Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

[QUOTE=tinkerbell2;14773133]burdayım kuşum geldim naber cnm
ee bende geldim kuşum çevrimiçiydin dedim bu kesin oyun oynuyor bende sıkıntıdan oynadım sonra kaydirigubbakcemile3
dün gelledim gece 2yee kadarr bekledim yoktunn(
napımm canım istemiyyorr kilo aldım ya tekrarr kuşummm

[

Yapma öyle bütün gün halsiz kalıyorsun iyi değil az da olsa her besinden almaya çalış vitamin takviyesi almak lazım aslında en azından hafta da 2 kere
hee nerden biliyonn oyun oynuyodum:)))[/QUOTE]

bilirim ben yerimseniben

Şeniz Şeniz
Dolabımda şu anda güllaç bile var inanamıyorum kendime hiç sevmem ama insan açken ne çeşit tatlı olsa canı istiyor savaş veriyorum resmen

bende akşama yapayım diyorum ( bende sevmem ama geçen sene muhallebili yapmıştım güzel olmuştu ) :hulya:

Kızlar Olala nerde ne zamandır gelmiyor haberi olan var mı

bende merak ediyorumm inşallah önemli bişey yoktur boshayallersmile

Kesin açken alıp atmışım sepete Ama muhallebili güzel olabilir gerçekten.

bende dün açken aldım

evet canım damla sakızlı muhallebi ile yapmıştım ben bu sene de öyle yapıcam bakalım hayırlısı inş. :hulya:

Afiyet olsun cnm Damla sakızlı çok güzel olur aklımda olsun bende öyle denerim
kızlar çıkmam lazım gelicem işler bitince opuyorumnanaktan

Kolay gelsin cnm tekrar görüşürüz :1hug:

kızlar ya iyice koptum farkındayım ama ramazan boyunca görümcemde kalıcam yemek çok yemiyorum ama iftarda felan e sahurdada kahvaltı yapıyorum kilom aynıdır muhtemelen bayadır tartılmadım cünkü seviyorum sizleriiiiiiii hihoyyyt

selam kizlar ne var ne yok bakalim???
naf canim kilo bildirimimi yapiyorum 61.5 yani 500 gr vermisim bu hafta :)))))))))

tebrik ederim cnm

aa neden öyle

benimki ocak 2008 li ege ya sneinle konuşabileceğimiz başka bir yer olsa keşke burayı meşul etmesek
ege benim çocuğum 3 aydır falan hiç yemek yemiyor resmen aç geziyo doktora göre kilosu gayet iyi ama çocuk aç ne yapsam ya

Tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin. Kupa sahibi belli :hooray: Ben rejim dönemimde sadece 1 kere hafta da 2 verdim onda da faranjittim :) sporla desteklenince gerçekten güzel kilo veriliyor

oyelkancım çok zor gelirdi bu tempo bana gece sahura kalk akşama iftarı yetiştir saolsun görümcem çalışmıyo ya gelin size ben bakarım dedizemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…