Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kızlar şu ansa sayfadakı vucut kutle endeksıne baktım 62 kg olmam lazımmıs mafoldumben

benim kaç olmam lazım acaba akannehirakannehir

Selam kızlar opuyorumnanaktan

slm nafcım çok kolay alınıyor cnm aman dikkat. Sporsuz olmuyor bende çok boşlamıştım sıcaktan başladım şimdi.

selam canım hoşgeldin opuyorumnanaktan evet boşladım vee kilo alımı hissediyorum kendimde gerçi olala ilaçlardan olabilir demişti ama bakalım 3-4 güne kadar 14 günlük kür bitiyo sonra ne olacak sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

aa ben bilmiyodum deneyeyim canım teşekkürler opuyorumnanaktan

super tabıkı canım sakın bırakma son gaaaaaaaaaaaaz devam et baserılar

bu kimeydi acaba sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Ayyy
ben geldim..
öglen yemeğimi yedim ( söylemesi ayıp ) :kedi:
ne yediğimi yamzıycam(oruc nedeniyle,akşama az kaldı çünkü acıkmışınızdır ) ama 1 dilimcik ekmek yedim... cok dğeildir umarımm...

dur ben sana bulup kopyalayayım gör canım opuyorumnanaktan

pazı apayrı bişey bu arada onunda sarması ve patatesli kavurması yapılıyo çok sağlıklı cokacimcoook

teşekkür ederim NAfcım baktım listeye...
2 kilo vermek bile cok kilo vermek demek ki...
1 kusürle kupayı almış akideeşşşş...
Tebrik ediyorum Asya arkadaşımı ve seni de NAF vee Neşeliyi... a.s.
darısı basımıza..bana haftada 1 kiloda yeter... :kedi:

kızz benim 2 kilo oynuyo ne 1 kilosu :))))) hatta evvelki ay tam tamına 2 kilo 900 gr fazla gösteriyodu adet olduğumda düşün artıkkkk :)))

2 kilo mu...
ayy benim 1 kilo oynasa yeter.. 63 üm ya şimdi... 62 omuşsam..
cumaya kadar 1 kilocuk daa versem... ahanda kupa benim :)))

canlarım merhaba, nasılsınız opuyorumnanaktan
2 gün giremedim misafirim vardı, dolayısıyla sayfalar çok fazla ilerlemiş okuyamadım
regl bitti bugün bende oruçluyum ama bir ağırlık var üzerimde sürekli uyku modundayım :kedi:

Kızlar aklıma gelmişken yazayım. iftardan sonra 1 şişe maden suyu vücudun günlük duyduğu mineral ihtiyacı karşılamak için içilmeliymiş . Vücut çok susuz kalıyor gün boyu haliyle ve sindirimi rahatlatması açısından yararlanılabilir.

yanlış yere yazdı herhalde :))

sanırım öyle oldu

Naf senın durumun kesın benden daha ıyıdır

sanmıyorum ama göricizzzzzzz sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

afiyet olsun canım zemuszemus

en çok kilo veren 3 arkadaşımızı 1.2.3. diye sıralıyoruz canım kaydirigubbakcemile5 belirli bir kilo sınırı yok yani

ayy bu hafta herkes kupa benim diyo ne güzel ne güzellll :lepi: :lepi:

merhaba canım hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın opuyorumnanaktan Allah kabul etsin cnm oruç ve sıcaklar insanda halsizlik yaratıyo ondan öylesindir canım :hulya:

evet bende haberlerde izledim çok yararlıymış gerçekten :hulya:

Hoşgeldin eylülcüm. Allah kabul etsin cnm

amin canım, hoşbuldum..

hoşbuldum nafcım, bende iyi sayılırım..akşamada kayınvalideciğime iftara gidicez
onunda gerginliği var sanırım kaydirigubbakcemile

amin canım, hoşbuldum..

hoşbuldum nafcım, bende iyi sayılırım..akşamada kayınvalideciğime iftara gidicez
onunda gerginliği var sanırım kaydirigubbakcemile

aaaa tatlımm neden baştan söylemiyorsun kesinnn o yüzdendir özge duymasın

şimdi onada halsizlik çöker valla :roflol: :roflol: :roflol:

canlarım ben çıkıyorum, biraz uzanayım tekrar..kendimi iyi hissedersem geri gelirim..
görüşemezsek size iyi iftarlar opuyorumnanaktan

hoşgeldn bebışım yaaa

evet cnm bende duydum hatta 2 gun soda dıye gazoz ıcmısım :roflol:

vucut kutle endeksi mi var anasayfada
bende bakıyroum hemennn....

evet cnm bak hemen

:roflol::roflol: canım benim sen beni bu halde güldürdün ya, allahta seni güldürür inşallah Şeniz

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

canlarım ben çıkıyorum, biraz uzanayım tekrar..kendimi iyi hissedersem geri gelirim..
görüşemezsek size iyi iftarlar opuyorumnanaktan

tmm cnm gülegülee hayırlı iftarlar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

:roflol::roflol: canım benim sen beni bu halde güldürdün ya, allahta seni güldürür inşallah Şeniz

aminnnnn canımm cümlemizi inşallah

hoşgeldn bebışım yaaa

evet cnm bende duydum hatta 2 gun soda dıye gazoz ıcmısım :roflol:

evet cnm bak hemen

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

:roflol: Allah iyiliğini versin şekerli şekerli iyi enerji vermiştir sana gazoz kaydirigubbakcemile3

Kızlar ben çıkıyorum bu sıcakta markete gitmeye bile üşeniyorum ama mecbur yarın akşam misafirimiz var bu gün alışverişi aradan çıkarıyım yarın rahat rahat hazırlarım artık iftar yemeği onlara. Neler yapsam bilmiyorum da... Sonra görüşürüz opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…