- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #14.641
gndyn kızlarrr gzl bır hafta olması dılegıyle ınsallah
dun cok gzl bır gundu hem yemek acısından hem gun acısından ve bu sabahta dunku ve cumadan berı dıkkat etmemın sonucunu cok gzl bır sekılde gırdum ınsallah bu sekılde gıderse cu aya şok edıcem herkesı kupayı bıle alabılırım yan)))
bugun son gunum reglıde ve lapa yapıcam bgn ınsallah bugunden sonrada bu seılde devam edebılırım o gzlım yeeklere kendımı fırrenleyebılrım ozellıkle tatlılara.....
herseyın gonlumuzce olmasını dılıyrum ....
günaydın cnm tebrik ederimmm hadi bakalım cumayı bekleyelim de görelimmm aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
haklısın canım benımde acıl bır seyler yapmam lazım
ama ya bu kadar da sıcak olunmazkı yaa
kızlar ben işlerimi halledip geri döncem pc açık.öpüyorum
kolay gelsın cnm
cocuklar kalktı bende ıslere kahvatıya koyulayım hemen halledeyım sıcka bastırmadan
günaydın hanımlaaar...
gelemedim kaç gündür...
nasılsınız görüşmeyeli....
Zayıflama adına tık yok bende dün tartıldım aynı
ben cuma dan cumaya tartılıyorum
ben bu topiğe gelmeden önce her gün tartılıyordum ve bir kağıd yazıyordum
baktım kilo falan veremiyorum totom gittikçe büyüyor sizi buldum topicte...
belkim heveslenir az yiyebiliyroum dedim ama 2 gün oruc tutup 6 gün ara vermek zorunda olunca.. düzen bozuldu...
ufff.... umarımmm verebilirm((
slm kızlar günaydın herkese.gün akşam bi kepçe pancar çorbası,4 köfte ve meyve suyu.aradan bir iki saat geçince çay keyfi eşliğinde 2 sigara böreği.yağsız.oruçlu deilim bi kaç gün kızlar..gripim.bu sıcaktada olurmu yaburnum föşür föşür hapşırık öksürük astımda varya bende.hastayım yani.ilaç alıyorum.
sağol canım benim.sendede astımlı var ya bilirsin.sıcak ayrı dokunuyo soğuk ayrı :sinifsinif:mervem gecmısolsun cnm
çok geçmiş olsun cnm ya olumunekankayizsmile ilaçlarını düzenli iç dikkat et kendine boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?