Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ellerine sağlık arkadaşım ben bildirimimi pazar akşamı yazarım ama sanırım bu tatil yüzünden vermemişimdir kilomu korumuş olsam bari

iyiyiz sen nasılsın
ben ayakta uyuyorum bu ramazan
kilo da almak tan çok korkuyorum :sinifsinif:

bende iyiyim canımmm
allah kolaylık versin sizin işiniz daha zor sıcaklardaaa
ben evdeyim akşama kadar uyukluyorummm
sabaha kadar da oturuyorummkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
bende kilo alırdım her ramazanda bu sefer öyle olmadı verebiliyorum neysekiikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
zaten 2 kilo almıştım onu vermeye çabalıyorummmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

egecim bılıyormusun benım oğlumda 20-07-2009 ve esımde aynı gun :))) ve oğlum normal doğum normalde doktor 9u ddemıstı ama bızım adam babasını beklemıs o gunu beklebekel doğmadı sonunda dedık herhal aynı gun olcak ve o gun oldu :))) yengec le r yanı ıkısıde :))

asya oooyyy bıze yenı geldık carsıdan ole bı susadım kı hıc sorma uyumak ıstıyorum bı uyusa ahh ahmet keem anında bendeuyuycam

mervem hadı solladıngen benı hayırlı olsun tebrıkler cnm

merhaba kızlarrr
nasılsınızzzzzzemuszemus
nasıl gidiyor ramazanla aranız nasıl
kilo almıyosunuz değil miiiaklinialirimsmile

selam cnm iyiyiz sen nasılsın bayanssulusmile

ramazanda kilo almamak mümkün mü ama alsakta veririz bu azim ve dayanışmayla vallahi

naf
benim kardeşimde atakentte oturuyor
annemlerde bostanlı bağcı parkının orda canım

o zaman sen neden burda değilsin bakimm sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

slm kızlar 2 de bi yattım daha yeni uyanmısım ama kendimi kötü hissediyorum çok uyumaktan sanırım

keşke bende uyusammmmmmm :hulya: :hulya:

kızlar 1,5 kilo vermişim.75 olduuummmm zemuszemus

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

nafcımmm azmin daim olsun canımmm
miden nasıl oldu iyimisinzemuszemus

Merhabalr...
Sabah kilo ibldirimi yapmayı unuttum ben..bir dahada giremedim fırsat bulup...
61.9 olmuşum dün akşam itibariyle...
kupa bende değil biliyorum ama yinede mutluyum :)

ayyy kızlar bu arada carsıda ablamın ıs yerıne ugradım yanında kı kızlar şok oldular ayyy nasıl zayıflamıssın ole dıye :)) ay bende bır mutlu oldum sormayı tabı onlar benım 2sene once hamıle kalmadan verdığımı bılmıollar bu arada ben 76dan 61e ınıp hamıle kaldım sımdıde tekrar hamılelık kılolarımı veryorum ayy dedım ddaha 5kılom var verılcke yok dıorlar bu sekılde de cok hos olmussun bunun ustune ben gıttım ıkı etek aldım kendıme :))) ayyy cok moral oldu bu bana ya

--------BAŞLANGIÇ KİLO------ŞİMDİKİ KİLO---------HEDEF KİLO
NaF-------------73-------------------------68.5--------------------------60-----Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmadı
oyelken------79.7-----------------------71.4--------------------------65-----100 gr verdi
neseli45------85.9-----------------------82.5-------------------------68-----Henüz bildirim yapmadı
melisdeniz--- -------------------------- 62----------------------------60-----Kilosunu korumuş
Cigsel2010--71.6-----------------------72.1-------------------------65-----Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmadı
mehay--------68--------------------------61.5-------------------------55-----500 gr verdi
oglak75-------64------------------------- 63---------------------------58-----Pazar günü bildirim yapacak
nazlıbahar--71--------------------------64.4------------------------62-----1.100 gr verdi
merve52------96-------------------------75---------------------------65------1.500 gr verdi
Ggulsu--------63--------------------------63 -------------------------57------Henüz bildirim yapmadı
asya27--------64--------------------------57.8------------------------50------Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmadı
ege1979------97.2-----------------------91.5------------------------85------500 gr verdi
_kvsr_---------66--------------------------61---------------------------55------2 kilo verdi
eyllull---------51.2-----------------------51.2------------------------48------Henüz bildirim yapmadı

ONUR KONUKLARIMIZ
olala
tinkerbell2
:asigim: :asigim:

Evet arkadaşlar 20.08.2010 Cuma günü saat 17:00 itibari ile kilo bildirimi yapan arkadaşlarımızın sonuçlarını değerlendirirsek eğer ;

Günün Birincisi : _kvsr_( 2 kilo ile ) :hooray:
Günün İkincisi : merve52( 1.500 gr ile ) :hooray:
Günün Üçüncüsü : nazlıbahar( 1.100 gr ile ) :hooray:

Kupa alan arkadaşlarımızı tebrik ederim olumunekankayizsmile

Kilosunu koruyan arkadaşlar eminim haftaya kupalar sizlere gelecek olumunekankayizsmile

Beraber nice kupalara opuyorumnanaktan nice sevgi,saygı dolu paylaşımlara opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…