- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #14.661
nazlım seni geçmeye adayım aklinialirimsmile dün akşam iftardan önce bi tartıolim dedim normalde hafta arası tartılmazdım.kaç akşamdır yürüyorum bde az yiyorumya merak ettim ve şok şok şookkk :lepi: kupa bu hafta benim kızlar sempatiksalakcinni :hooray:
bugün hazır oruçlu deilken dip köşe girişim eve.tam 3 gün oldu silmedim evi.uzun sürmez kızlar.arada uğrarım buraya.
olsun yine düzene girersin bozma moralini bide tartıda gördüğün rakamın içinde regl
döneminde olduğun için şişlikte vardır cnm :hulya:
ben bu topiğe gelmeden önce her gün tartılıyordum ve bir kağıd yazıyordum
baktım kilo falan veremiyorum totom gittikçe büyüyor sizi buldum topicte...
belkim heveslenir az yiyebiliyroum dedim ama 2 gün oruc tutup 6 gün ara vermek zorunda olunca.. düzen bozuldu...
ufff.... umarımmm verebilirm((
slm kızlar günaydın herkese.gün akşam bi kepçe pancar çorbası,4 köfte ve meyve suyu.aradan bir iki saat geçince çay keyfi eşliğinde 2 sigara böreği.yağsız.oruçlu deilim bi kaç gün kızlar..gripim.bu sıcaktada olurmu yaburnum föşür föşür hapşırık öksürük astımda varya bende.hastayım yani.ilaç alıyorum.
nazlım seni geçmeye adayım aklinialirimsmile dün akşam iftardan önce bi tartıolim dedim normalde hafta arası tartılmazdım.kaç akşamdır yürüyorum bde az yiyorumya merak ettim ve şok şok şookkk :lepi: kupa bu hafta benim kızlar sempatiksalakcinni :hooray:
slm kızlar günaydın herkese.gün akşam bi kepçe pancar çorbası,4 köfte ve meyve suyu.aradan bir iki saat geçince çay keyfi eşliğinde 2 sigara böreği.yağsız.oruçlu deilim bi kaç gün kızlar..gripim.bu sıcaktada olurmu yaburnum föşür föşür hapşırık öksürük astımda varya bende.hastayım yani.ilaç alıyorum.
valla mı...
fazladan 1 kilo var mııdr şimdi...
yani gördüğüm kilonun 1 kilo daha aşağısımıyımdır NAf... :)))
Azcık tutuyorum boğazımı işe yarasa barim...
ayy merve varsa ben cekılıyorum dermısıımmmm(((
ya sabah lapoamı yıyemedım cocuklrdan bende daldım yumurtaya :)))))))))))))
amaoglnele aksamı kesın yıcemspor ypmıyorum ben cocukalrdan yoksa cok hızlı verırdım ama bu da gzl sonucta verıyorum yanı
bozma canım morelını hepımızde aynı sorun var
cnm pancar çorbasını ılk kez duydum :uhm:
çok geçmıs olsun
hadı bakalım merve sırnaşık şey
evet canım talibim :lepi:vayyy bu hafta kupaya çok talipli var aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
saol hayatım olumunekankayizsmiletamam cnm kolay gelsin zemuszemus
evet canım aynen yaaa :1shok:Gecmiş olsun Mervwe...
yaz nezlesidr...
bende de olur.. bekliyoruom henüz gelmedi...
ama astımla birlikte olunca zor olur((
ayy merve varsa ben cekılıyorum dermısıımmmm(((
ya sabah lapoamı yıyemedım cocuklrdan bende daldım yumurtaya :)))))))))))))
amaoglnele aksamı kesın yıcemspor ypmıyorum ben cocukalrdan yoksa cok hızlı verırdım ama bu da gzl sonucta verıyorum yanı
hakikaten yaa pancar çorbası nasıl bişey boshayallersmile
evet canım talibim :lepi:
saol hayatım olumunekankayizsmile
cnm pancar çorbasını ılk kez duydum :uhm:
çok geçmıs olsun
hadı bakalım merve sırnaşık şey
kara lahana çorbası yani canım.karadenizliler çok yapar.
evet canım aynen yaaa :1shok:
kız nazlıı tırsma bendeeennn :jeyyar: sen kupaya talipsen ben çekilirim aradan.kilomu aynı sölerim :roflol: sen yeterki mutlu ol yavruummmm Şeniz
Aa kupa mı var birde ....
kaç kilo vermek gerek kupa için???
amaniiinnn... hiç yemem artık bugunden sonra cumaya kadar :)))
kara lahananın sapı olmaz ki bacılar yaa....
şu salataya doğradığımız lahana değilmi bahsetiğiniz...
hani turşulara renk verir???
saplarından cibes dediğine biz dible diyoruz zemuszemuskız öyle söylesenebayılırım kara lahana yemeğine :kedi: bide saplarından cibes yaparız biz hımmmm cokacimcoook cokacimcoook ayhh anneme söyleyeyim bakimm :kedi:
Aa kupa mı var birde ....
kaç kilo vermek gerek kupa için???
belli bi kilo vermek gerekmiyo canım en fazla kiloyu veren kuupayı alıyo.
amaniiinnn... hiç yemem artık bugunden sonra cumaya kadar :)))
hayır canım o dediğin kırmızı lahana.bizim bahsettiğimiz yeşil yapraklı bi yeşillik işte.kara lahananın sapı olmaz ki bacılar yaa....
şu salataya doğradığımız lahana değilmi bahsetiğiniz...
hani turşulara renk verir???
canım çok geçmiş olsun.cam,balkon kapısı,klima,vantilatör vs..devamlı açık.üstümüz ince.terliyoruz ve çoğunluk terimiz üzerimizde kuruyor.gribe çok elverişli ortamlar hazırlıyoruz yani.bence hiçbirşey yapma ilaçlarını al ve bütün gün yat dinlen.vücudunun dinlenmeye ihtiyacı var şuanda.
selam arkadaşalrr buğün oruçlu deilim biraz midemde sorun yaşadım1ğün ara verdim..reflü var bnede ...ama yarın tutcam..buğün bende tartıldım aynıı maleseff degişiklik yokk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?