deilim bi kaç gün kızlar..gripim.bu sıcaktada olurmu ya burnum föşür föşür hapşırık öksürük astımda varya bende.hastayım yani.ilaç alıyorum.

olsun yine düzene girersin bozma moralini bide tartıda gördüğün rakamın içinde regl

döneminde olduğun için şişlikte vardır cnm :hulya:

çok geçmiş olsun cnm ya olumunekankayizsmile ilaçlarını düzenli iç dikkat et kendine boshayallersmile

nazlım seni geçmeye adayım aklinialirimsmile dün akşam iftardan önce bi tartıolim dedim normalde hafta arası tartılmazdım.kaç akşamdır yürüyorum bde az yiyorumya merak ettim ve şok şok şookkk :lepi: kupa bu hafta benim kızlar sempatiksalakcinni :hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…