Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

geçen haftaki kupa törenini görmedin mi sen cnm :hulya:

ı ııhhh...
görmedim... cuma gün cok yoğundu işler cok giremedim heralde...
kaç kilo vermek gerek kaç kilo..
gecen hafta kim aldı kupayı NAFım

hayır değil canım o kırmızı lahana oluyo sempatiksalakcinni

anladım... pazı mı mazı mı ne diyorlar...
o başka mı aynı mı kara lahana ile...

dur ben sana bulup kopyalayayım gör canım opuyorumnanaktan

pazı apayrı bişey bu arada onunda sarması ve patatesli kavurması yapılıyo çok sağlıklı cokacimcoook

gulsu için hatırlatma amaçlıdır...

dibleyi ben fasulyeden yapılıyo diye biliyodum aklinialirimsmile aklinialirimsmile hiç yemedim merak ediyorum açıkçası nasıl bişey diye :ecrin_bebek:
fasulyedende dible yapıyoruz canım ayy ne çok severimki bayılırım bayılırrr
dur ben sana bulup kopyalayayım gör canım opuyorumnanaktan

pazı apayrı bişey bu arada onunda sarması ve patatesli kavurması yapılıyo çok sağlıklı cokacimcoook

aynen c<nım zemuszemus

Selam kızlar opuyorumnanaktan

Haftaya güzel başlanmış Hadi bakalım inşallah güzel kilolar verilsin bu hafta . Seninde her şey gönlünce olsun cnm

slm nafcım çok kolay alınıyor cnm aman dikkat. Sporsuz olmuyor bende çok boşlamıştım sıcaktan başladım şimdi.
haklısın canım benımde acıl bır seyler yapmam lazım
ama ya bu kadar da sıcak olunmazkı yaa
Evet özgecim bu sıcakta bırak sporu kolunu kaldırmaya üşeniyor insan. Akşam serinliğini değerlendirmek lazım...
Öyle mi yapayım...
da sabredemem ki ben baskülü gördükçe...

neyse cumaya kadar sabredebilirim...
Canım ben ne zaman sık tartılsam daha çok kilo alıyorum denemişim. Unutmaya çalış hafta da 1 tartıl en iyisi.

geçmiş olsun bu havalar çok hasta eder insanı
Bu hafta bol kupalı bir hafta olacak galiba böyle devam etsin hadi bakalım

selam arkadaşalrr buğün oruçlu deilim biraz midemde sorun yaşadım1ğün ara verdim..reflü var bnede ...ama yarın tutcam..buğün bende tartıldım aynıı maleseff degişiklik yokk..

Canım benim geçmiş olsun reflün varsa tutma cnm tabi sağlığın önemli. :1hug:
Geçen gün Ender saraçlı midesinde problem olanlar reflüsü olanlar anason ve rezene çayı içsinler diyordu. Birde beyaz leblebi bulundursunlar yanlarında diyordu. Nafcım seninde aklında bulunsun belki biliyorsunuzdur ama ben duyunca yazıyım dedim. Benim eşimde de var galiba :uhm: o da doktora görünecek bu günlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…