Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

melisim eltin seni kıskanmıştır hayatım
yerim senii özgemm kendide 150 boyunda 45 kilo:)

birinci oldum he:1shok: ay ilk defa kaydirigubbakcemile2 kupa için çok saol nafcım..
hadi kız merve haftaya görüşücez senle bu sözünü unutma bak..birinciliğe adayım yine şekerim gör baksositososito:lepi:
nazlıbaharcım evet ya bende şaşırdım..1kilo falan verirm sanıodum.ama bi arkadaş sporla desteklennce verilio diye çok doğru ben 2 kiloyu öle verdiğimi düşünüyorum

iş icabı canım insanın doğduğu yer değil doyduğu yer

sana da iyi akşamlar NAf...
Manikür pedikür daha önemli yemekten boşver gitsin..
karnı illaki doyar, önemli olan gözü doysun
di mi amaaa... yerimseniben

doğru canım aklinialirimsmile aklinialirimsmile

ilgin içn teşekkür ederim nafım.da merak ettiğim bişi daha var.o benim yazdığım şeyleri görebilcekmi.

canım konu üzerine yorum yapmışsınız ama bende fikrimi söyleyeyim hemencik

o senin yazdıklarını görebilir bir şekilde ama profiline girebilir mi bilmiyorum şöyle yaparız sen ikimiz forumdayken beni engellersin deneme yaparız neyi görebiliyoruz neyi göremiyoruz olur mu cnm

naff miden nasıl olduuu kuuzm
herkeze iyi iftralrrrrrr

stres yapmadığım sürece midem süper meliscimm zemuszemus çok sağol canımm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

rica ederim canım ne demek hakkınla aldın kupanı zemuszemus zemuszemus nice kupalara inşallah olumunekankayizsmile

iş icabı canım insanın doğduğu yer değil doyduğu yer

o konuda haklısın canım zemuszemus zemuszemus

akşamki menüm
2 çatal peynirli tortellini
2 çatal barbunyadan aldım
2 kaşık yoğurt

ara olarak
1 hurma
2 ceviz
1 cezerye

sabah
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 kk peynir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…