- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #15.321
günaydın hoşgeldin opuyorumnanaktan
çok haklısın canımmm olumunekankayizsmile
cnm okadar güzel anlatmışsın ki Şeniz
ee bende geldim kuşum çevrimiçiydin dedim bu kesin oyun oynuyor bende sıkıntıdan oynadım sonra kaydirigubbakcemile3[QUOTE=tinkerbell2;14773133]burdayım kuşum geldimnaber cnm
Şeniz Şeniz
Dolabımda şu anda güllaç bile var inanamıyorum kendime hiç sevmem ama insan açken ne çeşit tatlı olsa canı istiyor savaş veriyorum resmen
bende akşama yapayım diyorum ( bende sevmem ama geçen sene muhallebili yapmıştım güzel olmuştu ) :hulya:
Kızlar Olala nerde ne zamandır gelmiyor haberi olan var mı
Kesin açken alıp atmışım sepeteAma muhallebili güzel olabilir gerçekten.
Afiyet olsun cnm Damla sakızlı çok güzel olur aklımda olsun bende öyle denerimbende merak ediyorumm inşallah önemli bişey yoktur boshayallersmile
İnşallah cnm
bende dün açken aldım
kaydirigubbakcemile3
evet canım damla sakızlı muhallebi ile yapmıştım ben bu sene de öyle yapıcam bakalım hayırlısı inş. :hulya:
kızlar çıkmam lazım gelicem işler bitince opuyorumnanaktan
selam kizlar ne var ne yok bakalim???
naf canim kilo bildirimimi yapiyorum 61.5 yani 500 gr vermisim bu hafta :)))))))))
kızlar ya iyice koptum farkındayım ama ramazan boyunca görümcemde kalıcam yemek çok yemiyorum ama iftarda felan e sahurdada kahvaltı yapıyorum kilom aynıdır muhtemelen bayadır tartılmadım cünkü seviyorum sizleriiiiiiii hihoyyyt
tebrik ederim cnm
aa neden öyle
asya ve ege çocuklar kaç yaşındalar dı (balık hafızalıyımda)
saol canimmopuyorumnanaktanayy su 5 li rakamlari bir gorsem...:1rolleyes:
kızlar bugünkü iftar menüm
1kase çorba,1dilim çavdar ekmeği,salata,hurma
ardından bi dilim karpuz ve 1tanede çikolatalı goflet yedim:kedi:
ardından yarım saat yürüyüşe çıktım biraz öncede 15 dk egzersiz yaptım yatıyorum artıkmirmirmirmir
buarada şimdiden bildirimimde yapayım 63 kiloydum nafcım 61 olmuşum 2 kilo vermişim ya çok şaşırdım sevindimde..
özgeeeee özeline bak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?