- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #15.381
evt canım haydiiiiiiiiiiiii toparlanın kızlaaarrrrrrrr kaldırın totolarıı hooopppp kaydirigubbakcemile2
evet nazlım bende öyle yapcam.elimden geldiğince kaçamak yapmadan ve yürüyüşle güzel olcak inşallah.he bu arada ben bugün yarım saat yürüdüm.yarım saatte mp4 ü taktım kulağa göbek attım evde kendi kendime hopladım zıpladım.
egecim bılıyormusun benım oğlumda 20-07-2009 ve esımde aynı gun :))) ve oğlum normal doğum normalde doktor 9u ddemıstı ama bızım adam babasını beklemıs o gunu beklebekel doğmadı sonunda dedık herhal aynı gun olcak ve o gun oldu :))) yengec le r yanı ıkısıde :))
KIZLARRRR milletin dediği güzel sözleri düşünerek HAYDİ TOPARLANMA zamanıııııııı
daha çok kilo vermek için elimizden gelen herşeyi yapalım :lepi:hihoyyyt:sm_cool:
çok güzelmiş:))
allah hepimizin evladına sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah.
bizimde eşimle benim doğum tarihimiz gün,ay,yıl aynı.hatta benim ebem türkan ebe onunki şükran ebe.saat olarakta ben yarım saat önce doğmuşum.bazen ben senden büyüğüm diyorum işine gelmiyorya nüfus cüzdanını getirde bakalım diyor.
3. mü olmuşum...
ayy tebrik ettim kendimi... :))
kevser ve Merveyi daha cok tebrik ettim ama...
Nazlıbahar.. Ortak guclubacismile haftaya 2 kilo verelim mi.. :)
beden kıtlelerımız aynıydı hemen heen ama kılolar farklı olunca dedım demkkı benden uzun
masallah sana bır ıcım susun yanı :))))
mervecım sende ben hız kazandıkca sende benıı gecıyorsun bundan sona ben yokum yıcem spor yapmıcam dıye senı kandırcam bı gun gececem senı dermısım :)))
ayyy ebe meselesine koptum yaa :roflol::roflol:
ooo çıtayı büyüttük hemen kaydirigubbakcemile2
kızlar hadi ben çıktım herkese hayırlı iftarlar
kupa alan arkadaslarımı tebrik ediyorum tekrar alamayanlara bi dahaki sefere diyorum
herkese iyi akşamlar
kızlar hadi ben kaçtım.zamanım olursa iftara kadr uğrarım yine.öpüyorum hepinizi.
bak öperim görürsün heee :roflol: :roflol: ben bitek sigara böreğini hatırlıyorum çekirdekkklerrr cipslerrr hiç hatırlamıyorum valla :roflol: :roflol:
ayyy bende yedım arada valla ama azcık tabı abartmaan
hadi yine kilo verdin dee yırttın cezadan :roflol: :roflol:
bu arada liste tam bitmedi ama kim ceza alacak :lepi: :lepi: :lepi:
en önemlisi kim ceza verecek şakkıdı
çok güzelmiş:))
allah hepimizin evladına sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah.
bizimde eşimle benim doğum tarihimiz gün,ay,yıl aynı.hatta benim ebem türkan ebe onunki şükran ebe.saat olarakta ben yarım saat önce doğmuşum.bazen ben senden büyüğüm diyorum işine gelmiyorya nüfus cüzdanını getirde bakalım diyor.
büyüttük büyüttük ortak aaa sositososito ...ayyy ebe meselesine koptum yaa :roflol::roflol:
ooo çıtayı büyüttük hemen kaydirigubbakcemile2
kızlar ben yarın bütün gün giremeyebilirim nete annemde iftar var
40-42 kişi falan olacak nete girersem annem beni oklavayla kovalar sonra kaydirigubbakcemile3
40-42 kişişilk :bbo:
nasıl bir iftar yemegidir o maşALLAH...
ALLAH kabul etsin....
Ama öncelikle ALLAH yardımcınız olsun... cok yorulursun zaten özge. ne vaktin kalır ne halin buralara...
Kolay gelsin sanaa ... a.s
hava 1500 diyorsun yani...nazlıbahar çok haklısın insan 2 kilo da verse kendine güveni geliyor
ben hemen saçlarımı kestirdim boyattım bide bi giyiniyorum bide güneş gözlükleri de takıyom gören 50 kiloyum sancak :roflol: ama benim için bu kiloda olmak bile mucize :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?