- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #14.681
geçen haftaki kupa törenini görmedin mi sen cnm :hulya:
hayır değil canımo kırmızı lahana oluyo sempatiksalakcinni
saplarından cibes dediğine biz dible diyoruz zemuszemus
hayır canım o dediğin kırmızı lahana.bizim bahsettiğimiz yeşil yapraklı bi yeşillik işte.
haklısın canım da ben takıntılı biri olaraktan duramamki offf :gitme:
saplarından cibes dediğine biz dible diyoruz zemuszemus
geçmiş olsun cnm olumunekankayizsmile
ı ııhhh...
görmedim... cuma gün cok yoğundu işler cok giremedim heralde...
kaç kilo vermek gerek kaç kilo..
gecen hafta kim aldı kupayı NAFım
anladım... pazı mı mazı mı ne diyorlar...
o başka mı aynı mı kara lahana ile...
--------BAŞLANGIÇ KİLO------ŞİMDİKİ KİLO---------HEDEF KİLO
NaF-------------73-------------------------68.5--------------------------60-----500 gr verdi
oyelken------79.7-----------------------71.5--------------------------65-----800 grcık almış
neseli45------85.9-----------------------82.5-------------------------68-----300 gr verdi
melisdeniz--- -------------------------- 62----------------------------60-----Henüz bildirim yapmadı
Cigsel2010--71.6-----------------------72.1-------------------------65-----Kilosunu korumuş
mehay--------68--------------------------62----------------------------55-----Kilosunu korumuş
oglak75-------64------------------------- 63---------------------------58-----Henüz bildirim yapmadı
nazlıbahar--71--------------------------65.5-------------------------62-----500 grcık almış
merve52------96-------------------------76,5-------------------------65-----Kilosunu korumuş
Ggulsu--------63--------------------------63 --------------------------57-----Kilosunu korumuş
asya27--------64--------------------------57.8------------------------50------1.200 gr verdi
ege1979------97.2-----------------------92---------------------------85------Kilosunu korumuş
_kvsr_---------66--------------------------63---------------------------55------Kilosunu korumuş
eyllull---------51.2-----------------------51.2-------------------------48------Kilosunu korumuş
ONUR KONUKLARIMIZ
olala
tinkerbell2:asigim: :asigim:
Evet arkadaşlar 13.08.2010 Cuma günü saat 17:00 itibari ile kilo bildirimi yapan arkadaşlarımızın sonuçlarını değerlendirirsek eğer ;
Günün Birincisi : asya27 ( 1.200 gr ile ) :hooray:
Günün İkincisi : NaF (500 gr ile) :hooray:
Günün Üçüncüsü : neseli45 ( 300 gr ile ) :hooray:
Kupa alan arkadaşlarımızı tebrik ederim olumunekankayizsmile
Kilosunu koruyan arkadaşlar eminim haftaya kupalar sizlere gelecek olumunekankayizsmile
Veee kilo alan arkadaşlar eminim haftaya en azından eski kilolarınıza geri dönmüş olacaksınız olumunekankayizsmile
Beraber nice kupalara opuyorumnanaktan nice sevgi,saygı dolu paylaşımlara opuyorumnanaktan
kara lahana çorbası mı cıbes mıııııııııııı
ben bıraz kafamı masaya koyayım :CüvCüv:
fasulyedende dible yapıyoruz canım ayy ne çok severimki bayılırım bayılırrrdibleyi ben fasulyeden yapılıyo diye biliyodum aklinialirimsmile aklinialirimsmile hiç yemedim merak ediyorum açıkçası nasıl bişey diye :ecrin_bebek:
dur ben sana bulup kopyalayayım gör canım opuyorumnanaktan
pazı apayrı bişey bu arada onunda sarması ve patatesli kavurması yapılıyo çok sağlıklı cokacimcoook
ılk kez duydum bu yemek ısımlerını kaydirigubbakcemile3
gndyn kızlarrr gzl bır hafta olması dılegıyle ınsallah
dun cok gzl bır gundu hem yemek acısından hem gun acısından ve bu sabahta dunku ve cumadan berı dıkkat etmemın sonucunu cok gzl bır sekılde gırdum ınsallah bu sekılde gıderse cu aya şok edıcem herkesı kupayı bıle alabılırım yan)))
bugun son gunum reglıde ve lapa yapıcam bgn ınsallah bugunden sonrada bu seılde devam edebılırım o gzlım yeeklere kendımı fırrenleyebılrım ozellıkle tatlılara.....
herseyın gonlumuzce olmasını dılıyrum ....
slm nafcım çok kolay alınıyor cnm aman dikkat. Sporsuz olmuyor bende çok boşlamıştım sıcaktan başladım şimdi.karar verdim bebişimm kocam evde oldumu spor yapamıyorum bende o seyahate gittimi yapıcam zemuszemus zemuszemus
yürüyüş yapmak sıkıcı oluyo tek başına kaydirigubbakcemile bisiklet sürerim parkta
aletler var onlarda çalışırım yada hiç çıkacak gibi değilsem leslie cdlerim var evde onları
yaparım zemuszemus bişeyler yapmam lazım çok boşladım verdiğim kiloları geri alıcam
yoksa akannehir akannehir
Evet özgecim bu sıcakta bırak sporu kolunu kaldırmaya üşeniyor insan. Akşam serinliğini değerlendirmek lazım...haklısın canım benımde acıl bır seyler yapmam lazım
ama ya bu kadar da sıcak olunmazkı yaa
Canım ben ne zaman sık tartılsam daha çok kilo alıyorum denemişim. Unutmaya çalış hafta da 1 tartıl en iyisi.Öyle mi yapayım...
da sabredemem ki ben baskülü gördükçe...
neyse cumaya kadar sabredebilirim...
slm kızlar günaydın herkese.gün akşam bi kepçe pancar çorbası,4 köfte ve meyve suyu.aradan bir iki saat geçince çay keyfi eşliğinde 2 sigara böreği.yağsız.oruçlu deilim bi kaç gün kızlar..gripim.bu sıcaktada olurmu yaburnum föşür föşür hapşırık öksürük astımda varya bende.hastayım yani.ilaç alıyorum.
geçmiş olsun bu havalar çok hasta eder insanınazlım seni geçmeye adayım aklinialirimsmile dün akşam iftardan önce bi tartıolim dedim normalde hafta arası tartılmazdım.kaç akşamdır yürüyorum bde az yiyorumya merak ettim ve şok şok şookkk :lepi: kupa bu hafta benim kızlar sempatiksalakcinni :hooray:
selam arkadaşalrr buğün oruçlu deilim biraz midemde sorun yaşadım1ğün ara verdim..reflü var bnede ...ama yarın tutcam..buğün bende tartıldım aynıı maleseff degişiklik yokk..
hoşgeldın tınkerbell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?