Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

nafcımmm azmin daim olsun canımmm
miden nasıl oldu iyimisinzemuszemus

sağol haticecim hepimizin inşallah opuyorumnanaktan

midem daha iyi canım 14 günlük tedaviyi bitirdim kurtuldum o antibiyotiklerden alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile zaten kilo yaptı bana pis ilaçlar lmaz:

şimdi ekim sonuna kadar içeceğim ilaçlara başladım süper gidiyo

bravo merve süpersinvereliniortak:lepi::lepi:
teşekkürler hayatımm opuyorumnanaktan
asya oooyyy bıze yenı geldık carsıdan ole bı susadım kı hıc sorma uyumak ıstıyorum bı uyusa ahh ahmet keem anında bendeuyuycam

mervem hadı solladıngen benı hayırlı olsun tebrıkler cnm
evet şekerim.haftaya daha sıkı geliyorum.hedeefff 2 kilo valla.kevserin saçını başını yolcam kaydirigubbakcemile3

ellerine sağlık şekerim :lepi: ikinciyim ha :) yediremedim kendime yaww :bbo:

canım 64 çok iyi bir kilo zaten
senide çok tebrik ederim
ooo ne güzel olur o etek şimdi :teytey:

ay kızlar açıkçası kaçamaklarım oldu.ama abartmadım yani hiçbizaman.mesela sigara böreği yedim ama sadece 2 tane.ve kızartma deil fırında yaptım yedim.ne bilim çekirdek yedim ama bi paket deil bi avuç.bisküvi yedim ama bi tane tadımlık.hele dün akşam yürüyüş yaptım ama cips falan yedim.ona rağmen 1,5 kilo hayaldı 500 gr bekliyodum.çok mutluyum guclubacismile

--------BAŞLANGIÇ KİLO------ŞİMDİKİ KİLO---------HEDEF KİLO
NaF-------------73-------------------------68.5--------------------------60-----Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmadı
oyelken------79.7-----------------------71.4--------------------------65-----100 gr verdi
neseli45------85.9-----------------------82.5-------------------------68-----Henüz bildirim yapmadı
melisdeniz--- -------------------------- 62----------------------------60-----Kilosunu korumuş
Cigsel2010--71.6-----------------------72.1-------------------------65-----Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmadı
mehay--------68--------------------------61.5-------------------------55-----500 gr verdi
oglak75-------64------------------------- 63---------------------------58-----Pazar günü bildirim yapacak
nazlıbahar--71--------------------------64.4------------------------62-----1.100 gr verdi
merve52------96-------------------------75---------------------------65------1.500 gr verdi
Ggulsu--------63--------------------------61.9 -----------------------57------1.100 gr verdi
asya27--------64--------------------------57.8------------------------50------Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmadı
ege1979------97.2-----------------------91.5------------------------85------500 gr verdi
_kvsr_---------66--------------------------61---------------------------55------2 kilo verdi
eyllull---------51.2-----------------------51.2------------------------48------Henüz bildirim yapmadı

ONUR KONUKLARIMIZ
olala
tinkerbell2
:asigim: :asigim:

Evet arkadaşlar 20.08.2010 Cuma günü saat 17:00 itibari ile kilo bildirimi yapan arkadaşlarımızın sonuçlarını değerlendirirsek eğer ;

Günün Birincisi : _kvsr_( 2 kilo ile ) :hooray:
Günün İkincisi : merve52( 1.500 gr ile ) :hooray:
Günün Üçüncüsü : nazlıbahar & Ggulsu ( 1.100 gr ile ) :hooray:

Kupa alan arkadaşlarımızı tebrik ederim olumunekankayizsmile

Beraber nice kupalara opuyorumnanaktan nice sevgi,saygı dolu paylaşımlara opuyorumnanaktan

Arkadaşlar Ggulsu arkadaşımızın da kilo bildirimini dikkate alarak yeniden düzenledim

nazlım evet yaa sen lokkuummm gibi hatunsun maşallah sana.ama az daha gayret.kıskananlar çtlasın.benide dün kıştan beri görmeyen bi tanıdık gördü.kız noldu sana tanıyamdım valla dedi.helal valla bu kadar kilo verilirmi dedi.çok güzel olmuşun dedi.ay şımardım laelaelaelaelae

ÖNEMLİ OLAN SAĞLIĞIN TATLIM VERİRSİN KİLOYU DERT ETME SENopuyorumnanaktan

dökülll bakalım dökülllll mervecimm aklinialirimsmile bak bunlar hiç yazılmıyoduu yemek listelerineee :mymeka:

ÖNEMLİ OLAN SAĞLIĞIN TATLIM VERİRSİN KİLOYU DERT ETME SENopuyorumnanaktan

evet canım haklısın herşeyin başı sağlık opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

KIZLARRRR milletin dediği güzel sözleri düşünerek HAYDİ TOPARLANMA zamanıııııııı
daha çok kilo vermek için elimizden gelen herşeyi yapalım :lepi:hihoyyyt:sm_cool:

ayyy her ne kadar tatlıları yıyıp 3. olsam da kupayı kenarından tuttum yanı :)))tesekkur edıyorum
mervem saol cnm ama bu hafta bende tatlı yemeden yuruyusler ınsallah az da osa yın e devam edecek sekılde durmak yol dıyorum az kaldı sunun surasında bayrama ne kaldıkı deılmı ehüehüehüü

nafım ellerıne saglık cnm o kadar ugrasıyorsun bıtanem saol

oyelken sorma cnm bı yakıstıkı :) şimdi bayrama kadar ustlerını almam lazım hem okullarda acılcak bır yıldır calımsıyorum imaj deısıklıgıyl e baslamak ıstıyorum bakalım

kevser kız sen nerden cıktım anacım ole 2kılo bırden soladın bızı hemen :) durdun durun ıkı haftadır supersın masallah sana hadı baalım

KIZLARRRR milletin dediği güzel sözleri düşünerek HAYDİ TOPARLANMA zamanıııııııı
daha çok kilo vermek için elimizden gelen herşeyi yapalım :lepi:hihoyyyt:sm_cool:
evt canım haydiiiiiiiiiiiii toparlanın kızlaaarrrrrrrr kaldırın totolarıı hooopppp kaydirigubbakcemile2

evet nazlım bende öyle yapcam.elimden geldiğince kaçamak yapmadan ve yürüyüşle güzel olcak inşallah.he bu arada ben bugün yarım saat yürüdüm.yarım saatte mp4 ü taktım kulağa göbek attım evde kendi kendime hopladım zıpladım.

rica ederim canım ne demek görevimi hakkı ile yerine getirebiliyorsam ne mutlu bana opuyorumnanaktan

naf senın boy yas kac boy sanırım 172-174falan var masallah

yaş 26
boy 1.72 esmer kıvırcık saçlı yeşil gözlü şaka biyana böyle canım neden sordun ?

kızlar hadi ben çıktım herkese hayırlı iftarlar
kupa alan arkadaslarımı tebrik ediyorum tekrar alamayanlara bi dahaki sefere diyorum
herkese iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…