- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #14.701
kızlar şu ansa sayfadakı vucut kutle endeksıne baktım 62 kg olmam lazımmıs mafoldumben
Selam kızlar opuyorumnanaktan
slm nafcım çok kolay alınıyor cnm aman dikkat. Sporsuz olmuyor bende çok boşlamıştım sıcaktan başladım şimdi.
Canım benim geçmiş olsun reflün varsa tutma cnm tabi sağlığın önemli. :1hug:
Geçen gün Ender saraçlı midesinde problem olanlar reflüsü olanlar anason ve rezene çayı içsinler diyordu. Birde beyaz leblebi bulundursunlar yanlarında diyordu. Nafcım seninde aklında bulunsun belki biliyorsunuzdur ama ben duyunca yazıyım dedim. Benim eşimde de var galiba :uhm: o da doktora görünecek bu günlerde
super tabıkı canım sakın bırakma son gaaaaaaaaaaaaz devam et baserılar
site çok yavaşladı galiba sorun var herhalde
ben 2 saattir ne siteye nede msnime girebildim :kedi:
dur ben sana bulup kopyalayayım gör canım opuyorumnanaktan
pazı apayrı bişey bu arada onunda sarması ve patatesli kavurması yapılıyo çok sağlıklı cokacimcoook
kızz benim 2 kilo oynuyo ne 1 kilosu :))))) hatta evvelki ay tam tamına 2 kilo 900 gr fazla gösteriyodu adet olduğumda düşün artıkkkk :)))
canlarım merhaba, nasılsınız opuyorumnanaktan
2 gün giremedim misafirim vardı, dolayısıyla sayfalar çok fazla ilerlemiş okuyamadım
regl bitti bugün bende oruçluyum ama bir ağırlık var üzerimde sürekli uyku modundayım :kedi:
kızlar şu ansa sayfadakı vucut kutle endeksıne baktım 62 kg olmam lazımmıs mafoldumben
yanlış yere yazdı herhalde :))
Naf senın durumun kesın benden daha ıyıdır
Ayyy
ben geldim..
öglen yemeğimi yedim ( söylemesi ayıp ) :kedi:
ne yediğimi yamzıycam(oruc nedeniyle,akşama az kaldı çünkü acıkmışınızdır ) ama 1 dilimcik ekmek yedim... cok dğeildir umarımm...
teşekkür ederim NAfcım baktım listeye...
2 kilo vermek bile cok kilo vermek demek ki...
1 kusürle kupayı almış akideeşşşş...
Tebrik ediyorum Asya arkadaşımı ve seni de NAF vee Neşeliyi... a.s.
darısı basımıza..bana haftada 1 kiloda yeter... :kedi:
2 kilo mu...
ayy benim 1 kilo oynasa yeter.. 63 üm ya şimdi... 62 omuşsam..
cumaya kadar 1 kilocuk daa versem... ahanda kupa benim :)))
2 gün giremedim misafirim vardı, dolayısıyla sayfalar çok fazla ilerlemiş okuyamadım
regl bitti bugün bende oruçluyum ama bir ağırlık var üzerimde sürekli uyku modundayım :kedi:
Kızlar aklıma gelmişken yazayım. iftardan sonra 1 şişe maden suyu vücudun günlük duyduğu mineral ihtiyacı karşılamak için içilmeliymiş . Vücut çok susuz kalıyor gün boyu haliyle ve sindirimi rahatlatması açısından yararlanılabilir.
Hoşgeldin eylülcüm. Allah kabul etsin cnm
sanırım öyle oldu
sanmıyorum ama göricizzzzzzz sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
afiyet olsun canım zemuszemus
en çok kilo veren 3 arkadaşımızı 1.2.3. diye sıralıyoruz canım kaydirigubbakcemile5 belirli bir kilo sınırı yok yani
ayy bu hafta herkes kupa benim diyo ne güzel ne güzellll :lepi: :lepi:
merhaba canım hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın opuyorumnanaktan Allah kabul etsin cnm oruç ve sıcaklar insanda halsizlik yaratıyo ondan öylesindir canım :hulya:
evet bende haberlerde izledim çok yararlıymış gerçekten :hulya:
amin canım, hoşbuldum..
hoşbuldum nafcım, bende iyi sayılırım..akşamada kayınvalideciğime iftara gidicez
onunda gerginliği var sanırım kaydirigubbakcemile
aaaa tatlımm neden baştan söylemiyorsun kesinnn o yüzdendirözge duymasın
şimdi onada halsizlik çöker valla :roflol: :roflol: :roflol:
güle güle eylülcanlarım ben çıkıyorum, biraz uzanayım tekrar..kendimi iyi hissedersem geri gelirim..
görüşemezsek size iyi iftarlar opuyorumnanaktan
Kızlar aklıma gelmişken yazayım. iftardan sonra 1 şişe maden suyu vücudun günlük duyduğu mineral ihtiyacı karşılamak için içilmeliymiş . Vücut çok susuz kalıyor gün boyu haliyle ve sindirimi rahatlatması açısından yararlanılabilir.
vucut kutle endeksi mi var anasayfada
bende bakıyroum hemennn....
:roflol::roflol: canım benim sen beni bu halde güldürdün ya, allahta seni güldürür inşallah Şeniz
canlarım ben çıkıyorum, biraz uzanayım tekrar..kendimi iyi hissedersem geri gelirim..
görüşemezsek size iyi iftarlar opuyorumnanaktan
:roflol::roflol: canım benim sen beni bu halde güldürdün ya, allahta seni güldürür inşallah Şeniz
hoşgeldn bebışım yaaa
evet cnm bende duydum hatta 2 gun soda dıye gazoz ıcmısım :roflol:
evet cnm bak hemen
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?