- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #15.401
ay söylememişmiyim pardon şekerim sempatiksalakcinni ben veririm cezayı :lepi:bak öperim görürsün heee :roflol: :roflol: ben bitek sigara böreğini hatırlıyorum çekirdekkklerrr cipslerrr hiç hatırlamıyorum valla :roflol: :roflol:
hadi yine kilo verdin dee yırttın cezadan :roflol: :roflol:
bu arada liste tam bitmedi ama kim ceza alacak :lepi: :lepi: :lepi:
en önemlisi kim ceza verecek şakkıdı
yemezleeerrrr :jeyyar:beden kıtlelerımız aynıydı hemen heen ama kılolar farklı olunca dedım demkkı benden uzun
masallah sana bır ıcım susun yanı :))))
mervecım sende ben hız kazandıkca sende benıı gecıyorsun bundan sona ben yokum yıcem spor yapmıcam dıye senı kandırcam bı gun gececem senı dermısım :)))
bu arada çıkıyorum bende kendinize iyi bakın :a015:
hava 1500 diyorsun yani...
Ohhh yakışır valla şakkıdı
oyelken ege gule gule
oyelken bu arad guldurdun ya beı kız :)))bende ole kadınar mahallede ole dedıkce ayy dıyorum yok daha 5kılom var dıyorum uzgunmusgıbı yapıp :))) onlarda ayyy delırme dedıkce mest oluyorum
cadılık yapıyorum yanı hepm ı kılo almıssın dıyınce bız uzulcez ırazda bız oynayalım deılmı ama bu kadar ugrasıoruz
büyüttük büyüttük ortak aaa sositososito ...
yeminle ömrümde aldığım ilk kupa bu.. hayatta bırakmam artık.. zemuszemus
Bi deri bi kemik kalırmışım 2 ay sonunda
kızlar ben yarın bütün gün giremeyebilirim nete annemde iftar var
40-42 kişi falan olacak nete girersem annem beni oklavayla kovalar sonra kaydirigubbakcemile3
yaaaaa ama öyleee
ne yapayım yani söylemeyimmi?gülmeyin fazlamafoldumben
bende çıkıyorum.oğlumu almam gerek kreşten.herkese hayırlı iftarlaropuyorumnanaktan
DÜn canımmm coook sıkkındı kızlar... hatta bir gün öncesinden cok sıkkındı...
bugun iyiyim cok şükür...
heralde o yüzden kilo verdim..
2 günlük stres kilo verdirir mi ??
nazlıbahar çok haklısın insan 2 kilo da verse kendine güveni geliyor
ben hemen saçlarımı kestirdim boyattım bide bi giyiniyorum bide güneş gözlükleri de takıyom gören 50 kiloyum sancak :roflol: ama benim için bu kiloda olmak bile mucize :sm_cool:
bu arada çıkıyorum bende kendinize iyi bakın :a015:
kızlar kk dan birini engelleyebilirmiyiz.bizim panelimizi görmesini istemediğimiz brini mesela
vermem kupamı... yimem içmem yine virmemmm :))
Can skıntısı boşver Nafcım...
Şimdi anlatınca canım sıkılcak.. sizinde canınız sıkılmasın hem...
Gecti gecti cok şükür cözüme ulaştı..
bugun iftarda 2 günlük yiyemediğimi yiirm artıkk :))
sana da iyi akşamlar NAf...arkadaşlar bende çıkıyorum hayırlı iftarlar iyi akşamlarr
istikametttttttttt kuaförrrrr bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile
adam evde yemek bekler ben pedikür derdinde :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
engelleyebiliyosun sanırım ben yapmıştım ama bu sefer o kişinin yazdığı yorumları da göremiyosun sanırım
ilgin içn teşekkür ederim nafım.da merak ettiğim bişi daha var.o benim yazdığım şeyleri görebilcekmi.
engelleyebiliyosun sanırım ben yapmıştım ama bu sefer o kişinin yazdığı yorumları da göremiyosun sanırım
ilgin içn teşekkür ederim nafım.da merak ettiğim bişi daha var.o benim yazdığım şeyleri görebilcekmi.
Ama mervecim...
şöyle bi durum daha var..
engellesende girişi yapmadan girse herkes okuyabiliyor biliyorsun yazdıklarımızı misafir olarak....
Dğeil mi.. zor yani başkalrının görmesini engellemek....
Ama mervecim...
şöyle bi durum daha var..
engellesende girişi yapmadan girse herkes okuyabiliyor biliyorsun yazdıklarımızı misafir olarak....
Dğeil mi.. zor yani başkalrının görmesini engellemek....
anladım canım.tabiki giriş yapmadan görür görmesinede.giriş yapmadanda benim profile ulaşması zor.çünkü ben onun profile girdim son ziyaret edenlşerde adım çıktı.o yüzden görürse bile profilime giremesdin die dedim.o salağın çıkış yapıp bakmak aklına gelmez gerizekalıda biraz lülülülülülü
kızlar bende cıkıyorum kendımı cok yorgun hıssedıyorum yemekelrıme baslayım yavas yavsa
az yemeler bol su ıcmeler :)
şöyle bi teori daha geliştireceğim keskin zekamla sempatiksalakcinnianladım canım.tabiki giriş yapmadan görür görmesinede.giriş yapmadanda benim profile ulaşması zor.çünkü ben onun profile girdim son ziyaret edenlşerde adım çıktı.o yüzden görürse bile profilime giremesdin die dedim.o salağın çıkış yapıp bakmak aklına gelmez gerizekalıda biraz lülülülülülü
başka bi nick alır bakar...zor dğeil dimi...
ama pardon gerizekalı dediydin di mi....kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?