- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #15.361
nafcımmm azmin daim olsun canımmm
miden nasıl oldu iyimisinzemuszemus
teşekkürler hayatımm opuyorumnanaktanbravo merve süpersinvereliniortak:lepi::lepi:
evet şekerim.haftaya daha sıkı geliyorum.hedeefff 2 kilo valla.kevserin saçını başını yolcam kaydirigubbakcemile3asya oooyyy bıze yenı geldık carsıdan ole bı susadım kı hıc sorma uyumak ıstıyorum bı uyusa ahh ahmet keem anında bendeuyuycam
mervem hadı solladıngen benı hayırlı olsun tebrıkler cnm
--------BAŞLANGIÇ KİLO------ŞİMDİKİ KİLO---------HEDEF KİLO
NaF-------------73-------------------------68.5--------------------------60-----Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmadı
oyelken------79.7-----------------------71.4--------------------------65-----100 gr verdi
neseli45------85.9-----------------------82.5-------------------------68-----Henüz bildirim yapmadı
melisdeniz--- -------------------------- 62----------------------------60-----Kilosunu korumuş
Cigsel2010--71.6-----------------------72.1-------------------------65-----Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmadı
mehay--------68--------------------------61.5-------------------------55-----500 gr verdi
oglak75-------64------------------------- 63---------------------------58-----Pazar günü bildirim yapacak
nazlıbahar--71--------------------------64.4------------------------62-----1.100 gr verdi
merve52------96-------------------------75---------------------------65------1.500 gr verdi
Ggulsu--------63--------------------------63 -------------------------57------Henüz bildirim yapmadı
asya27--------64--------------------------57.8------------------------50------Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmadı
ege1979------97.2-----------------------91.5------------------------85------500 gr verdi
_kvsr_---------66--------------------------61---------------------------55------2 kilo verdi
eyllull---------51.2-----------------------51.2------------------------48------Henüz bildirim yapmadı
ONUR KONUKLARIMIZ
olala
tinkerbell2:asigim: :asigim:
Evet arkadaşlar 20.08.2010 Cuma günü saat 17:00 itibari ile kilo bildirimi yapan arkadaşlarımızın sonuçlarını değerlendirirsek eğer ;
Günün Birincisi : _kvsr_( 2 kilo ile ) :hooray:
Günün İkincisi : merve52( 1.500 gr ile ) :hooray:
Günün Üçüncüsü : nazlıbahar( 1.100 gr ile ) :hooray:
Kupa alan arkadaşlarımızı tebrik ederim olumunekankayizsmile
Kilosunu koruyan arkadaşlar eminim haftaya kupalar sizlere gelecek olumunekankayizsmile
Beraber nice kupalara opuyorumnanaktan nice sevgi,saygı dolu paylaşımlara opuyorumnanaktan
ayyy kızlar bu arada carsıda ablamın ıs yerıne ugradım yanında kı kızlar şok oldular ayyy nasıl zayıflamıssın ole dıye :)) ay bende bır mutlu oldum sormayı tabı onlar benım 2sene once hamıle kalmadan verdığımı bılmıollar bu arada ben 76dan 61e ınıp hamıle kaldım sımdıde tekrar hamılelık kılolarımı veryorum ayy dedım ddaha 5kılom var verılcke yok dıorlar bu sekılde de cok hos olmussun bunun ustune ben gıttım ıkı etek aldım kendıme :))) ayyy cok moral oldu bu bana ya
sağol haticecim hepimizin inşallah opuyorumnanaktan
midem daha iyi canım 14 günlük tedaviyi bitirdim kurtuldum o antibiyotiklerden alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile zaten kilo yaptı bana pis ilaçlarlmaz:
şimdi ekim sonuna kadar içeceğim ilaçlara başladım süper gidiyo
ay kızlar açıkçası kaçamaklarım oldu.ama abartmadım yani hiçbizaman.mesela sigara böreği yedim ama sadece 2 tane.ve kızartma deil fırında yaptım yedim.ne bilim çekirdek yedim ama bi paket deil bi avuç.bisküvi yedim ama bi tane tadımlık.hele dün akşam yürüyüş yaptım ama cips falan yedim.ona rağmen 1,5 kilo hayaldı 500 gr bekliyodum.çok mutluyum guclubacismile
ÖNEMLİ OLAN SAĞLIĞIN TATLIM VERİRSİN KİLOYU DERT ETME SENopuyorumnanaktan
hepinize hayırlı iftarlar
kızlar ben kaçarrr
dökülll bakalım dökülllll mervecimm aklinialirimsmile bak bunlar hiç yazılmıyoduu yemek listelerineee :mymeka:
aşk olsun yazıyodum kız :kedi:
evet canım haklısın herşeyin başı sağlık opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
evt canım haydiiiiiiiiiiiii toparlanın kızlaaarrrrrrrr kaldırın totolarıı hooopppp kaydirigubbakcemile2KIZLARRRR milletin dediği güzel sözleri düşünerek HAYDİ TOPARLANMA zamanıııııııı
daha çok kilo vermek için elimizden gelen herşeyi yapalım :lepi:hihoyyyt:sm_cool:
ayyy her ne kadar tatlıları yıyıp 3. olsam da kupayı kenarından tuttum yanı :)))tesekkur edıyorum
mervem saol cnm ama bu hafta bende tatlı yemeden yuruyusler ınsallah az da osa yın e devam edecek sekılde durmak yol dıyorum az kaldı sunun surasında bayrama ne kaldıkı deılmı ehüehüehüü
nafım ellerıne saglık cnm o kadar ugrasıyorsun bıtanem saol
oyelken sorma cnm bı yakıstıkı :) şimdi bayrama kadar ustlerını almam lazım hem okullarda acılcak bır yıldır calımsıyorum imaj deısıklıgıyl e baslamak ıstıyorum bakalım
kevser kız sen nerden cıktım anacım ole 2kılo bırden soladın bızı hemen :) durdun durun ıkı haftadır supersın masallah sana hadı baalım
ayyy her ne kadar tatlıları yıyıp 3. olsam da kupayı kenarından tuttum yanı :)))tesekkur edıyorum
mervem saol cnm ama bu hafta bende tatlı yemeden yuruyusler ınsallah az da osa yın e devam edecek sekılde durmak yol dıyorum az kaldı sunun surasında bayrama ne kaldıkı deılmı ehüehüehüü
nafım ellerıne saglık cnm o kadar ugrasıyorsun bıtanem saol
oyelken sorma cnm bı yakıstıkı :) şimdi bayrama kadar ustlerını almam lazım hem okullarda acılcak bır yıldır calımsıyorum imaj deısıklıgıyl e baslamak ıstıyorum bakalım
kevser kız sen nerden cıktım anacım ole 2kılo bırden soladın bızı hemen :) durdun durun ıkı haftadır supersın masallah sana hadı baalım
naf senın boy yas kac boy sanırım 172-174falan var masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?