- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #15.341
--------BAŞLANGIÇ KİLO------ŞİMDİKİ KİLO---------HEDEF KİLO
NaF-------------73-------------------------68.5--------------------------60-----Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmadı
oyelken------79.7-----------------------71.4--------------------------65-----100 gr verdi
neseli45------85.9-----------------------82.5-------------------------68-----Henüz bildirim yapmadı
melisdeniz--- -------------------------- 62----------------------------60-----Kilosunu korumuş
Cigsel2010--71.6-----------------------72.1-------------------------65-----Henüz bildirim yapmadı
mehay--------68--------------------------62----------------------------55-----Henüz bildirim yapmadı
oglak75-------64------------------------- 63---------------------------58-----Henüz bildirim yapmadı
nazlıbahar--71--------------------------64.4-------------------------62-----1.100 gr verdi
merve52------96-------------------------76,5-------------------------65-----Kilosunu korumuş
Ggulsu--------63--------------------------63 --------------------------57-----Henüz bildirim yapmadı
asya27--------64--------------------------57.8------------------------50------Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmadı
ege1979------97.2-----------------------91.5------------------------85------500 gr verdi
_kvsr_---------66--------------------------61---------------------------55------2 kilo verdi
eyllull---------51.2-----------------------51.2-------------------------48------Henüz bildirim yapmadı
ONUR KONUKLARIMIZ
olala
tinkerbell2:asigim: :asigim:
Kızlar atladığım varmı lütfen bakınız bilmiyorumkismile
oyelkancım çok zor gelirdi bu tempo bana gece sahura kalk akşama iftarı yetiştir saolsun görümcem çalışmıyo ya gelin size ben bakarım dedizemuszemus
merhaba kızlarrr
nasılsınızzzzzzemuszemus
nasıl gidiyor ramazanla aranız nasıl
kilo almıyosunuz değil miiiaklinialirimsmile
iyiyiz sen nasılsın
ben ayakta uyuyorum bu ramazan
kilo da almak tan çok korkuyorum :sinifsinif:
kızlar 1,5 kilo vermişim.75 olduuummmm zemuszemus
merhaba kızlarrr
nasılsınızzzzzzemuszemus
nasıl gidiyor ramazanla aranız nasıl
kilo almıyosunuz değil miiiaklinialirimsmile
naf
benim kardeşimde atakentte oturuyor
annemlerde bostanlı bağcı parkının orda canım
slm kızlar 2 de bi yattım daha yeni uyanmısım ama kendimi kötü hissediyorum çok uyumaktan sanırım
selam cnm iyiyiz sen nasılsın bayanssulusmile
ramazanda kilo almamak mümkün müama alsakta veririz bu azim ve dayanışmayla vallahi
o zaman sen neden burda değilsin bakimm sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
keşke bende uyusammmmmmm :hulya: :hulya:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
slm kızlar 2 de bi yattım daha yeni uyanmısım am kendimi kötü hissediyorum çok uyumaktan sanırım
asya oooyyy bıze yenı geldık carsıdan ole bı susadım kı hıc sorma uyumak ıstıyorum bı uyusa ahh ahmet keem anında bendeuyuycam
mervem hadı solladıngen benı hayırlı olsun tebrıkler cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?